Mój komp...

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Software & Hardware
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
w1cked
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 19:24 Odpowiedz z cytatem

Otóż, mam taki problem mam takiego oto kompa:

Intel Core 2 Duo 4300 1.8Ghz

1GB RAM Kingston
GF 8600GT 256MB

I dzisiaj ściągnąłem ET:QW Demo, dałem sobie na największe i czuje przycinki, dokładnie nie wiem ile mam fps bo jeszcze nie wiem jak to sprawdzić, ale po prostu czuje lekkie cięcia, zmniejszyłem sobie niektóre parametry i także są widoczne...

Może coś poradzicie? Bo raczej taki komp powinien chyba starczyć
Le Conseil
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 19:32 Odpowiedz z cytatem

A jakie masz łącze internetowe?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Hunt3r
$Redaktor

Klan: ~Equalize

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 19:33 Odpowiedz z cytatem

"com_showFPS 1"

TAKI KOMP nie powinien starczyć

jeżeli nie chcesz czuć przycięć upewnij sie, że masz komendę com_unlock_timingmethod ustawiona na 2, masz mniej fps ale sa stabilniejsze i mniej czuc przycięcia, jeżeli chcesz więcej fps ustaw wartość na 0, ale fps'y będą mniej stabilne. Sprawdz czy jak grasz z botami to tez czujesz te przycięcia ja np moge sobie grac na high z 15 botami i nic nie tnie, a kiedy jest juz tyle samo ludzi na normalnym serverze fps'ów ze zrozumiałych względów jest mniej
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 20:11 Odpowiedz z cytatem

W jaki sposób sprawdzić fpsy? Bo szukam szukam i znaleźć nie mogę tak samo z konsolą, zawsze niby "~" a teraz się nie włacza.
Hunt3r
$Redaktor

Klan: ~Equalize

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 20:13 Odpowiedz z cytatem

alt + ctrl + ~ , potem ewentualnie "seta com_allowconsole 1" i już będziesz miał ją pod tylda. a komenda na pokazanie fps'ów jest w moim poście wyżej.
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Software & Hardware
Strona 1 z 1

Skocz do: