Obsługa działek enga

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Harry
~user

Wysłany: Sob Paź 13, 2007 21:22 Odpowiedz z cytatem

Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi powiedział czy jest możliwe ręczne kierowanie działkami enga... w kilku miejscach wyczytałem, że jest to możliwe ale jak dotąd mi się nie udało. Druga sprawa, o którą chciałbym spytać to wyrzucanie flar(?) z pojazdów latających. Jak się to robi?
Z góry dzięki za odpowiedź
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
^agenT-dono
@Administrator

Wysłany: Sob Paź 13, 2007 21:30 Odpowiedz z cytatem

flary - domyślnie na klawiszu "1"
~user

Klan: Nikt mnie nie kocha. -.-

Wysłany: Sob Paź 13, 2007 21:49 Odpowiedz z cytatem

Działka są automatyczne, nie można do nich wsiąśc jak do pojazdów i strzelać manualnie, z tej możliwości zrezygnowano już w wersji alpha.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay
Strona 1 z 1

Skocz do: