Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Matmak1 ~user

Dołączył: 06 Lip 2007 Skąd: Sandomierz Klan: n/a , szlifuje się
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 08:04 |
|
|
No cóż , jak we wcześniejszym temacie ( wiem , że powinienem tam kontynuowac , jednak nie chce userom jeszcze bardziej skłopotowac sytuacji ( i adminom) . Problem. Tyle , że o wiele gorszy. Kiedy chciałem odinstalować QW zaciął się system i zresetował ( zrobiłem to , co kolega w topicu z pb radził , ale winda... ech) No i teraz nie chce sie ani włączyć ( bo trochę "ucięło " zapewne) ani odinstalowac ( bo się przerwało i " oparta na skrypcie dezintalacja programu zakończona niepowodzeniem.")NO I CO JA MAM ZROBIĆ? ( Nie chcę wykopać systemu - trzeba wówczas sieć od nowa instalowac , a w sprawach hardware jestem zielony ). I NEED HELP! ( Czy tylko mi się wydaje , czym mam najwięcej problemów z QW w skali forum?)
|
 |
Fannality $Redaktor
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 10:21 |
|
|
Więc tak:
1. Usuń ręcznie folder w którym znajduje się gra
2. Usuń wpis z rejestru (START->Uruchom->wpisujesz regedit->klikasz uruchom)
3. Zainstaluj grę od nowa
To powinno rozwiązać Twój problem.
Ostatnio zmieniony przez Fannality dnia Pią Paź 12, 2007 10:36, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
jason.paury $Redaktor

|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 10:23 |
|
|
Wywal katalogi QW, restart, przeleć system jakimś Registry Mechanic albo cuś, restart, zainstaluj QW. Chociaż jak Ci się system wiesza przy deinstalacji, to lepiej walnij formata - mniej problemów będziesz miał.
Powrót do góry |
|
 |
Matmak1 ~user

Dołączył: 06 Lip 2007 Skąd: Sandomierz Klan: n/a , szlifuje się
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 15:55 |
|
|
Wielkie , WIELKIE thx Fannality . Angielski pak jest , a pb też jest . Teraz tylko czekac do 8.00 na zmianę neta ( 1 mb/s ) i już śmigam na full det z 60 fps. Może nie wywalajcie tematu na śmietnik , bo się może komuś przydać. Jak podasz adres , to ci na Wigilię kartkę przyśle.
|
 |
|