Zapytanko odnośnie wymagań

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Software & Hardware
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pawlik901
~user

Wysłany: Pon Paź 01, 2007 16:50 Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko odnośnie wymagań ... napisze tutaj je i przy nich napisze co mnie drapie

- System: Microsoft Windows XP/Vista mam xp
- Microsoft DirectX 9.0c to też nie problem
- Procesor: Intel Pentium 4 2.8 GHz lub AMD Athlon XP 2800+
(Pentium 4 3.0GHz lub równoważny dla Windows Vista) tutaj rodzi sie pytanie bo mam AMD Athlon(tm) XP 2500+ 1.83 GHz, 512 MB pójdzie mi ta gra czy bedzie cos w rodzaju okienka ktore powie ze mam za slabego kompa ??
- Pamięć: 512MB RAM (768MB dla Windows Vista) ( mam 512 mb ram)
- Karta graficzna: 128MB NVIDIA Geforce 5700 lub ATI Radeon 9700 ( mam akurat taka jak podali seria FX )
(pełna lista znajduje się poniżej)
- Dysk: 750 MB wolnego miejsca na dysku, plus 200 MB dla Windows swap file ( to tez nie problem)

czy pojdzie mi na tym procku ?? czy musze inwestowac w nowy
*Moderator

Klan: Frag eXecutors

Wysłany: Pon Paź 01, 2007 16:54 Odpowiedz z cytatem

szanse 50/50 loteria, nie spodziewaj sie nawet na maxymalnie nieskich detalach zeby gra smigala powyzej 30fps nawet jak wogole ruszyc Ci na tym cfg co podales. uruchom demo to sie przekonasz pelna ma takie same wymagania, a chodzi lepiej niz demo
~user

Wysłany: Pon Paź 01, 2007 16:55 Odpowiedz z cytatem

ok dzieki za odp. ... postaram sie sciagnac demo i zobaczyc
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Software & Hardware
Strona 1 z 1

Skocz do: