Warump, z czym to się je ?

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PSYHE
~user

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 15:56 Odpowiedz z cytatem

Bardzo mnie to ciekawi a niestety nie uzyskałem na ten temat żadnej informacji !
Co/poco ten Warump !
Na razie nie wiem i mnie to wnerwia ! koszmarna strata czasu !
Jak dla mnie jest to zagadkowe ! toteż proszę o odp.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
k0z4k
~user

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 16:05 Odpowiedz z cytatem

warmup to zwykła rozgrzewka (żeby się wczuć w fizykę gry) i okres oczekiwania aby gra załadowała się też innym graczom.
~user

Klan: Frag Executors

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 16:07 Odpowiedz z cytatem

PSYHE napisał:
Bardzo mnie to ciekawi a niestety nie uzyskałem na ten temat żadnej informacji !
Co/poco ten Warump !

Zagraj w klanie to się dowiesz po co jest warmup
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
PSYHE
~user

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 17:46 Odpowiedz z cytatem

Zippi napisał:
PSYHE napisał:
Co/poco ten Warump !

Zagraj w klanie to się dowiesz po co jest warmup

Boże... niektórzy na tym forum mają nadzwyczaj błyskotliwe sugestie !
Powrót do góry
P4W3L
~user

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 18:01 Odpowiedz z cytatem

warump jest obecnie dośc czesto stosowany bo daje czas zawodnikom na wczucie czy też rogrzewke ew. wgranie cfg, dołaczenie do gry.
[ot]
PSYHE dołaczyłeś 2 dni temu i pewnie tyle gdzieś grasz w et dlatego raczej nie wypowiadaj się o osobach na forum czy o forum bo malo jeszcze o nich wiesz ;] zreszta od kiedy jest demo pojawiły się osoby ktore malo jeszcze wiedza o grze, a pisza mimo to "recenzje" (nie uważam się za jakiegoś znawce też qw bo gram też nie wiele bo od kiedy jest beta 1 ale denewujące są nie ktore posty...) i inne głupoty. imo to zwykły spam co robi zamęt na forum... i prosze nie odpowiadajcie na ten off topic bo tylko zrobi się śmietnik z tematu
[/ot]
Inermis
~user

Klan: Infused-Gaming

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 18:32 Odpowiedz z cytatem

PSYHE napisał:
Co/poco ten Warump !

warmup, to jest taka przerwa na siusiu miedzy rundami
no i daje szanse na załadowanie się osób z gorszym sprzętem po przeładowaniu mapy.
~user

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 18:50 Odpowiedz z cytatem

Hej, no piszecie jakby ten warmup na publicach was nie wkurzał, zresztą podczas bety były zakładane taki tematy i były nawet pytania do devów na które padły odpowiedzi w czasie dev chatów. Sprawa wygląda tak, w becie serwery wszystkie rankingowe jechały na takiej samej konfiguracji: w tamtym wypadku warmup 30sec i strasznie dużo osób (80%?) musi wcisnąć f3. Problem jest taki, że wiele osób nie wciska tego f3 z jakiegoś powodu, bo te 30 sekund to rzeczywiście na załadowanie mapy i szybkie przygotowanie się.
A teraz jest tak, że serwer można sobie skonfigurować i sprawę warmupu też, więc cały flejm powinien iść do adminów. Na klanówkach się przyadje - to oczywiste -
Powrót do góry
Sw3aR^
~user

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 21:38 Odpowiedz z cytatem

...żeby się poteamkillować
~user

Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 01:54 Odpowiedz z cytatem

to zdecydowanie najciekawsze momenty warmup'u granaciki itd.

P4W3L czyli rozumiem ze jestem gorszy od Ciebie bo gram krocej bo tylko w demo, troche sie nie potrzebnie wywyzszasz tym stwierdzeniem...
on sie pyta bo chce wiedziec po co na ffa takie cos, na ffa jest zbedne a gra ten kolega na tyle krotko ze nie zdarzyl sie przekonac co to znaczy warmup w klanie..
Powrót do góry
Kosma
*Moderator

Klan: Szukam!

Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 03:31 Odpowiedz z cytatem

Nie zdążył, aczkolwiek wypowiedź typu "zagraj w klanie to się dowiesz" nie jest zbyt obrazowa i przyjazna. Po prostu wcale nie tłumaczy do czego służy warmup. Takie trochę to ignoranckie, a przecież są ludzie, którzy nie mają naco dzień kontaktu z grami multiplayer.

Btw, dzisiaj po raz pierwszy zabiłem kogoś po warmupie w ramach mass teamkillingu Zdjąłem na chwilę słuchawki i nie zorientowałem się, że warmup właśnie się skończył
~user

Klan: Highrised

Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 17:03 Odpowiedz z cytatem

na publicach ten warm up z votami na f3 nie sprawdza sie :pp powinna byc ze po zaladowaniu mapki 30 s i gramy na klanowkach to co innego musi wrecz byc ;]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kesto
~user

Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 17:31 Odpowiedz z cytatem

Tia, dużo osób nie ma zielonego pojęcia o tym, że trzeba wcisnąć F3.
Powrót do góry
P4W3L
~user

Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 18:09 Odpowiedz z cytatem

xede napisał:

P4W3L czyli rozumiem ze jestem gorszy od Ciebie bo gram krocej bo tylko w demo, troche sie nie potrzebnie wywyzszasz tym stwierdzeniem...
on sie pyta bo chce wiedziec po co na ffa takie cos, na ffa jest zbedne a gra ten kolega na tyle krotko ze nie zdarzyl sie przekonac co to znaczy warmup w klanie..

no nie. Paweł bądź cywilizowanym człowiekiem... człowieku gdzie Ty przeczytałeś, że sie wywyższam i że mowię iż grasz gorzej? mowie tylko ze do forum wraz z demo doszło wielu użytkowników co na forum mało byli a pisza takie teksty typu
"Boże... niektórzy na tym forum mają nadzwyczaj błyskotliwe sugestie ! "
i to jest imo jakiś drobny najazd na użytkownika, ktory ma prawo być trochę zdenerwowany bo wiadomo w jakim sensie jest to napisane.
Ps. IMO temat można zamknąć bo chyba jest już odpowiedz na jego wątek ;]
Kosma
*Moderator

Klan: Szukam!

Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 19:11 Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ps. IMO temat można zamknąć bo chyba jest już odpowiedz na jego wątek ;]

Racja
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay
Strona 1 z 1

Skocz do: