darecki

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Klany -> Szukam klanu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
darecki
~user

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 23:58 Odpowiedz z cytatem

Yo,
nie gralem nigdy w ET ani inne online fpsy, jedynie to solidne 3 lata w Q1 z 8 lat temu. Brzmi zachecajaco ? ah, po co szukam klanu ? Bo denerwuje mnie granie z przypadkowymi ludzmi bez jakiegokolwiek zgrania. Nolife ze mnie zaden ale te 2h w nocy (1 zmiana) lub 3-4 (2 zmiana) znajde. I raczej chce grac z ludzmi ktorzy maja < 18 lat i w miare poukladane w garnku (np. pamietaja podstawy j. polskiego) Tyle.

Tylko prosze, nie zadawajcie mi pytan "czy masz teamspeaka i umiesz uzywac mikrofonu"

Moj nr GG jest w profilu.

Aha, mam 25 lat.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kesto
~user

Wysłany: Wto Paź 16, 2007 00:16 Odpowiedz z cytatem

Powodzenia :}
Powrót do góry
hab
#Grafik

Wysłany: Wto Paź 16, 2007 00:44 Odpowiedz z cytatem

z tego co napisales to ludzie maja miec mniej niz 18 lat dobrze zrozumialem ?

LUDZIE < 18 lat

BlooodLine...The War Has Just Begun[/center]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora MSN Messenger
darecki
~user

Wysłany: Wto Paź 16, 2007 01:53 Odpowiedz z cytatem

witam kesto, dobrze Cie widziec

hab - moj blad
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Klany -> Szukam klanu
Strona 1 z 1

Skocz do: