czy ruszy?

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Skrypty i Configi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Nab
~user

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 18:51 Odpowiedz z cytatem

zastanawiam się nad kupnem ET:QW ale nie wiem czy mi ruszy na niskich detalach posiadam niestety słaby komputer Athalon 2200+ xp 1256mb ram i radeona x1650 512 mb związku z tym moje pytanie czy ruszy nie wązne czy bedzie sie troche przycinać
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
_KaszpiR_
~user

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 18:57 Odpowiedz z cytatem

jesli ci poszedl doom 3 albo quake 4 to ci pojdzie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Sharkovich
~user

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 19:13 Odpowiedz z cytatem

Nab napisał:
Nie wązne czy bedzie sie troche przycinać

Ano wazne, gdzyz spadek FPSow tak do 10-5 moze cie zabic.

Powrót do góry
Nab
~user

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 19:48 Odpowiedz z cytatem

no więc nie miałem z tymi grami najmniejszego problemu nawet pray śmigał zajebisćie z 2xAA

Dodano: Pon Paź 15, 2007 19:50
pytam bo na pudełku podobo cenega dała ciała i jest inna specyfikacja bo tak to juz bym gierke kupił
Powrót do góry
jason.paury
$Redaktor

Klan: team enclave

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 19:55 Odpowiedz z cytatem

Ja mam porównywalną konfigurację i da się grać. Czasem spadają ostro fps'y, ale to na 32. Na 24 jest nawet spoko, a na 16 jest 30 i raczej nie leci w dół.
Nab
~user

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 23:18 Odpowiedz z cytatem

dzięki za odp. faktycznie bardzo zbliżona konfiguracja kompa tak więc niepozostaje mi nic innego niż kupić tą gre bo wygląda świetnie
Powrót do góry
aA
~user

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 23:34 Odpowiedz z cytatem

pojsc pojdzie ale nie wiecej niz 30 fps
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Skrypty i Configi
Strona 1 z 1

Skocz do: