Latajki

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
yac00b
~user

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 14:42 Odpowiedz z cytatem

Witam. Od paru dni mam QW i mam pytanie. Jaka jest klawiszologia do poruszania sie latajacymi pojazdami GDF i Stroggow? Bo wsiadalem pare razy i ledwo odrywalem sie od ziemi. Nie wiem tez jak wystrzelac wabiki i czy kazdy pojazd takowe posiada. Z gory dzieki za odpowiedz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ub3r
~user

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 15:17 Odpowiedz z cytatem

W - do góry
S - w dół
Shift - do przodu

Patrz góra/dół - myszka
Obrót - A/D- myszka

"1" - wabiki - każdy pojazd je posiada .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
hab
#Grafik

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 16:07 Odpowiedz z cytatem

a ja mam pytanko trochce z innej beczki ale nie bede zakladal nowego tematu

Jak sie zmienia pozycje w pojezdzie :p ?

BlooodLine...The War Has Just Begun[/center]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora MSN Messenger
P4W3L
~user

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 16:09 Odpowiedz z cytatem

home sie zmienia
jason.paury
$Redaktor

Klan: team enclave

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 17:48 Odpowiedz z cytatem

Home się zmienia kamerę - przycisk "use/activate" służy do zmiany miejsca (dafaultowo "f"). Teraz chyba można zamknąć.
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay
Strona 1 z 1

Skocz do: