Ghost Recon Advanced Warfighter (PC)
Idź do strony 1, 2  »

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Toniak.47
~user

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 09:56 Odpowiedz z cytatem

Żałuje, że wcześniej nie zagrałem w tą gre...
Według mnie, najlepsza gra w jaką grałem a jeszcze nie miałem okazji gry w trybie multiplayer! W skrócie: fizyka, model strzelania, realistyka, dowodzenie 3-osobowym teamem, puruszanie się po mieście - 10/10

5,30 min. gameplay'a mojego z bodajże 2. misji.
BF2/2142 przy tej gierce to 'kaszanka' Polecam aaa i czekam oczywiście na 2 część na PC A jakie wy macie o niej zdanie?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
meewosh47
~user

Klan: Wilda

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 10:10 Odpowiedz z cytatem

Wersja PC przy konsolowej to kaszanka. Dla mnie to było rozczarowanie jednak.

Wilda D-Link | www.wilda.pl | #wilda
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
donny-z
+VIP

Klan: Frag eXecutors

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 10:29 Odpowiedz z cytatem

Tony, grałem w Ghost Recon: AW 2 i powiem, że gra jest niczego sobie, rewelacyjna pod względem taktycznym i realistycznym (o grafice nie muszę nic mówić) :)
~user

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 10:30 Odpowiedz z cytatem

Może wygląda ładniej ale sterowanie pewnie gorsze.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
donny-z
+VIP

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 10:32 Odpowiedz z cytatem

co Ty, na padzie szybko się przyzwyczajasz, ja na początku w przypadku CoD 3 nie mogłem sobie poradzić, jednakże po trzech dniach wymiatałem już :)
Dlatego tak, jak mówiłem, kwestia przyzwyczajenia ;)
~user

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 10:36 Odpowiedz z cytatem

Gralem w demo i dla mnbie nie dalo sie w to grac, niewygodne sterowanie i tragiczne dowodzenie druzyna, dlugo sie wydaje komendy a druzyna i tak zalapuje po jakims czasie. demo zniechecilo mnie do pelnej wersji.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Toniak.47
~user

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 11:01 Odpowiedz z cytatem

Długo? Ja używam mapy taktycznej gdy musze np. obdstawić dany budynek, pozatym wszystko jest dostępne w skrótach (scroll + wybierasz opcje - attack, move, cover, follow + środkowy przycisk myszy). Można jednorazowo dla całego teamu (~) np. follow i team trzyma się Ciebie. Wszystko z poziomu paru klawiszy, nie wyłączając sie z rozgrywki, trzeba naprawde troche pograć, gra wg. mnie jest świetna a grałem w mase tytułów.
Powrót do góry
DeV
~user

Klan: U care about that ?

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 12:21 Odpowiedz z cytatem

Imo fizyka!! (może nie cała ale obiektów na pewno <3 AGEIA) niezły gameplay, ale AI team'u ssie (czasem giną jak ostatnie ci...). Autorzy w niektórych misjach przegieli pałe ... 1vs 2 heli i 5 czołgów (przykład). Może nie jest jakaś super rewolucyjna ale gra się bardzo przyjemnie (w większość misji).
Co do porównania konsola czy PC ... na PC to FPS a na konsole to TPP (z tego co widziałem) jaki jest sens takich porównań ? xC
Aha GRAW jest nieco gorsze od SWRC, w tej ostatniej team był bardziej kumaty x)

Ostatnio zmieniony przez DeV dnia Czw Maj 03, 2007 17:50, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Jim
~user

Klan: [PRGK]

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 15:23 Odpowiedz z cytatem

Mnie się podoba
+VIP

Wysłany: Pią Maj 04, 2007 17:53 Odpowiedz z cytatem

najlepsze w tym jest to (przynajmniej w GRAW 2 tak było), że jak dostaniesz w klatę to padasz, jak w nogę to ledwo, co chodzisz, a jak w rękę to nie umiesz strzelać
$Redaktor

Klan: less

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 00:34 Odpowiedz z cytatem

To samo było w Red Orchestra Ostfront. Wysoka grywalność, bardzo duży realizm.. dobra gra , tak samo jak dobry jest pomysł z karami za obrażenia poniesione w jakiejś części ciała. Tyle, że na multiplayer takie rzeczy odstraszają lamerów, przez co sceny są mniejsze. Przykładem niech będzie Quake albo CS. Nie ważne, w którą część ciała dostaniesz i ile masz życia, zawsze masz aima jak Wasili Zajcew
Powrót do góry
YankeS.
~user

Klan: team enclave

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 10:53 Odpowiedz z cytatem

Dokładnie Bazyl. Szkoda, ze tak grywalna i realistyczna gra jak RO zostala tak slabo zareklamowana.
Lambert.exe
~user

Klan: Nikt mnie nie kocha. -.-

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 15:05 Odpowiedz z cytatem

Z tymi realistycznymi obrażeniami to sprawa gustu IMO. Ja przeszedłem obie części Deus Ex'a na poziome Realistic (2,3 strzały - jesteś martwy ), a grając w SWAT4 przez sieć zawsze byłem w górnej części tabeli, mimo odnoszonych ran (to nie oznacza jednak, że zawsze byłem najlepszy). Dla mnie to bardzo dobre rozwiązanie w grach, nadające smaczku i wymuszające na graczu specyficznych zachowań takich jak np.: chowanie się. Gdyby tak zrobiono w QW...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
meewosh47
~user

Klan: Wilda

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 15:40 Odpowiedz z cytatem

... to nie kupiłbym tej gry.

Wilda D-Link | www.wilda.pl | #wilda
Powrót do góry
Jim
~user

Klan: [PRGK]

Wysłany: Sob Maj 05, 2007 20:48 Odpowiedz z cytatem

Ale co to by była za gra gdyby ktoś zabijał Cię 1,2 strzałami? Wyglądałoby to tak - wchodzisz na serwer i dostajesz się do drużyny której założono locka i wszyscy z przeciwnej kampują na spawnach Ciekawe jak długo byś wytrzymał na serwerze
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gry Idź do strony 1, 2  »
Strona 1 z 2

Skocz do: