Problem "Błąd", "odłączono od serwera"

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
FireDante
~user

Wysłany: Czw Paź 11, 2007 19:12 Odpowiedz z cytatem

Witam mam problem z moim ETQW mianowicie : Instalacja przebiegła dobrze stworzenie konta także, jednak gdy chce grac w sieci, podłączam się do serwera (obojętnie jakiego) gra sie ładuje jest już 100% i nagle pokazuje sie informacja: "Błąd Odłączono od serwera" pomóżcie nie wiem co mam zrobić, próbowałem już wszystkiego. Zainstalowałem najnowszego DirectX, najnowsze sterowniki do karty graficznej, punk buster'a i nic. Proszę was ... HELP!!

dane kompa:
karta graficzna : ATI Radeon 9550
procek : INTEL pentium 4 2,6 GHZ
RAM : 1 gb
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Strona 1 z 1

Skocz do: