Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy uważasz uniemożliwienie obsługi wrogich pojazdów za dobry pomysł? |
Tak |
|
65% |
[ 69 ] |
Nie |
|
34% |
[ 36 ] |
|
Wszystkich Głosów : 105 |
|
Autor |
Wiadomość |
Rezro ~banned

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sliterin ~user

|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 16:04 |
|
|
Moim zdaniem jest to dobry pomysł. Poprostu wyszło by tak, że jak przejmiesz pojazdy wroga to wróg szans żadnych nie ma.
Po 2 w fabule gry też by to niepasowało bo jak by GDF mógł obsługiwać pojazdy strogga i na odwrót
|
|
Powrót do góry |
|
 |
eGOKU ~user

|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 16:21 |
|
|
Mi tam ten pomysł się nie podoba, bo lubię kampić na spownach, a w szczególności pojazdem wroga
|
|
Powrót do góry |
|
 |
donny-z +VIP

|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 16:57 |
|
|
moim zdaniem to zwała jest, obsługiwać pojazdy wroga, bo pójdzie ci kilka rusherów, zabierze i będzie tym jeździło i rozwalało wszystko, co się rusza...
wtedy gra będzie stracona...
|
 |
Pablik ~user

|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 18:25 |
|
|
Jak dla mnie średni pomysł. Chociaż zależy pod jakim kontem na to patrzeć. Ze strony realizmu (o ile taki w ogóle występuje w QW) jest na +, bo jak już pisałem skąd niby ludzie maja wiedzieć jak kierować pojazdami kosmitów I na odwrót, chociaż bardziej prawdopodobne jest to, że stroggowie umieją posługiwać sie ludzkimi pojazdami. Jeżeli patrzeć pod kontem grywalności jest to duże ułatwienie, bo nie musimy chronić naszych pojazdów przed dostaniem się w niepowołane ręce.
|
 |
masterceo ~user
|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 18:48 |
|
|
wg mnie jest to znakomity pomysl bo:
1. nie ma sytuacji, ze jakis poj**** kamper kradnie najsilniejszy pojazd na mapie i roz**** wszystkich i wszystko
2.w BF2 ogolnie wqrzaja mnie pojazdy, ale najbardziej mnie wkurza to, ze jak wygrywamy to wrog stosuje taktyke "zaj*** im te czolgi i huzia na juzia!!!"
3.strogg:skad ci bezmozgowcy maja wiedziec jak kierowac pojazdami ziemian
GDF:the same...
Powrót do góry |
|
 |
DeV ~user

Dołączył: 13 Mar 2007 Skąd: Wrocław Klan: U care about that ?
|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 18:50 |
|
|
WhoCare's ?! SD tak wymyśliło i już jak to się sprawdzi ? nikt po za testerami nie wie. Zostawienie pojazdu "bo i tak go nie przejmą" ? Widzieliście pewnie mnóstwo filmików i widzieliście puste sprzęty zostawione na środku drogi ?
|
 |
TigeR ~user

|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 22:06 |
|
|
Wydaje mi sie, ze pomysl jest dobry, nie trzeba bedzie sie tak martwic o nasze pojazdy (szczegolnie na sparach)
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maniu ~user

|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 22:24 |
|
|
ciekawe czy jakby nie bylo pojazdow w qw,to ta gra wzbudzalaby takie same zainteresowanie wsrod spolecznosci bf ?
btw: nie widzialem tutaj screenow tych mapek
http://picsorban.com/upload/artic1.jpg
http://picsorban.com/upload/valley1.jpg
na moje oko Ark i Valley
Ostatnio zmieniony przez maniu dnia Nie Kwi 08, 2007 23:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
bishop ~user

|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 22:49 |
|
|
Pojazdy i inne rzeczy to urozmaicenie gry
|
 |
Sw3aR^ ~user

|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 23:10 |
|
|
Ciekawe czy pozostawione pozjazdy po jakimś czasie będą same wybuchały tak jak w BF2
http://picsorban.com/upload/valley1.jpg
Umie ktoś powiedzieć w którym miejscu będą się spawnowały ten pojazdy ?? bo jeśli w bazie głównej to stroogowie mają po nie dojeżdżać czy raczej będzie oddzielny spawn w bazie ??
|
 |
maniu ~user

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sw3aR^ ~user

|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 23:29 |
|
|
Czyli pewnie będzie oddzielny spawn w bazie
PS.Zreszta wyjdzie w praniu
|
 |
Exil ~user

|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 01:44 |
|
|
Wszystkie pomysły SD jak na razie były dla mnie ok, prócz tego. A czemu ? bo 2 lata prawie gram w BF2 i tam trzeba było martwić się o pojazd, żeby nam go nie ukradli, dzięki temu grało się jeszcze ciekawiej. W et:qw wysiądę z pojazdu na środku mapy to i tak przeciwnik go nie zabierze, co najwyżej ktoś z drużyny. Kolejna sprawa to klanówki, bo jak wiadomo FFA Sux . W BF wiele taktyk opierało się na tym żeby ukraść pojazd przeciwnikowi, wiem że w QW nie będą one takie ważne, jednak o ile łatwiej by się grało jak by przeciwnik nie miał wsparcia lotniczego? a teraz może sobie stać przez całą mapkę nie ruszane i każdy będzie miał je w dupie, do puki mu ten pojazd nie będzie potrzebny. to tyle ode mnie
|
|
Powrót do góry |
|
 |
DeV ~user

Dołączył: 13 Mar 2007 Skąd: Wrocław Klan: U care about that ?
|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 09:34 |
|
|
No i ? przynajmniej nie będzie głupich sytuacji z bf'a to 1.
2. BF to nie QW (po raz kolejny i dalej nie rozumiecie)
3. tak nie będziesz się martwił że go przejmą, martw się by go zniszczyć... bo jak na razie nie widziałem by pojazdy same się niszczyły.
Co do pojazdów Stroggi bronią się fazami jak w et więc parę pojazdów na pewno będzie (we wczesnych fazach) spawnować się na początku (tak sądze xF).
chyba all
|
 |
|