Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
canario ~user

|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 18:48 |
|
|
Mamy jakis w Polsce taki oficjalny? Ile trzeba bulic za taki serw? Ja z checia moge cos tam dorzucic (jezeli np bylaby mozliwosc placenia smsem).
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mah @Administrator

|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 18:50 |
|
|
Powtórzę się:
Cytat: |
Jeżeli byłaby taka możliwość #1 już dawno by stała jako serwer rankingowy, jednak SplashDamage nie wybrało aktualnie żadnej polskiej firmy do hostowania serwerów rankingowych. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
canario ~user

|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 19:05 |
|
|
hmmm... a moze jakas akcja lobbingowa ? Moze na community.enemyterritory.com jakis watek na ten temat zaczniemy. Polska tez cywilizowany kraj i swoj rank serwer tez powinna miec.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
SEBAW ~user

|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 19:11 |
|
|
Z Polakami zawsze coś jest nie tak... Miejmy jednak nadzieję, że powstanie takowy serwer, bo to wiąże się teoretycznie z małym pingiem. W tej chwili mam najmniejsze pingi z serwerami niemieckimi (chodzi o serwery rankingowe).
|
|
Powrót do góry |
|
 |
$towarzysz$ ~user

|
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 17:52 |
|
|
SEBAW napisał: |
Z Polakami zawsze coś jest nie tak... Miejmy jednak nadzieję, że powstanie takowy serwer, bo to wiąże się teoretycznie z małym pingiem. W tej chwili mam najmniejsze pingi z serwerami niemieckimi (chodzi o serwery rankingowe). |
tam już nie chodzi o ping tylko o czystą dyskryminację i ignorancję. Nie wiem czym sobie na to zasłużyliśmy, wszak jesteśmy najdynamiczniej rozwijającym się krajem pokomunistycznym, a tacy Węgrzy, Litwini na pewno mają rankingi.
|
 |
sha4ky ~user

|
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 18:10 |
|
|
Zapewne nie ma to nic wspólnego z dyskryminacją czy ignorancja ... Myślę że rodzimi dostawcy nie spełniają odpowiednich wymogów , bądź też żaden nie podjął współpracy z SplashDamage . Wątpię żeby SD sam przyszedł i prosił czy może udostępnić serwery Rankingowe ...
|
 |
^agenT-dono @Administrator

|
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 23:45 |
|
|
Problem polega bardziej na tym, ze polacy robia co mogą, tylko SD się ociąga.
|
 |
_KaszpiR_ ~user

|
Wysłany: Sro Paź 10, 2007 00:54 |
|
|
raczej nie spelniaja wymogow ew dostawcy nie sa nalezycie jescze rozpoznani na rynku
|
|
Powrót do góry |
|
 |
SEBAW ~user

|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 18:32 |
|
|
$towarzysz$ napisał: |
SEBAW napisał: |
Z Polakami zawsze coś jest nie tak... Miejmy jednak nadzieję, że powstanie takowy serwer, bo to wiąże się teoretycznie z małym pingiem. W tej chwili mam najmniejsze pingi z serwerami niemieckimi (chodzi o serwery rankingowe). |
tam już nie chodzi o ping tylko o czystą dyskryminację i ignorancję. Nie wiem czym sobie na to zasłużyliśmy, wszak jesteśmy najdynamiczniej rozwijającym się krajem pokomunistycznym, a tacy Węgrzy, Litwini na pewno mają rankingi. |
Trochę może źle się wypowiedziałem. Chodzi mi o to, że fajnie gra się na polskich serwerach, gdyż jest teoretycznie mały ping. A jeszcze lepiej by to wyglądało, jakby te serwery były rankingowe. Czyli dwa "plusy".
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|