sprzęt komputerowy
Idź do strony 1, 2, 3  »

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Software & Hardware
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lukas00000
~user

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 18:51 Odpowiedz z cytatem

jaką byście mi polecili płyte główną bo kompletnie się natym nie znam tak powiedzmy za 500 zł może być nawet troche więcej. I jaką graficzną i procesor o łącznej cenie około 2500zł. I czy opłaca się kupić już ten czreto rdzeniowy prock intela o nazwie xeos(chyba) bo widziałem kiedyś na allegro a jak tak to jaki i gdzie kupić najtaniej
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
P4W3L
~user

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 19:22 Odpowiedz z cytatem

Lukas00000 napisał:
I czy opłaca się kupić już ten czreto rdzeniowy prock intela o nazwie xeos(chyba) bo widziałem kiedyś na allegro a jak tak to jaki i gdzie kupić najtaniej

nie
Hunt3r
$Redaktor

Klan: ~Equalize

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 21:01 Odpowiedz z cytatem

Creative Fatal1ty 1010 czy A4-Tech X-750 ?
~user

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 21:21 Odpowiedz z cytatem

Hunt3r napisał:

A4tech ścierwo moim zdnaiem a Creative mam i rozklekotana myszka ale tylko dla ludzi któzi maja małe łapki
Powrót do góry
Hunt3r
$Redaktor

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 21:30 Odpowiedz z cytatem

w jakim sensie rozklekotana ?
~user

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 21:31 Odpowiedz z cytatem

Hunt3r napisał:
w jakim sensie rozklekotana ?

Chodzi wiesz podoba mi się kształt i to, że jest mała ale rozklekotana to głównie przez ten ciężarek
Powrót do góry
P4W3L
~user

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 21:36 Odpowiedz z cytatem

Hunt3r napisał:

a4tech... tylko bf czy jakoś tak bo sie nie ściera... a fatal1ty niech lepiej gra anie projektuje myszki... ten ciężarek jest imo zbędny wole mieć dpi zmienne pod klawiszem niż bawić się ciężarkami...
ps. poczytaj http://pclab.pl/art18073-8.html ... wiem wiem, że to pclab ale co zrobić...

Ostatnio zmieniony przez P4W3L dnia Pią Lip 13, 2007 21:44, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Hunt3r
$Redaktor

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 21:38 Odpowiedz z cytatem

tzn ksztalt tej myszy mi odpowiada bo kumpel ją ma, a myszka steruje opuszkami palców, ogólnie nie chche wydac duzo i zastanawiam sie nad tymi 2 myszami...
~user

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 21:44 Odpowiedz z cytatem

Hunt3r napisał:
tzn ksztalt tej myszy mi odpowiada bo kumpel ją ma, a myszka steruje opuszkami palców, ogólnie nie chche wydac duzo i zastanawiam sie nad tymi 2 myszami...

Polecam jednak Fatality naprawdę właśnie dlatego podoba mi się ta mysz co masz opisane. A co do Pawła (jakbym mógł napisał bym więcej dosadnych słów na kilka twoich postów) sobie wyobraź, żę a4tech też ma zmieniane w przycisku chodź sam uważam, że to zbędny bajer...
Ogólnie A4tech to myszka w którą nie opłaca się inwestować nawet 70 złotych takie moje zdanie. Ogólnie przyznam racje ten ciężarek jest zbędny ale przyznam, że nieraz się przydaje jakby nie trykotał tak
Powrót do góry
varfare
~user

Ostrzeżenia: 1

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 22:24 Odpowiedz z cytatem

Jak już chodzi o mysz, którą steruje się palcami a nie całą dłonią to warto zainwestować trochę więcej kasy w Razera Diamondbacka. Mam znajomego, któremu po 1,5 roku grania Diamondback nadal się trzyma, jedynie guma na bokach zżółkła. Nie wieże że fatal lub a4tech tyle pociągnie (po za tym są gorsze - mniejsza czułość itp).
~user

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 22:27 Odpowiedz z cytatem

varfare napisał:
Jak już chodzi o mysz, którą steruje się palcami a nie całą dłonią to warto zainwestować trochę więcej kasy w Razera Diamondbacka. Mam znajomego, któremu po 1,5 roku grania Diamondback nadal się trzyma, jedynie guma na bokach zżółkła. Nie wieże że fatal lub a4tech tyle pociągnie (po za tym są gorsze - mniejsza czułość itp).

razer dobra mycha ale bez przesady... a4tech ma 2500dpi... a bf jest chyba chromowany czy coś bo się nie ściera w cale... fatal1ty trzymałem i jakaś taka dziwna mi się zdawała, nie poręczna (też steruje palcami myszke)
varfare
~user

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 22:34 Odpowiedz z cytatem

P4W3L napisał:
varfare napisał:

razer dobra mycha ale bez przesady... a4tech ma 2500dpi... a bf jest chyba chromowany czy coś bo się nie ściera w cale... fatal1ty trzymałem i jakaś taka dziwna mi się zdawała, nie poręczna (też steruje palcami myszke)

DPI to chwyt marketingowy - większa ilość DPI nie oznacza większej czułości, jest to maksymalna prędkość jaką mysz może uzyskać, już od jakiegoś czasu zaczyna się używać oznaczenie CPI w przypadku myszek.
Ten a4tech ma kilka chromowanych części ale nie ten plastik (kto chromuje tworzywa sztuczne? ).
Powrót do góry
inHaste
~user

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 23:17 Odpowiedz z cytatem

A4-Tech jest doskonalym rozwiazaniem dla ludzi ktorzy
chca kupic tanio dobra mysz. Moj X-710 trzymal sie
dobry rok z malym hakiem, jedyny problem jaki mialem to
starcie przyciskow od wewnetrznej strony ktore naciskaly
te mini przelaczniki.

Osobiscie polecam MX518 + dobra podkladka w moim wypadku
jest to SteelPad QcK, z takieog zestawu jestem jak najbardziej
zadowolony... Myszki Logitecha sa wykonane na naprawde
wysokim poziomie, ale i kosztuja tez sporo :)

Ostatnio zmieniony przez inHaste dnia Pią Lip 13, 2007 23:36, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
varfare
~user

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 23:27 Odpowiedz z cytatem

inHaste napisał:
Osobiscie polecam MX518 + dobra podkladka w moim wypadku jest to SteelPad QcK, z takieog zestawu jestem jak najbardziej zadowolony... Myszki Logitecha sa wykonane na naprawde wysokim poziomie, ale i kosztuje tez sporo

Przy polecaniu jakiegokolwiek Logitecha warto wspomnieć, że wymagają stosunkowo dużej łapy aby się ich wygodnie używało.
Powrót do góry
inHaste
~user

Wysłany: Pią Lip 13, 2007 23:31 Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Przy polecaniu jakiegokolwiek Logitecha warto wspomnieć, że wymagają stosunkowo dużej łapy aby się ich wygodnie używało.

To racja, jak dlamnie seria a4t X-7xx jest zbyt mala, zawsze
mi kawalek lapy wystaje, co za tym idzie wieksze tarcie
i mniejsza precyzyjnosc...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Software & Hardware Idź do strony 1, 2, 3  »
Strona 1 z 3

Skocz do: