Tegoroczne PGA - brak QW?
Idź do strony 1, 2  »

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Klany
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
z1mny
~user

Klan: highrised

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 20:16 Odpowiedz z cytatem

Witam,

Dzisiaj przeczytałem, że na tego rocznym PGA, nie będzie QW. Trochę szkoda i myślę że można by coś w tym kierunku zrobić, aby jednak wcisnęli tam QW. Piszcie co na ten temat myślicie;)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Exil
~user

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 20:54 Odpowiedz z cytatem

szybki jesteś....
Powrót do góry
P4W3L
~user

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 21:41 Odpowiedz z cytatem

piszemy petycje do organizatorow ?
z1mny
~user

Klan: highrised

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 21:44 Odpowiedz z cytatem

Exil napisał:
szybki jesteś....

Hmm, myśle że takie docinki nic nie pomogą...
Powrót do góry
^agenT-dono
@Administrator

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 21:58 Odpowiedz z cytatem

hmm, wątpię by petycje coś dały, afcoz chcieliśmy ze swojej strony coś zorganizować ale... niemniej jednak, to nie pierwsza i nie ostatnia taka impreza my sie już o QW w przyszłości postaramy
~user

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 22:18 Odpowiedz z cytatem

PGA to jedna z najwiekszych imprez w Polsce tego typu i myślę, że jak qw ma być hitem to powinno być jednak na takim lanie
Go7hMoG
~user

Klan: [1stCav] Multigaming

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 22:31 Odpowiedz z cytatem

Z1mny, masz moje poparcie. Jeśli powstanie petycja to na pewno gracze [1stCav] się na niej wpiszą. Niestety wydaje mi się, że to jest już za późno, by coś zdziałać. W przyszłym roku na pewno się pojawi.
@Administrator

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 22:40 Odpowiedz z cytatem

P4W3L napisał:
PGA to jedna z najwiekszych imprez w Polsce tego typu i myślę, że jak qw ma być hitem to powinno być jednak na takim lanie

I na pewno będzie, ale nie na tym
~user

Klan: Frag eXecutors

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 22:54 Odpowiedz z cytatem

P4W3L napisał:

Co ma do polskiego lana PGA przebojowość QW? Ta gra jest hitem, co potwierdzają liczne turnieje a nawet lany, niestety na razie jeszcze nie w Polsce =) Activision czy tam SD, już nam pokazało jak głęboko mają naszą ojczystą scenę, nie dając żadnemu z polskich hosterów możliwości rozprowadzania rankingowych serwerów gry.
~user

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 23:05 Odpowiedz z cytatem

wiem ze Cenega miala cisnieie aby wypromowac ETQW jako gre na WCG, mialo to sie pokryc z premiera w czerwcu ale jak wszyscy wiemy to wzielo w leb bo dopiero od wrzesnia bylo demo a premiera dopiero co

aktualnie chyba juz za pozno aby na PGA wcisnac ETQW - takie rzeczy sie zglasza na samym poczatku, i podejrzewam ze po prostu premiera byla za pozno.

nie wiem czy bedzie tam strefa BYOC ale jesli bedzie to pewnie wszedzie z ETQW
Powrót do góry
hab
#Grafik

Wysłany: Wczoraj o 10:47 Odpowiedz z cytatem

napiszcie petycje , moze cos pomoze przeciez nie jest Was tak malo w swiecie QW , mam racje ?

BlooodLine...The War Has Just Begun[/center]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora MSN Messenger
RaT
$Redaktor

Klan: na drzewie

Wysłany: Wczoraj o 11:01 Odpowiedz z cytatem

Hmm... lecz czy jest sens?
Nie ma adminow, nie ma regulaminu, nie ma niczego. Jesli petycja by przeszla, to jakiej jakosci bylby ten turnament ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
^agenT-dono
@Administrator

Wysłany: Wczoraj o 13:58 Odpowiedz z cytatem

zapomnijcie o tegorocznym PGA, (z przykrością muszę to powiedzieć). teraz juz nic nie da sie zrobic.

Ale przygotujcie się na... ...oj my sie juz oto postaramy ;d
*Moderator

Wysłany: Wczoraj o 15:55 Odpowiedz z cytatem

Gdyby QW wyszlo 3 miesiace wczesniej, a nie z opoznieniem i to dosc dlugim na PGA napewno pojawiloby sie, admini by sie znalezi bo sadze ze na polskiej scenie jest kilka osob ktore bylyby w stanie ogarnac to i owo na PGA, do tego regulamin hmm nic trudnego bo zasady ET:QW Community Rule po pewnej modyfikacji byly by ok jak na polskie warunki bylby ok i sadze ze kilka klanow pojawiloby sie tez wtedy oficjalnie wiadomo byloby kto jest numerem 1 w polsce
+VIP

Wysłany: Wczoraj o 16:59 Odpowiedz z cytatem

mówią coś o nieoficjalnych turniejach, jakoby o Quake Wars by zatarli, ale wątpię, że takie wydarzenie będzie miało miejsce... trzeba zobaczyć, co zatem na ESWC będzie się działo
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Klany Idź do strony 1, 2  »
Strona 1 z 2

Skocz do: