Official Ranked Polish ET:QW serwer ??

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Serwery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
canario
~user

Klan: Przygarnij Kropka

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 18:48 Odpowiedz z cytatem

Mamy jakis w Polsce taki oficjalny? Ile trzeba bulic za taki serw? Ja z checia moge cos tam dorzucic (jezeli np bylaby mozliwosc placenia smsem).
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość MSN Messenger
Mah
@Administrator

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 18:50 Odpowiedz z cytatem

Powtórzę się:
Cytat:
Jeżeli byłaby taka możliwość #1 już dawno by stała jako serwer rankingowy, jednak SplashDamage nie wybrało aktualnie żadnej polskiej firmy do hostowania serwerów rankingowych.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
canario
~user

Klan: Przygarnij Kropka

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 19:05 Odpowiedz z cytatem

hmmm... a moze jakas akcja lobbingowa ? Moze na community.enemyterritory.com jakis watek na ten temat zaczniemy. Polska tez cywilizowany kraj i swoj rank serwer tez powinna miec.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość MSN Messenger
SEBAW
~user

Klan: Gram se sam :)

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 19:11 Odpowiedz z cytatem

Z Polakami zawsze coś jest nie tak... Miejmy jednak nadzieję, że powstanie takowy serwer, bo to wiąże się teoretycznie z małym pingiem. W tej chwili mam najmniejsze pingi z serwerami niemieckimi (chodzi o serwery rankingowe).
Powrót do góry
$towarzysz$
~user

Klan: =GROM=
Ostrzeżenia: 1

Wysłany: Wto Paź 09, 2007 17:52 Odpowiedz z cytatem

SEBAW napisał:
Z Polakami zawsze coś jest nie tak... Miejmy jednak nadzieję, że powstanie takowy serwer, bo to wiąże się teoretycznie z małym pingiem. W tej chwili mam najmniejsze pingi z serwerami niemieckimi (chodzi o serwery rankingowe).

tam już nie chodzi o ping tylko o czystą dyskryminację i ignorancję. Nie wiem czym sobie na to zasłużyliśmy, wszak jesteśmy najdynamiczniej rozwijającym się krajem pokomunistycznym, a tacy Węgrzy, Litwini na pewno mają rankingi.
~user

Wysłany: Wto Paź 09, 2007 18:10 Odpowiedz z cytatem

Zapewne nie ma to nic wspólnego z dyskryminacją czy ignorancja ... Myślę że rodzimi dostawcy nie spełniają odpowiednich wymogów , bądź też żaden nie podjął współpracy z SplashDamage . Wątpię żeby SD sam przyszedł i prosił czy może udostępnić serwery Rankingowe ...
@Administrator

Wysłany: Wto Paź 09, 2007 23:45 Odpowiedz z cytatem

Problem polega bardziej na tym, ze polacy robia co mogą, tylko SD się ociąga.
~user

Wysłany: Sro Paź 10, 2007 00:54 Odpowiedz z cytatem

raczej nie spelniaja wymogow ew dostawcy nie sa nalezycie jescze rozpoznani na rynku
Powrót do góry
SEBAW
~user

Klan: Gram se sam :)

Wysłany: Czw Paź 11, 2007 18:32 Odpowiedz z cytatem

$towarzysz$ napisał:
SEBAW napisał:

tam już nie chodzi o ping tylko o czystą dyskryminację i ignorancję. Nie wiem czym sobie na to zasłużyliśmy, wszak jesteśmy najdynamiczniej rozwijającym się krajem pokomunistycznym, a tacy Węgrzy, Litwini na pewno mają rankingi.
Trochę może źle się wypowiedziałem. Chodzi mi o to, że fajnie gra się na polskich serwerach, gdyż jest teoretycznie mały ping. A jeszcze lepiej by to wyglądało, jakby te serwery były rankingowe. Czyli dwa "plusy".
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Serwery
Strona 1 z 1

Skocz do: