Najgorszy błąd...

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Matmak1
~user

Klan: n/a , szlifuje się

Wysłany: Pią Paź 12, 2007 08:04 Odpowiedz z cytatem

No cóż , jak we wcześniejszym temacie ( wiem , że powinienem tam kontynuowac , jednak nie chce userom jeszcze bardziej skłopotowac sytuacji ( i adminom) . Problem. Tyle , że o wiele gorszy. Kiedy chciałem odinstalować QW zaciął się system i zresetował ( zrobiłem to , co kolega w topicu z pb radził , ale winda... ech) No i teraz nie chce sie ani włączyć ( bo trochę "ucięło " zapewne) ani odinstalowac ( bo się przerwało i " oparta na skrypcie dezintalacja programu zakończona niepowodzeniem.")NO I CO JA MAM ZROBIĆ? ( Nie chcę wykopać systemu - trzeba wówczas sieć od nowa instalowac , a w sprawach hardware jestem zielony ). I NEED HELP! ( Czy tylko mi się wydaje , czym mam najwięcej problemów z QW w skali forum?)
$Redaktor

Wysłany: Pią Paź 12, 2007 10:21 Odpowiedz z cytatem

Więc tak:
1. Usuń ręcznie folder w którym znajduje się gra
2. Usuń wpis z rejestru (START->Uruchom->wpisujesz regedit->klikasz uruchom)
3. Zainstaluj grę od nowa
To powinno rozwiązać Twój problem.

Ostatnio zmieniony przez Fannality dnia Pią Paź 12, 2007 10:36, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jason.paury
$Redaktor

Klan: team enclave

Wysłany: Pią Paź 12, 2007 10:23 Odpowiedz z cytatem

Wywal katalogi QW, restart, przeleć system jakimś Registry Mechanic albo cuś, restart, zainstaluj QW. Chociaż jak Ci się system wiesza przy deinstalacji, to lepiej walnij formata - mniej problemów będziesz miał.
Matmak1
~user

Klan: n/a , szlifuje się

Wysłany: Pią Paź 12, 2007 15:55 Odpowiedz z cytatem

Wielkie , WIELKIE thx Fannality . Angielski pak jest , a pb też jest . Teraz tylko czekac do 8.00 na zmianę neta ( 1 mb/s ) i już śmigam na full det z 60 fps. Może nie wywalajcie tematu na śmietnik , bo się może komuś przydać. Jak podasz adres , to ci na Wigilię kartkę przyśle.
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Strona 1 z 1

Skocz do: