Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
maniu ~user

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sw3aR^ ~user

|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 18:25 |
|
|
maniu napisał: |
mam pytanie jak ten koles strzela kilkoma pociskami ?????? ja jak strzelam tym latadlem to moge tylko dwoma pociskami i to w stosunkowo dlugim odstepie czasu?? |
zmienia na Plasma Cannon
i jeszcze jedna rzecz,ktora nie daje mi spokoju jak zrobic aby info o zabiciu osoby wyswietlalo mi sie na gorze ekranu tak jak u tego kolesia dotychczas mam to pokazywane w lewym dolnym rogu HUD'a niepraktyczne nieprzejsrzyste bleeeee |
ja mam tak samo jak on musiales cos zrobic
BTW:koles niezle zamieszanie robi tym hornetem w szeregach gdf  |
bo nie ma Anansi ?? po za tym to FFA
Lataniu tormetorem w 1 fazie (most) i 2 fazie (MCP) mówimy stanowcze NIE !!!!!
Ostatnio zmieniony przez Sw3aR^ dnia Pią Sie 10, 2007 18:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
varfare ~user

|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 18:32 |
|
|
Bronie w Tormentorze/Anansi zmieniasz scrolem. Masz LAWy i rakiety - LAWy maja lock on, dużo zadają i są wolniejsze, rakiety są szybsze mniej zadają i znacznie szybciej się odnawiają.
|
 |
maniu ~user

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sw3aR^ ~user

|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 18:46 |
|
|
lol ale mi odjebalo na ogladalem sie tego filmiku i sie tak napalilem,ze az przed momencikiem wstapilem do kuzynka po joystick  |
po co Ci joystick ??
|
 |
maniu ~user

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krasnal ~user
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 21:01 |
|
|
Cytat: |
Bronie w Tormentorze/Anansi zmieniasz scrolem. Masz LAWy i rakiety - LAWy maja lock on, dużo zadają i są wolniejsze, rakiety są szybsze mniej zadają i znacznie szybciej się odnawiają. |
A ja dodam od siebie.
Bronie w Tormentorze/Anansi zmieniasz scrolem. Masz LAWy i rakiety - strzelasz LAWem i zmieniasz na rakiety po wystrzeleniu 4-5 znowu zmieniasz na LAWa strzelasz i zmieniasz pozycję bo jakiś agressor ma na ciebię chętke.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maniu ~user

|
|
Powrót do góry |
|
 |
quaily ~user
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 22:11 |
|
|
Mówicie że bronie w tormentorzem zmienia się scrolem.U mnie jednak to nie działa ,wsiadałem do wszystkich pojazdów i nic.Może jest jakis inny przycisk.Gdzie mogę znaleźć w opcjach sterowania ustawienie dotyczace wlasnie tego zmieniania broni w pojazdach?
|
|
Powrót do góry |
|
 |
varfare ~user

|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 23:02 |
|
|
Maniu, QW nie ma jeszcze obsługi dżojów, na razie musisz się obejść bez albo znaleźć tutorial z mappowaniem keyów do dżoja co jest bardzo czasochłonne.
Quaily to masz w opcjach jako 'next weapon' i 'previous weapon', defaultowo jest to scroll.
|
 |
Xello ~user

|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 23:10 |
|
|
ehhh niestety tego mi brakuje zawsze lubiłem latadła ale bez dobrej konfiguracji joya nie ma co liczyć a przede mną mój wysłużony Cyborg Evo się kurzy
|
 |
varfare ~user

|
Wysłany: Sob Sie 11, 2007 11:58 |
|
|
Xello napisał: |
ehhh niestety tego mi brakuje zawsze lubiłem latadła ale bez dobrej konfiguracji joya nie ma co liczyć a przede mną mój wysłużony Cyborg Evo się kurzy  |
A tam gadasz, na myszce i klawie można spokojnie fruwakami ogarniać.
|
 |
shalashaska ~user
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 07:53 |
|
|
Mam pytanko, dość często widzę jak Strog bądź GDF wyskakują na znacznej wysokości i np. w GDF rozwija spadochron.Ja 50/50 taki skok przeżyję.Jak oni to robią?
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ransly ~user

|
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 08:11 |
|
|
shalashaska napisał: |
Mam pytanko, dość często widzę jak Strog bądź GDF wyskakują na znacznej wysokości i np. w GDF rozwija spadochron.Ja 50/50 taki skok przeżyję.Jak oni to robią? |
kiedy zaczniesz spadać po chwili powinna ci sie pojawić rączka na ekranie, wtedy trzeba nacisnac F aby rozwinąć spadochron
|
 |
ryanpl ~user

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|