ET:QW i Haxy?
Idź do strony 1, 2, 3  »

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
larry
~user

Wysłany: Sro Gru 26, 2007 21:43 Odpowiedz z cytatem

Zobaczcie co znalazłem ostatnio na stronie z statsami http://stats.enemyterritory.co(...)tCoders.cc http://stats.enemyterritory.com/profile/COI3RA.Według mnie smierdzą haxem. Czekam na wasze opinie
~user

Wysłany: Sro Gru 26, 2007 21:57 Odpowiedz z cytatem

nooo jak jeden z nich ma w nicku netcoders :p fajnie, ze chociaz sie z tym nie kryje. a poza tym jest mozliwosc, ze lamersko nabijaja se kd i acc z kolegami na rankingowych
sha4ky
~user

Ostrzeżenia: 1

Wysłany: Sro Gru 26, 2007 22:11 Odpowiedz z cytatem

A Ja myślę że kolo o nicku "netCoders.cc" najprościej w świecie testuje stworzone przez netCoders haxy , reklamując stronę jednocześnie ... Nic dodać nic ująć - niedługo haxy się rozprzestrzenią ...
~user

Wysłany: Sro Gru 26, 2007 23:10 Odpowiedz z cytatem

Pffff.... tylko 75 acc ze snajpy? To nkm ma podobne bez haxa Swoja droga miejmy nadzieje ze SD szybko zareaguje. A haxy sie nie rozprzestrzenia tak szybko bo pewnie beda platne
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
K4T
~user

Wysłany: Sro Gru 26, 2007 23:30 Odpowiedz z cytatem

Niestety ale ci codersi wypuscili niezlego hacka do naszego QW: http://***/ . Na szczescie kaza sobie za niego placic wiec na razie nie jest latwo dostepny ;P I oto cala odpowiedz na to, skad koles nabil tyle statsow. Miejmy nadzieje ze ID jakos sie z tym upora czitki sux
Uwagi moderatora:
Zakaz podawania linków do stron z Haxami.. Następnym razem ban..
Powrót do góry
_Amigo
~user

Klan: kapoks
Ostrzeżenia: 4

Wysłany: Sro Gru 26, 2007 23:36 Odpowiedz z cytatem

zauważcie że na tym filmiku widać jak ludzie chcieli go zkickować
~user

Wysłany: Sro Gru 26, 2007 23:38 Odpowiedz z cytatem

Ten filmik jest takiej jakosci ze ja nic na nim nie widzialem ;p
Powrót do góry
_Amigo
~user

Wysłany: Czw Gru 27, 2007 00:04 Odpowiedz z cytatem

no gosc ma jakis bialo czerwony nick i jak tam wszystkim heady sadzi to chyba jeszcze na pierwszej scence po lewej pojawia sie vote kick
~user

Ostrzeżenia: 1

Wysłany: Czw Gru 27, 2007 01:38 Odpowiedz z cytatem

Prawda jest taka że SD powinno takich odrazu Banować na cd-key i na konto ... O wiele by to utrudniło życie cziterom
~user

Wysłany: Czw Gru 27, 2007 10:33 Odpowiedz z cytatem

najlepiej banika takim dac i po problemie, na piratach moga haxy miec do woli to juz raczej nie bedzie nikogo obchodzic ;]
Powrót do góry
lehlerex
~user

Wysłany: Czw Gru 27, 2007 19:20 Odpowiedz z cytatem

K4T usuń link ze swojej wypowiedzi albo niech zrobi to moderator, po co wszyscy mają wiedzieć. Dla cweli z haxami bany. W grach chodzi przecież o zabawę, a tak to 1 taki gamoń wejdzie na serwer i cała rozgrywka jest nic nie warta.
Powrót do góry
_KaszpiR_
$Redaktor

Wysłany: Pią Gru 28, 2007 23:36 Odpowiedz z cytatem

k4t powinenes z banem poleciec za tego linka.
~user

Wysłany: Nie Gru 30, 2007 16:47 Odpowiedz z cytatem

Czity , jak to słysze to normalnie juz mam cisnienie ...
Dlaczego ktos robi te ustrojstwo ? zeby pomoc tym , ktorzy sa no-skill ? czy moze po to , aby denerowac uczciwych graczy.Tego nie dowiemy sie chyba nigdy .Ale skoro oni cos robia , to ktos powinien zrobic jakiegos dobrego anit-czita dla kazdej gry ,uniwersalny ktory wyłapie wszystko(to by była utopia na scenie) no ale cóż:
Ja sobie powtarzam jedno , kazdy kiedys wpadnie ze swoim czitem , wystarczy spojrzec na statsy(chociaz jestem ich przeciwnikiem) ale 70% ? no to lekka przesada , gdy najlepsi (wg. mnie) ledwo osiagaja 40% (w okolicy).
No ale i tak tym postem nie rozwiaze problemu , ktorego i tak rozwiazac sie nie da , jedynym sposobem ktory przychodzi mi do głowy to dac uniwersalnego bana ;] przynajmniej tak sie robilo w w3 (list do firmy z dowodem i ban] bo jezeli nic nie zrobimy , to bedzie jeszcze gorzej.
Albo zrobić dział czarna lista , gdzie beda widnieć ksywki tych osob , przynajmniej ban IP na jednostkowy serwer powinien dać mu do myślenia
~user

Wysłany: Nie Gru 30, 2007 18:17 Odpowiedz z cytatem

CoxY napisał:
Dlaczego ktos robi te ustrojstwo ? zeby pomoc tym , ktorzy sa no-skill ? czy moze po to , aby denerowac uczciwych graczy.Tego nie dowiemy sie chyba nigdy .

Dowiemy się -> netcoders robią to po to aby im płacić
~user

Wysłany: Nie Gru 30, 2007 19:25 Odpowiedz z cytatem

ciekawe co by było gdyby każdy wszedł z takimi haxami na serwer 24 slotowy 24 haxiorów na serwerze hue hue
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW Idź do strony 1, 2, 3  »
Strona 1 z 3

Skocz do: