Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nevernet2 ~user
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 16:01 |
|
|
Cześć!
mam wielki problem odpalam et qw wchodze na serwer wybieram strone i nagle restartuje mi sie komp
mam taki sprzet:
Procesor:intel cor 2 duo e6400 1.86
Ram 1024
geforce 7600 gs
Prosze o pomoc moze nie mam driverow lub cos innego?
Czy to tylko wina dema moge kupic pena wersje?? plz fast
|
|
Powrót do góry |
|
 |
marteen ~user

|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 18:24 |
|
|
heheh boski konfig
do takiego proca wpakować 1 GB RAMu i tak marną k. grafiki
Wejdź w c:/windows/minidump (albo gdzie masz zainstalowany) i wyślij na jakiegoś rapidshare najnowszy plik...
+
prawym na "mój komputer" - zaawansowane - uruchamianie i odzyskiwanie - odznacz "automatycznie uruchom ponownie"
|
 |
nevernet2 ~user
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 21:46 |
|
|
jaki najnowszy plik?
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Hunt3r $Redaktor
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 21:46 |
|
|
idiotyczna wypowiedz Może akurat karta grafiki jest mu mniej potrzebna, nie ma windowsa visty i 1 GB mu wystarcza, a potrzebuje szybkiego i wydajnego procka np do jakiś programów... albo kupował z myślą o upgradzie...
sprawdź temperaturę procesora/chipsetu/grafiki, możesz to zrobić w biosie, w sterownikach k. graficznei i/lub używając jakiegoś programu typu SpeedFan.
Czy po restarcie kompa w windowsie pokazuje sie komunikat "system odzyskał sprawność po poważnym błędzie" ?
|
 |
nevernet2 ~user
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 21:51 |
|
|
nie nie ma ze odzyskal
mam gre infernal i mam dokladnie te same objawy takze z oblivonem mam klopoty
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Hunt3r $Redaktor
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 23:00 |
|
|
daj nam ten plik c:/windows/minidump i powiedz jak tam te temperatury. Ewentualnie sprawdź czy masz zainstalowane najnowsze sterowniki.
|
 |
Biba ~user
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 00:07 |
|
|
Zaladuj najnowsze sterowniki do kart graficznej.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nevernet2 ~user
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 11:00 |
|
|
nie wiem co mam zrobic plz help me!!!!!!!!!!!!!
|
|
Powrót do góry |
|
 |
marteen ~user

|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 12:34 |
|
|
Hunt3r napisał: |
Może akurat karta grafiki jest mu mniej potrzebna, nie ma windowsa visty i 1 GB mu wystarcza, a potrzebuje szybkiego i wydajnego procka np do jakiś programów... albo kupował z myślą o upgradzie...
|
wierzysz w to ? , bo ja nie bardzo
masz w folderze "C:\WINDOWS\Minidump" plik typu Mini011207-01.dmp ? (01-12-2007 - tu masz date utworzenia)
wyłączyłeś automatyczny restart ... jak wyłączysz to masz mozliwość zobaczenie błędu WIN przed jego restartem.
|
 |
OneM ~user
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 12:45 |
|
|
cze mogę cię naprowadzić ja kiedyś miałem podobny blond jak sie okazało to miałem dziwnie uszkodzony ram wszystko cacy działały na nim programy itp nawet fm07 taka prosta gra ale nie działały mi lepsze gry np cod2 FEAR itp ja ci proponuje pożyczyć od kogoś ram czy co i zobaczyć z tego co mi wyjaśnili ludzie jak dałem kompa do naprawy to ram mój był tak uszkodzony ze sami nie wiedzieli oco biega wiec tyle odmie proponuje ci to sprawdzić każda podpowiedz może ciebie ukierunkować czy co powodzenia.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|