Infernal Polski Gears of Wars ?
Idź do strony 1, 2  »

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maniu
~user

Wysłany: Sob Sty 27, 2007 00:34 Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Czujecie ten klimat?! Ostro zalatujący Blade’m i innymi tego typu produkcjami, mroczny, łączący elementy fantasy i demonicznej mistyki i zwykłego świata, jaki oglądamy na co dzień. Nie ma co, pomysł z osadzeniem akcji gry w tych realiach jest po prostu kapitalny

Cytat:
(..)A przy tym te wszystkie dodatkowe efekty jak gęsto padający śnieg, odgłos świszczącego wiatru czy też wózek, który w tajemniczy sposób zaczyna toczyć się po dróżce, gdy tylko nasz bohater przejdzie obok niego(...)

Cytat:
(...)Nawet tak ukochany przez graczy F.E.A.R. na pełnych detalach wydaje się być pod tym względem z innej ligi. Infernal to pierwsza gra, w której patrzenie na biały puch na zewnątrz autentycznie oślepia, podobnie jak spojrzenie w ostre słońce lub lampy po wyjściu z ciemnego pomieszczenia. Do tego wszystko jest niesamowicie dynamiczne, żywe i bardzo, ale to bardzo naturalne. A gra światła i cieni po prostu powala na kolana, zwłaszcza w mrocznych kazamatach górskiego klasztoru(...)

Cytat:
(...)Infernala nie da się ukończyć, biegnąc bezmyślnie do przodu z palcem na spuście(...)

Cytat:
(...)A swoją drogą, te zagadki to zupełnie osobna historia. Są REWELACYJNE. Ostatnią grą akcji, która w taki sposób zmuszała do wysiłku szare komórki, był genialny Half-Life. Rocznik 1998(...)

dawno nie czytalem tak wychwalanej produkcji pod niebiosa ale jak pisze o tym recenzant ,,w przypadku tej gry to kłopotliwe stwierdzenie,,

Cytat:
Wersja, którą testowałem – 80% preview release – była praktycznie wolna od charakterystycznych dla beta-wersji błędów i niedomagań, co najlepiej świadczy o staranności przygotowywania tego produktu

nie wiem jak wy ale ja musze zagrac w ta gre tym bardziej,ze gra pojawi sie juz w LUTYM

i jescze wymagania (nieoficjalne)

Minimum:
Windows 2000/XP/Vista
1.7 GHz processor
512 MB RAM
ATI 9600/Nvidia 5950 class or better graphics card, pixel shader 2.0 compatible
2 GB free hard disk space

Recommended:
Dual core 3 GHz processor
1 GB RAM
Pixel shader 3.0 compatible graphics card
http://gry.wp.pl/core.html?fil(...)9,1#igbody

Ostatnio zmieniony przez maniu dnia Sob Sty 27, 2007 00:51, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
donny-z
+VIP

Klan: Frag eXecutors

Wysłany: Sob Sty 27, 2007 00:48 Odpowiedz z cytatem

w Gears of War sobie zagraj i zobacz co TAM się dzieje

a co do tego tytułu, nawet brzmi ciekawie, choć nie do końca wiem co to jest
~user

Wysłany: Sob Sty 27, 2007 01:03 Odpowiedz z cytatem

Cytat:
w Gears of War sobie zagraj i zobacz co TAM się dzieje Wink

no własnie nie wiem czy calkiem przypadkiem nie dokonalem profanacji gow tym iz porownuje ten tytul do tej gry ale tylko gears przyszedl mi do glowy w tym momencie,bo wszystko inne zostalo wedlug mnie pozamiatane (nie mylic z qw to calkiem inna bajka.......) ale po prostu wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazuja na to ,ze ktos chce sie skompromitowac albo osmieszyc gow-a
Pablik
~user

Klan: peXg

Wysłany: Sob Sty 27, 2007 01:21 Odpowiedz z cytatem

Moze bys podal zrodlo tych cytatow? Google raczej nic ciekawego nie wyswietla na temat tej gry, a juz mi sie spac chce i nie chce grzebac ;P
~user

Wysłany: Sro Sty 31, 2007 14:42 Odpowiedz z cytatem

demo is it out now

wlasnie co pojawilo sie demo infernal ja juz zasysam gierke (30% ) trnasfer >100kb/s i zobaczy sie co to jest za 45min wrzuce screeny

download: infernal_efis_demo 465mb
http://www.strategyinformer.co(...)11374.html
Lone
~user

Klan: CSG

Wysłany: Sro Sty 31, 2007 16:15 Odpowiedz z cytatem

Gears of war to lipna i nuuuudna gierka, miałem okazję ją przejść z kumplem to kill swich z superową grafą. A tak to w gierce chodzisz pudzianem i rozwlasz robale. Nuuuuudaaaa. ale co z tego przecież ma zjebistą grafe i fizyke po co komu grywalnośc i fabuła
~user

Wysłany: Sro Sty 31, 2007 18:05 Odpowiedz z cytatem

Cytat:
ale co z tego przecież ma zjebistą grafe i fizyke po co komu grywalnośc i fabuła Mad

to zagraj sobie w infernal!!!!!! mi szczena opada pierwszy raz gralem w demo,ktore mnie tak wciagnelo

PATRZE I NIE WIERZE!!!!! ta gra jest niesamowita az sie niechce uwierzyc,ze to polacy robili !!! grafika,dzwiek,fizyka,niesamowite AI,kllimat,dynamizm i to ,,cos,, naprawde ta gra ma niesamowitego kopniaka!!!!!!!!!!! sciagajacie demo nie pozalujecie co do wymagan nie wiem jak oni to zrobili ale pierwszy raz widze tak zawansowana gre zeby mi chodzila z srednia iloscia fps 90-120!!!!!!!!!!! na MAXYMALNYCH USTAWIENIACH GRAFICZNYCH bravoo za optymalizacje

to cudo dostaje u mnie 9/10 bravo i jeszcze raz bravo

brak mi slow

donny-z
+VIP

Klan: Frag eXecutors

Wysłany: Sro Sty 31, 2007 20:09 Odpowiedz z cytatem

z tych screenów to wnioskuję tylko tyle, że to na "polskiego GoW" nie zasługuje - grafika za słaba...
~user

Wysłany: Sro Sty 31, 2007 21:09 Odpowiedz z cytatem

widze,ze pojecie sarkazmu jest ci obce oczywiste jest,ze nie ma co porownywac infernala pod zwgledem grafiki do gears of war przeciez ta gra bazuje na ut 3.0 engine ale jak na polskie warunki to inernal jest naprawde bardzooooooo ladny
masterceo
~user

Wysłany: Sro Sty 31, 2007 21:12 Odpowiedz z cytatem

bueheheheeheheheh, ale grafa...
maniu, ty chyba nie widziales ani crisisa ani GoW, popatrz chociaz na R6:Vegas...
n/c
byc moze pod wzgledem grywalnosci jest lepsza, ale grafika...
tak czy inaczej, bravo dla POLAKOW!
Lone
~user

Klan: CSG

Wysłany: Sro Sty 31, 2007 21:42 Odpowiedz z cytatem

Przeszedłem demko i gierka mi się nie podoba, grafa jest słaba tylko blurów dodali i tyle i co najgorsze nuuuuuudy.
~user

Wysłany: Sro Sty 31, 2007 22:53 Odpowiedz z cytatem

sory aleprzez tą paplanine nie wiemo co chodzi w tej grze ??
Zassam demko jak miktoś powie o co chodzi
@Administrator

Wysłany: Sro Sty 31, 2007 23:54 Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Infernal to pierwsza gra, w której (...) oślepia (...) spojrzenie w ostre słońce(...)

Nie zgodze się. Choćby na przykład Medal Of Honor - patrzysz w słońce to cię oślepia.

Cytat:
(...)lub lampy po wyjściu z ciemnego pomieszczenia.(...)

Need For Speed Most Wanted, po wyjeżdzie z ciemnego tunelu jest efekt oślepiającego światła

Cytat:
(...)Do tego wszystko jest niesamowicie dynamiczne (...) bardzo, ale to bardzo naturalne.(...)

I znowu NFS: MW - dynamiczne i nawet tutaj moge powiedzieć naturalne
~user

Klan: peXg

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 14:53 Odpowiedz z cytatem

Te wszystkie efekty ktore napisales o NFS:MW to jest nic innego jak bloom, czyli podroba HDR`u. Widac po screenach, ze dowalono pelno "wodotryskow" przez co grafa jest nieco "cukierkowa" i imo nie pasuje to zbytnio do gry. Moze na weekendzie sciagne demko i sam ocenie jak to wyglada

Ostatnio zmieniony przez Pablik dnia Czw Lut 01, 2007 15:14, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
^agenT-dono
@Administrator

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 15:10 Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Te wszystkie efekty ktore napisales o NFS:MW to jest nic innego jak blure, czyli podroba HDR`u.

Zmierzałem do obalenia teorii że Infernal to "pierwsza" gra w ktorej są takie i takie rzeczy nfs`a wcale nie wychwalam aczkolwiek efekty byly zrobione bardzo ladnie.
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gry Idź do strony 1, 2  »
Strona 1 z 2

Skocz do: