Ilość RAM'u a gra.

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Software & Hardware
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Hunt3r
$Redaktor

Wysłany: Wto Cze 26, 2007 16:12 Odpowiedz z cytatem

Mam w tej chwili 512 MB DDR, gra chodzi ok, trochę długo sie ładuje, przy 256 MB jest już dosyć niegrywalna. W wymaganiach minimalnych pisze 1 GB, więc mam prośbę. Czy toś z 1 GB mógł by sprawdzić jak wygląda wzrost wydajności między graniem z 512 MB a 1 GB ? (wyjąć 512, sprawdzić, włożyć z powrotem) Z góry dziękuję jeśli ktoś sie poświęci i zrobi to dla mnie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Software & Hardware
Strona 1 z 1

Skocz do: