Tormenator
Idź do strony 1, 2  »

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maniu
~user

Wysłany: Pią Sie 10, 2007 18:17 Odpowiedz z cytatem

mam pytanie jak ten koles strzela kilkoma pociskami ?????? ja jak strzelam tym latadlem to moge tylko dwoma pociskami i to w stosunkowo dlugim odstepie czasu?? i jeszcze jedna rzecz,ktora nie daje mi spokoju jak zrobic aby info o zabiciu osoby wyswietlalo mi sie na gorze ekranu tak jak u tego kolesia dotychczas mam to pokazywane w lewym dolnym rogu HUD'a niepraktyczne nieprzejsrzyste bleeeee

http://www.youtube.com/watch?v=92M6mSNkQoM

BTW:koles niezle zamieszanie robi tym hornetem w szeregach gdf
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sw3aR^
~user

Wysłany: Pią Sie 10, 2007 18:25 Odpowiedz z cytatem

maniu napisał:
mam pytanie jak ten koles strzela kilkoma pociskami ?????? ja jak strzelam tym latadlem to moge tylko dwoma pociskami i to w stosunkowo dlugim odstepie czasu??
zmienia na Plasma Cannon

maniu napisał:
i jeszcze jedna rzecz,ktora nie daje mi spokoju jak zrobic aby info o zabiciu osoby wyswietlalo mi sie na gorze ekranu tak jak u tego kolesia dotychczas mam to pokazywane w lewym dolnym rogu HUD'a niepraktyczne nieprzejsrzyste bleeeee
ja mam tak samo jak on musiales cos zrobic

maniu napisał:
BTW:koles niezle zamieszanie robi tym hornetem w szeregach gdf
bo nie ma Anansi ?? po za tym to FFA

Lataniu tormetorem w 1 fazie (most) i 2 fazie (MCP) mówimy stanowcze NIE !!!!!

Ostatnio zmieniony przez Sw3aR^ dnia Pią Sie 10, 2007 18:34, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
varfare
~user

Ostrzeżenia: 1

Wysłany: Pią Sie 10, 2007 18:32 Odpowiedz z cytatem

Bronie w Tormentorze/Anansi zmieniasz scrolem. Masz LAWy i rakiety - LAWy maja lock on, dużo zadają i są wolniejsze, rakiety są szybsze mniej zadają i znacznie szybciej się odnawiają.
~user

Wysłany: Pią Sie 10, 2007 18:35 Odpowiedz z cytatem

lol ale mi odjebalo na ogladalem sie tego filmiku i sie tak napalilem,ze az przed momencikiem wstapilem do kuzynka po joystick
Sw3aR^
~user

Wysłany: Pią Sie 10, 2007 18:46 Odpowiedz z cytatem

maniu napisał:
lol ale mi odjebalo na ogladalem sie tego filmiku i sie tak napalilem,ze az przed momencikiem wstapilem do kuzynka po joystick
po co Ci joystick ??
~user

Wysłany: Pią Sie 10, 2007 18:53 Odpowiedz z cytatem

Cytat:
po co Ci joystick ??

a zebym mogl ci na serwerze zrobic z dupy jesien sredniowiecza

oki teraz na powaznie z tego co mi sie udalo ustalic od mojego kuzynka dostalem tylko joystick i wystajacy od niego kabelek wcale sie nie zdziwilem brakiem sterownikow po dalszych ogledzinach rozszyfrowalem jego model

MediaTech Windstorm Pro MT161 i odrazu udalem sie przegrzebywac internet w poszukiwaniu sterow do niego

w tym momencie kursor w grze i menu gry sam mi lata a joy nie dziala ale to chyba oczywiste brak sterownikow

EDIT: ok stery juz zasysam

niech mi ktos pomoze ta zabawke doprowadzic do odpowiedniego stanu po zainstalowaniu sterownikow kursor myszki w menu przestal sam sie przemieszczac moge teraz nim sterowac galka ale za chiny (galak w grze tez juz nie dziala) zaden przycisk nie dziala pierwszy raz bawie sie z joyem wiec proszem o wyrozumialosc moze ktos juz wczesniej korzystal z takichj bajerow i moglby mi poradzic troszku jak mam to skaliborowac i gdzie po zainstalowaniu sterow nie pokazala mi sie zadna ikonka na pasku narzedzi jedynie mam notatnik i instrukcje w dodatku po angielsku

qurrwa jeszcze shoot niechce sie upnac wrzucilem go na rapidshare (107kb )

http://rapidshare.com/files/48(...)t.rar.html

niech mi ktos pomoze
Krasnal
~user

Wysłany: Pią Sie 10, 2007 21:01 Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Bronie w Tormentorze/Anansi zmieniasz scrolem. Masz LAWy i rakiety - LAWy maja lock on, dużo zadają i są wolniejsze, rakiety są szybsze mniej zadają i znacznie szybciej się odnawiają.

A ja dodam od siebie.
Bronie w Tormentorze/Anansi zmieniasz scrolem. Masz LAWy i rakiety - strzelasz LAWem i zmieniasz na rakiety po wystrzeleniu 4-5 znowu zmieniasz na LAWa strzelasz i zmieniasz pozycję bo jakiś agressor ma na ciebię chętke.
Powrót do góry
maniu
~user

Wysłany: Pią Sie 10, 2007 21:15 Odpowiedz z cytatem

ok dobra to juz wiem ale niech KTOS mi powie co mam zrobic aby poprawnie dzialal mi joystick w ogole nie dzialaja mi przyciski ani galka w grze (chociaz galaka moge ruszac po menu)

http://rapidshare.com/files/48(...)a.rar.html

EDIT zaraz mnie strzeli niech ktos madry powie mi co zle robie albo czego nei robie
quaily
~user

Wysłany: Pią Sie 10, 2007 22:11 Odpowiedz z cytatem

Mówicie że bronie w tormentorzem zmienia się scrolem.U mnie jednak to nie działa ,wsiadałem do wszystkich pojazdów i nic.Może jest jakis inny przycisk.Gdzie mogę znaleźć w opcjach sterowania ustawienie dotyczace wlasnie tego zmieniania broni w pojazdach?
Powrót do góry
varfare
~user

Wysłany: Pią Sie 10, 2007 23:02 Odpowiedz z cytatem

Maniu, QW nie ma jeszcze obsługi dżojów, na razie musisz się obejść bez albo znaleźć tutorial z mappowaniem keyów do dżoja co jest bardzo czasochłonne.

Quaily to masz w opcjach jako 'next weapon' i 'previous weapon', defaultowo jest to scroll.
~user

Wysłany: Pią Sie 10, 2007 23:10 Odpowiedz z cytatem

ehhh niestety tego mi brakuje zawsze lubiłem latadła ale bez dobrej konfiguracji joya nie ma co liczyć a przede mną mój wysłużony Cyborg Evo się kurzy
~user

Wysłany: Sob Sie 11, 2007 11:58 Odpowiedz z cytatem

Xello napisał:
ehhh niestety tego mi brakuje zawsze lubiłem latadła ale bez dobrej konfiguracji joya nie ma co liczyć a przede mną mój wysłużony Cyborg Evo się kurzy

A tam gadasz, na myszce i klawie można spokojnie fruwakami ogarniać.
~user

Klan: #killnet

Wysłany: Pią Sie 17, 2007 07:53 Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko, dość często widzę jak Strog bądź GDF wyskakują na znacznej wysokości i np. w GDF rozwija spadochron.Ja 50/50 taki skok przeżyję.Jak oni to robią?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ransly
~user

Wysłany: Pią Sie 17, 2007 08:11 Odpowiedz z cytatem

shalashaska napisał:
Mam pytanko, dość często widzę jak Strog bądź GDF wyskakują na znacznej wysokości i np. w GDF rozwija spadochron.Ja 50/50 taki skok przeżyję.Jak oni to robią?

kiedy zaczniesz spadać po chwili powinna ci sie pojawić rączka na ekranie, wtedy trzeba nacisnac F aby rozwinąć spadochron
~user

Wysłany: Pią Sie 17, 2007 10:22 Odpowiedz z cytatem

Masz mój filmik dla takich jak ty pod tytułem "jak się katapultować" http://www.youtube.com/watch?v=QuJHyqWsDkE

Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay Idź do strony 1, 2  »
Strona 1 z 2

Skocz do: