MoH: Airborne & BiA: Hell's Highway ;)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  »

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sw3aR^
~user

Wysłany: Nie Lut 04, 2007 05:04 Odpowiedz z cytatem

W marcu przewidywana jest premiera nowego medala. Czy ktoś oprócz mnie czeka na tą i zamierza ja kupić jak najszybciej po premierze ??

Ostatnio zmieniony przez Sw3aR^ dnia Sob Mar 03, 2007 01:30, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
donny-z
+VIP

Klan: Frag eXecutors

Wysłany: Nie Lut 04, 2007 13:21 Odpowiedz z cytatem

ba, ja czekam również od jakiegoś już czasu, bo seria MoH jest lepsza od CoD pod względem singla
@Administrator

Wysłany: Wto Lut 06, 2007 02:22 Odpowiedz z cytatem

Napewno zagram jak wpadnie mi w ręce ale ni kupie oryginała Co do donza, wydaje mi sie ze w CoDzie byla troszke lepsza fabula, ale nic nie przebije Lądowania w Normandii w MoHu. Czego zabraklo w CoDzie
~user

Wysłany: Wto Lut 06, 2007 03:04 Odpowiedz z cytatem

^agenT napisał:
Napewno zagram jak wpadnie mi w ręce ale ni kupie oryginała Co do donza, wydaje mi sie ze w CoDzie byla troszke lepsza fabula, ale nic nie przebije Lądowania w Normandii w MoHu. Czego zabraklo w CoDzie
A ja nigdy nie zapomne z CoD1 misji z demka gdzie ok 10 metrów od kurnika był cmentarz ;p to im się udało

Ja dziele WWII FPSy na kilka rodzajów
total nawalanka (seria cod)
myślenie i planowanie kazdego posunięcia (seria bia)
pośrednia tych dwóch w/w (moh pa i imo airborne)

PS.sorka że pisze te głupoty ale spałem dzis 3 h ;p
@Administrator

Wysłany: Wto Lut 06, 2007 15:43 Odpowiedz z cytatem

Myśle ze MoHa mozna zaliczyc do tego pierwszego, pomimo fabuly jakos specjalnie nie trzeba bylo tam myslec
~user

Klan: Nikt mnie nie kocha. -.-

Wysłany: Wto Lut 06, 2007 17:32 Odpowiedz z cytatem

Ukończyłem MoH:AA, Spearhead, Breaktrought (Mimo trudności - spawnowanie wrogów ), Do MoH:PA nawet nie podszedłem, i tu koniec... Nie spodobało mi się... Mam nadzieję, że Airborne to zmieni, po prostu uwielbiam ogromne, Nieliniowe obszary działania no i II Wojnę . Eh, pamiętam jeszcze jak prułem na Omaha Beach "by schować gdzieś zad" i ten grad kul... Miód!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
donny-z
+VIP

Klan: Frag eXecutors

Wysłany: Wto Lut 06, 2007 18:05 Odpowiedz z cytatem

Cytat:
MoH:PA nawet nie podszedłem

i tu był Twój błąd...
~user

Wysłany: Wto Lut 06, 2007 23:33 Odpowiedz z cytatem

donny-z napisał:
Cytat:
MoH:PA nawet nie podszedłem

i tu był Twój błąd...
No dokładnie MoHpa miażdży, wbija w ziemie swoim klimatem wszystkie FPSy z IIWW (oprócz bia ofc IMO ;P )

^agenT napisał:
Myśle ze MoHa mozna zaliczyc do tego pierwszego, pomimo fabuly jakos specjalnie nie trzeba bylo tam myslec
ale nawet na poziomie low w mohpa nie mogłeś biec na pałe jak w codzie 2 zabijając 20 niemców/japończyków żeby potem schować się na 5 sekund aby załadować życie a w MoHpa były nawet krwotoki
@Administrator

Wysłany: Sro Lut 07, 2007 00:44 Odpowiedz z cytatem

Cytat:
ale nawet na poziomie low w mohpa nie mogłeś biec na pałe jak w codzie 2 zabijając 20 niemców/japończyków

Tak się w kazdym fpssie da
~user

Wysłany: Sro Lut 07, 2007 01:34 Odpowiedz z cytatem

^agenT napisał:
Cytat:
ale nawet na poziomie low w mohpa nie mogłeś biec na pałe jak w codzie 2 zabijając 20 niemców/japończyków

Tak się w kazdym fpssie da
skoro tak uważasz
@Administrator

Wysłany: Sro Lut 07, 2007 04:17 Odpowiedz z cytatem

No pewnie ze tak uwazam zawsze jak robilem jakąś misje na odpi***** to tak robiłem szybki i skuteczny sposób
~user

Wysłany: Wto Lut 27, 2007 22:53 Odpowiedz z cytatem

jest znana konkretna data premiery??
Sw3aR^
~user

Wysłany: Sro Lut 28, 2007 00:52 Odpowiedz z cytatem

maniu napisał:
jest znana konkretna data premiery??
30 marzec 2007
~user

Wysłany: Sro Lut 28, 2007 13:09 Odpowiedz z cytatem

hmm... 30 marzec premiera a tu cicho z tym medalem jak makiem zasial wlasciwie to teraz powina ruszyc pelna para machina marketingowa reklamowa o tej grze ani zadnych recenzji newsow screenow prozno szukac na najwiekszych portalach nie podoba mi sie to
Sw3aR^
~user

Wysłany: Sro Lut 28, 2007 17:00 Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem dopiero po 30 marca zaczną się reklamy w TV i tak dalej... chyba z carbonem bylo podobnie...
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gry Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  »
Strona 1 z 5

Skocz do: