Problem z mapami

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wescer
~user

Wysłany: Pią Paź 12, 2007 22:36 Odpowiedz z cytatem

Wiec mam problem z mapami kiedy laduje mi sie mapa staje na geometri i gra cofa sie do glownego menu. Myslalem ze wystarczy przeinstalowac ale kiedy to zrobilem mapy ktore nie dzialaly zaczely dzialac a 2 inne w ktore gralem przed reinstalacja przestaly dzialac i znow mam powtorke z rozrywki ... Prosze o pomoc bo nie moge dokonczyc 2 kampani ...

Komenda Reconnect nic nie daje.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
_KaszpiR_
~user

Wysłany: Sob Paź 13, 2007 11:43 Odpowiedz z cytatem

zrob scandisk dysku
sprawdz programem memtest czy nie masz walnetych pamieci ram
czasem takie dzikie beldy sie zdarzajaj jak np za bardzo jest podkrecony komp i sie juz za bardzo smazy, wiec lekki declocking pomoze -
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
wescer
~user

Wysłany: Sob Paź 13, 2007 19:15 Odpowiedz z cytatem

A czy moglby ktos podac mi nazwy programow do sprawdzania temp procka i karty graficznej ?? Prosze
Powrót do góry
P4W3L
~user

Wysłany: Sob Paź 13, 2007 19:32 Odpowiedz z cytatem

cpu-z
Lambert.exe
~user

Klan: Nikt mnie nie kocha. -.-

Wysłany: Sob Paź 13, 2007 19:45 Odpowiedz z cytatem

Ja używam EVEREST Ultimate Edition. Bardzo dobry program.

Powrót do góry
Vitez
~user

Klan: gracz niedzielny

Wysłany: Sob Paź 13, 2007 20:14 Odpowiedz z cytatem

Ja uzywam CPU-Z, Coretemp, Asus PC Probe i Everest.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Strona 1 z 1

Skocz do: