Polskie klany ET:QW - szukam klanu
Idź do strony 1, 2  »

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Klany -> Szukam klanu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
raul
~user

Klan: Wilda D-Link

Wysłany: Sro Sie 08, 2007 12:56 Odpowiedz z cytatem

Witam! Obecnie po 8 latach grania w Quake3 Arena postanowiłem zakończyć "karierę". Jako nową grę wybiorę prawdopodobnie ET: QW. Gram dopiero parę dni, ale doświadczenie, jakie posiadam w grach FPP bardzo szybko pozwala mi się rozwijać i tutaj. Szukam jakiegoś teamu z górnej półki, z którym będę mógł regularnie trenować. Nie znam sceny, więc dlatego taka n00bowska forma znalezienia teamu. Gram Stroggiem, zmieniam podczas meczu klasy w zależności od potrzeb (agressor/konstruktor). Na początek wolę dobrze opanować tę rasę. Później przyjdzie czas na GDF. Obecnie zajmuję sie nadal administracją najstarszego i największego wortalu o Quake3 - http://www.quake.net.pl Na zachętę wklejam nic nie znaczącego screena:

Edit: nieaktualne - dołączyłem do Fear Factory
Uwagi moderatora:
Temat ten służy jedynie do zamieszczania ogłoszeń. Inne posty będą kasowane.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
muniek
~user

Wysłany: Sro Sie 08, 2007 21:38 Odpowiedz z cytatem

Cześć, w et:qw gram zaledwie kilka dni ale juz postanowilem szukac klanu... Zazwyczaj gram [w przeciwienstwie do wiekszosci ] medem/technicianem, na poczatku chce nauczyc sie dobrze aimowac w tej grze. Mam doswiadczenie w tego typu grach. Gralem ponad 1,5 roku klanowo w et oraz pol roku ffa w cod'a 2. Gwarantuje dyspozycyjnosc [moge trenowac codziennie], mozliwosc szybkiego rozwoju oraz zaangazowanie w gre. Od klanu wymagam tego samego oraz ambicji i stalego skladu. Wiecej info na gg: 9066587 [czesto niewidoczny].
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
P4W3L
~user

Wysłany: Sob Sie 11, 2007 15:47 Odpowiedz z cytatem

szukam klanu a raczej lepszego teamu niż mam ;]
nick : P4w3L
Grałem w wiele gier fpp i strategii takich jak : q3,q4,warrock,et,starcraft,fear itd.
w qw miałem 2 klany (no w sumie 1 ale były różne zmiany)
myślę, że dużo osób mnie zna bo dużo grałem w bete 1
gg: 5280468 (pisać nawet jak nie dostępny)
x-fire hsp4w3l (narazie nie używam)
skilla mam jakiego mam(radze samemu ocenić). lubię sniperkę, filda no i czasem gram medem (medem byłem zawszę w klanie, nie wiem czemu...). Strog czy gdf nie ma dla mnie różnicy. mam mikrofon, słuchawki i sprzęt który dźwiga qw na full detalach . heh statami radzę się nie sugerować ponieważ miałem 1- tora tygodnia przerwy, nie gram od początku bety tylko gdzieś w połowie zaczełem, a staty popsułem sobie troche wygłupiając się w beta 1 nie jestem żadnym redaktorem, nie prowadzę żadnego serwisu o grach tylko jestem poprostu dobrym graczem...

PS. wiem, że takie ogłoszenia są żałosne (przynajmniej ja tak sądzę) ale w beta 2 nie mogę znaleźć żadnego klanu ani członków dobrych polskich klanów na serwerach i zapytać się czy rekrutują i czy mnie przyjmą. Z tad to ogłoszenie.

Ostatnio zmieniony przez P4W3L dnia Nie Sie 19, 2007 17:02, w całości zmieniany 5 razy
Powrót do góry
zajka
~user

Wysłany: Sob Sie 11, 2007 22:46 Odpowiedz z cytatem

Siema !! Po ponad 1 roku ostrych rozgrywek klanowych w F.E.A.R postanowiłem przesiąść sie ''przesiąść'' na inną grę . Wybór padł na Quake Wars z powodu iż posiadam już spore doświadczenie w szybkich grach tego typu . Co do skilla sami oceńcie . Potrafię grać po obu stronach zarówno GDF jak Strogg. Najbardziej lubię grać medykiem/technicianem oraz Engineerem/Constructorem.Nie mam dużych wymagań dotyczących klanu ale raczej szukałbym zgranej ekipy która lubi często trenować
Kontakt
gg: 1035291(zawsze niewidoczny )
xf: zajkapl
Powrót do góry
Rage
~user

Wysłany: Sro Sie 29, 2007 12:25 Odpowiedz z cytatem

Hej! po 2 latach grania w Enemy Territory postanowiłem przerzucić sie na QW. W Betę gram od początku, wiec experience jest każdą klasą. Posiadam duże doświadczenie klanowe jak i skillowe dlatego szukam klanu na poziomie, które chcą cos osiągnąc. Przez to że grałem dobrze w ET moje umiejętności rosną b szybko w QW. Ulubiona postac to Strogg technician i GDF Fop. Mam wiele czasu na grę. Kontakt ze mną: gg 4951689; xfire ragefuryy; e-mail [email protected].
Pozdro

Przykładowy stat

http://i10.tinypic.com/4hswocj.jpg

Ostatnio zmieniony przez Rage dnia Sob Wrz 08, 2007 23:22, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Matmak1
~user

Klan: n/a , szlifuje się

Wysłany: Czw Sie 30, 2007 13:46 Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam 3 lata doświadczenia w ET , i gram w QW od początku. Chyba najłatwiej będzie jak dam linka do strony ze statystykami http://stats.enemyterritory.com/profile/Matmak4PL. Niech ktoś , kto chce sprawdzi. Wiem , że 50. pozycja w kilka dni od resetu rekordem nie jest , ale... . Szukam dobrego klanu , który ma jakąś konkretniejszą opinię ( a nie jest "z podwórka" i który ma jakieś osiągnięcia na powiedzmy , polskiej scenie. No i zgranego teamu. Kontakt : PM , albo e-mail : [email protected]
~user

Klan: NIMa
Ostrzeżenia: 1

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 15:19 Odpowiedz z cytatem

Szukam klanu ! Mój nick w QW to ELjarko gram medem i fildem skill: Low+ lat 15 mam ts irc i Demko QuakeWars Zainteresowanych proszę o kontakt na gg: 5763194
Jogurt
~user

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 10:22 Odpowiedz z cytatem

Witam. Grałem 2 Lata w ET i CS-a w Feara z 3miesiące.
W QW gram od początku 1 bety do teraz!.
Poszukuje klanu zgranego który wie co to gra zespołowa itd....
Grałem wczesniej w klanach takich jak:
1-eGaminig
2-vendetta
3-Chaos Gaming
Nick: Jogurt
kontakt:
gg-7462282
Pozdrawiam Jogurt

Ostatnio zmieniony przez Jogurt dnia Sro Wrz 19, 2007 18:29, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Kosma
*Moderator

Klan: Szukam!

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 22:11 Odpowiedz z cytatem

Witam.

Nick: Kosma

Wcześniejsze gry:
ET - od premiery
AA - od ok. 4 lat.
Po trochu także FEAR, CS:S.
Ulubiona klasa: Eng, Medic.
Ale także nieźle radzę sobię w pojazdach, a także jako Field, czy snajper.
Ogólnie rzecz biorąc, bardziej dostosowuję się do wymagań zadania, niż grania jedną wybraną klasą. Jednak moim atutem jest infantry.

Szukam dobrego teamu, który ma na celu profesjonalną rozgrywkę, odnoszenie sukcesów. Nie szukam klanu, który rozpadnie się po miesiącu.
Jestem doświadczonym graczem z dobrym aimem i sporym doświadczeniu w teamworku. Moim celem podczas meczy nie jest ilość zdobytych killi, lecz wygrana. Nie liczą się dla mnie statystyki, co nie znaczy, że są one słabe (80% gry na publikach ET:QW to Most Kills, trochę mniej na light weapons - to zawdzięczam wieloletniej gry w America's Army).

W ET:QW gram od momentu udostępnienia dema.

Kontakt:
E-mail: [email protected]
GG: 3909225

Proszę o kontakt mailowy, ponieważ znacznie szybciej zostanie przeze mnie odebrany.
~user

Klan: NIMa
Ostrzeżenia: 1

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 22:23 Odpowiedz z cytatem

Szukam Klanu

O mnie:

Nick: ELjarko
Lat: 15
Skill: low
Posiadam Demko QW
TS, mIRC

Szukam klanu który nie jest tylko bo jest tylko taki który gra w cupach ligach itp. Oferuje dużo czasu do grania... Po premierze kupuje odrazu pełną wersie
... I to na tyle Zainteresowani Pisać GG: 5763194 Email: [email protected]
mlOdyws
~user

Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 12:00 Odpowiedz z cytatem

Witam. Poszukuje klanu w ET:QW

Nick: mlOdyws
Łącze: NEO 512
Miasto: Wschowa
Kontakt: GG: 5934118
Inne: w QW gram od nie dawna. Szukam klanu ponieważ gra bardzo mi się spodobała a jak wiadomo gra w klanie jest jeszcze lepsza.
Oczywiście nie będzie problemu z czasem oraz np. składkami na serwer.
TS, mirc itp. oczywiście posiadam. Także oryginał jest już zamówiony więc nie będzie problemu z przejściem z demka.

To by było na tyle. Jeśli będą jakieś pytanie chętnie odpowiem na GG.

Zainteresowanych zapraszam
Powrót do góry
Arian
+VIP

Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 16:33 Odpowiedz z cytatem

Kto szuka nie błądzi ; )

Były gracz BF2 szuka klanu QW chcąc zobaczyć co oznacza w tej grze "Team Play". jak coś to kontakt:

[email protected]

GG:7718131
~user

Klan: G-Net Multigaming

Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 17:18 Odpowiedz z cytatem

Witam. Poszukuje klanu.

Nick: Matison PL
mieszkam w Polkowicach (woj. Dolnośląskie)
Łącze: DSL 1mb
Skill: Średni
Zdobyłem doświadczenie w takich grach jak: UT2004, America's Army, Half-Life, Starship Troopers, BF1942.
posiadam demo ET:QW i mam zamiar kupić pełną.
Kontakt: GG 8607118 (pisać nawet jak nieaktywny NA PEWNO ODPISZE!!!) lub
e-mail [email protected]

NIE WAŻNE

Ostatnio zmieniony przez Matison dnia Pią Wrz 21, 2007 21:05, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Sprajt
~user

Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 19:05 Odpowiedz z cytatem

nick: Sprajt
skill: zawsze dodatnie staty na pubach po ok 30osob http://img263.imageshack.us/im(...)yqwcd7.jpg <-- 1 z moich statsów
do tego: 2,5roku gry w ET, ofc planuje kupić wersje full odrazu po premierze
czas: ok 18-23
kontakt gg: 6478779
Powrót do góry
Agn
~user

Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 19:49 Odpowiedz z cytatem

nick : agn
skill: imo low+ // med- w etqw, ale na ffa zawsze lamilem w kazdej grze.
lacze: 1mb
klasa: moze byc wszystko byle nie snajpa + med w ostatecznosci.

historia:
4 lata q1 -> bez wynikow
2,5 roku w d2 -> high skill
1,5 roku w w3 -> 2 tyg w najlepszym polskim klanie P potem spadek -> imo med-
2,5 roku w et -> imo med- skill
2,5 roku w gw -> med skill, jak odszedlem moj klan wbij sie do czolowki )
0,5 roku w wsw -> low+ // med-
tam w miedzyczasie byly jakies pierdoly jeszcze po pare meisiecy.

szukam klanu w ktorym bede mogl pogodzic prace, kobiete, treningi sztuk walki P ... czyli w ktorym bede mogl grac 2 razy w tyg i nie miec z tego powodu problemow. (wt i czw odpadaja)

co moge dodac. .. na klanowkach robie to co do mnie nalezy, potrafie sluchac, a jak sie spoznie lub niebede mogl przyjsc napisze smsa lub zadzwonie

edit: nie whinuje i jestem spokojny

edit2: nie kampie raczej rashuje

kontakt:
gg: 917057
mail: [email protected]
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Klany -> Szukam klanu Idź do strony 1, 2  »
Strona 1 z 2

Skocz do: