Wasze cfg do QW

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Skrypty i Configi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dasdas
~user

Wysłany: Sro Sie 15, 2007 18:53 Odpowiedz z cytatem

Mam małą prośbę do użytkowników tego forum. Moglibyście wrzuć na linka (np. yousendit) swój cfg do ET:QWBeta2? Szczególnie interesowałby mnie takie, które oferują wysoką wydajność i płynność kosztem grafiki.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
varfare
~user

Ostrzeżenia: 1

Wysłany: Sro Sie 15, 2007 20:52 Odpowiedz z cytatem

Kod:
com_unlock_timingmethod 0
r_skipbump 1
r_skip_shadowviews 1

~user

Wysłany: Sro Sie 15, 2007 20:58 Odpowiedz z cytatem

Dzięki, ja jednak - oprócz pojedynczych magicznych komend - całe cfg, czy to wstawione na link, czy po prostu tutaj wklejone.
Powrót do góry
ryanpl
~user

Ostrzeżenia: 1

Wysłany: Sro Sie 15, 2007 21:02 Odpowiedz z cytatem

Chciałem zauważyć że jest odpowiedni dział pod tytułem CFG

Powrót do góry
dasdas
~user

Wysłany: Sro Sie 15, 2007 23:24 Odpowiedz z cytatem

Komenda r_skip_shadowviews 1 nie działa.

Dodano: Czw Sie 16, 2007 18:19
Ponawiam prośbę o wklejanie/wrzucanie na serwer swoich CFG lub pojedynczych komend, bardzo by mi to pomogło
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Skrypty i Configi
Strona 1 z 1

Skocz do: