wersja jezykowa ? Da sie zmienić z pl na ang ?

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maister
~user

Wysłany: Wto Paź 16, 2007 19:19 Odpowiedz z cytatem

Kupiłem wersje polską i już mnie wkurza a nawet wszystkich map nie ogarnołem . Jakoś tak wole żeby w orginalnej wersji jezykowej było . Można to zmienić i gdzie to sie robi ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Zippi
~user

Klan: Frag Executors

Wysłany: Wto Paź 16, 2007 19:20 Odpowiedz z cytatem

https://quakewars.pl/forum/view(...)mp;start=0 następnym razem użyj wyszukiwarki...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
maister
~user

Wysłany: Wto Paź 16, 2007 19:30 Odpowiedz z cytatem

ok dzieki przejżałem forum i nieznalazłem stąd ten wątek .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Strona 1 z 1

Skocz do: