Problem QW Demo

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pazoxi
~user

Wysłany: Sro Paź 03, 2007 14:40 Odpowiedz z cytatem

Witam , jeden z administratorów kazał mi napisać tutaj topic dotyczący mojego problemu więc zaczynam . Wczoraj pobrałem Demo QW , odpaliłem i próbowałem grać przez neta (serwery demo ofc) wsykoczyło zakończ aplikacje , potem z computerem , to samo , potem znow z computerem i zadziałało , potem normalnie grałem prze neta , dziś próbuje wbić na favorite server lub jakis inny i nic ... Wyskakuje to co wczesniej ... Proszę o pomoc

Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
k0z4k
~user

Wysłany: Sro Paź 03, 2007 14:43 Odpowiedz z cytatem

zacznij od reinstalla
~user

Klan: Brak

Wysłany: Nie Paź 14, 2007 21:02 Odpowiedz z cytatem

Hm, a ja mam problem z Punk Buster. Mam demo ETQW i jak chce wejsc na jakikolwiek server tejze gry (Demo z valley ofc ) to mi pisze ze musze miec zainstalowany punk buster. Skad mam go wziac? Przy instalowaniu pisalo " czy chcesz zainstalowac Punk Buster "i to zrobilem. Niewiem czemu nie dziala
Vitez
~user

Klan: gracz niedzielny

Wysłany: Nie Paź 14, 2007 21:22 Odpowiedz z cytatem

Gelhad napisał:
Hm, a ja mam problem z Punk Buster. Mam demo ETQW i jak chce wejsc na jakikolwiek server tejze gry (Demo z valley ofc ) to mi pisze ze musze miec zainstalowany punk buster. Skad mam go wziac? Przy instalowaniu pisalo " czy chcesz zainstalowac Punk Buster "i to zrobilem. Niewiem czemu nie dziala

Sprobuj update punkbustera: http://www.evenbalance.com/ind(...)bsetup.php
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Trzmiel
~user

Wysłany: Wczoraj o 10:29 Odpowiedz z cytatem

albo w prawym górnym rogu gdy masz dostępne serwery to zaznacz tamtą opcję
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Strona 1 z 1

Skocz do: