Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
larry ~user
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bloody Chris ~user

|
|
Powrót do góry |
|
 |
sha4ky ~user

|
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 22:11 |
|
|
A Ja myślę że kolo o nicku "netCoders.cc" najprościej w świecie testuje stworzone przez netCoders haxy , reklamując stronę jednocześnie ... Nic dodać nic ująć - niedługo haxy się rozprzestrzenią ...
|
 |
Stinger ~user

|
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 23:10 |
|
|
Pffff.... tylko 75 acc ze snajpy? To nkm ma podobne bez haxa Swoja droga miejmy nadzieje ze SD szybko zareaguje. A haxy sie nie rozprzestrzenia tak szybko bo pewnie beda platne
|
|
Powrót do góry |
|
 |
K4T ~user
|
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 23:30 |
|
|
Niestety ale ci codersi wypuscili niezlego hacka do naszego QW: http://***/ . Na szczescie kaza sobie za niego placic wiec na razie nie jest latwo dostepny ;P I oto cala odpowiedz na to, skad koles nabil tyle statsow. Miejmy nadzieje ze ID jakos sie z tym upora czitki sux
Uwagi moderatora: |
Zakaz podawania linków do stron z Haxami.. Następnym razem ban.. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
_Amigo ~user

Dołączył: 29 Paź 2007 Skąd: Gniezno Klan: kapoks Ostrzeżenia: 4
|
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 23:36 |
|
|
zauważcie że na tym filmiku widać jak ludzie chcieli go zkickować
|
 |
K4T ~user
|
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 23:38 |
|
|
Ten filmik jest takiej jakosci ze ja nic na nim nie widzialem ;p
|
|
Powrót do góry |
|
 |
_Amigo ~user

|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 00:04 |
|
|
no gosc ma jakis bialo czerwony nick i jak tam wszystkim heady sadzi to chyba jeszcze na pierwszej scence po lewej pojawia sie vote kick
|
 |
sha4ky ~user

|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 01:38 |
|
|
Prawda jest taka że SD powinno takich odrazu Banować na cd-key i na konto ... O wiele by to utrudniło życie cziterom
|
 |
Wo1F ~user
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 10:33 |
|
|
najlepiej banika takim dac i po problemie, na piratach moga haxy miec do woli to juz raczej nie bedzie nikogo obchodzic ;]
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lehlerex ~user
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 19:20 |
|
|
K4T usuń link ze swojej wypowiedzi albo niech zrobi to moderator, po co wszyscy mają wiedzieć. Dla cweli z haxami bany. W grach chodzi przecież o zabawę, a tak to 1 taki gamoń wejdzie na serwer i cała rozgrywka jest nic nie warta.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
_KaszpiR_ $Redaktor

|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 23:36 |
|
|
k4t powinenes z banem poleciec za tego linka.
|
 |
CoxY ~user

|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 16:47 |
|
|
Czity , jak to słysze to normalnie juz mam cisnienie ...
Dlaczego ktos robi te ustrojstwo ? zeby pomoc tym , ktorzy sa no-skill ? czy moze po to , aby denerowac uczciwych graczy.Tego nie dowiemy sie chyba nigdy .Ale skoro oni cos robia , to ktos powinien zrobic jakiegos dobrego anit-czita dla kazdej gry ,uniwersalny ktory wyłapie wszystko(to by była utopia na scenie) no ale cóż:
Ja sobie powtarzam jedno , kazdy kiedys wpadnie ze swoim czitem , wystarczy spojrzec na statsy(chociaz jestem ich przeciwnikiem) ale 70% ? no to lekka przesada , gdy najlepsi (wg. mnie) ledwo osiagaja 40% (w okolicy).
No ale i tak tym postem nie rozwiaze problemu , ktorego i tak rozwiazac sie nie da , jedynym sposobem ktory przychodzi mi do głowy to dac uniwersalnego bana ;] przynajmniej tak sie robilo w w3 (list do firmy z dowodem i ban] bo jezeli nic nie zrobimy , to bedzie jeszcze gorzej.
Albo zrobić dział czarna lista , gdzie beda widnieć ksywki tych osob , przynajmniej ban IP na jednostkowy serwer powinien dać mu do myślenia
|
 |
_Amigo ~user

|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 18:17 |
|
|
CoxY napisał: |
Dlaczego ktos robi te ustrojstwo ? zeby pomoc tym , ktorzy sa no-skill ? czy moze po to , aby denerowac uczciwych graczy.Tego nie dowiemy sie chyba nigdy . |
Dowiemy się -> netcoders robią to po to aby im płacić
|
 |
raz3r ~user

|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 19:25 |
|
|
ciekawe co by było gdyby każdy wszedł z takimi haxami na serwer 24 slotowy 24 haxiorów na serwerze hue hue
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|