Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
maniu ~user

|
Wysłany: Sob Sty 27, 2007 00:34 |
|
|
Cytat: |
Czujecie ten klimat?! Ostro zalatujący Blade’m i innymi tego typu produkcjami, mroczny, łączący elementy fantasy i demonicznej mistyki i zwykłego świata, jaki oglądamy na co dzień. Nie ma co, pomysł z osadzeniem akcji gry w tych realiach jest po prostu kapitalny |
(..)A przy tym te wszystkie dodatkowe efekty jak gęsto padający śnieg, odgłos świszczącego wiatru czy też wózek, który w tajemniczy sposób zaczyna toczyć się po dróżce, gdy tylko nasz bohater przejdzie obok niego(...) |
(...)Nawet tak ukochany przez graczy F.E.A.R. na pełnych detalach wydaje się być pod tym względem z innej ligi. Infernal to pierwsza gra, w której patrzenie na biały puch na zewnątrz autentycznie oślepia, podobnie jak spojrzenie w ostre słońce lub lampy po wyjściu z ciemnego pomieszczenia. Do tego wszystko jest niesamowicie dynamiczne, żywe i bardzo, ale to bardzo naturalne. A gra światła i cieni po prostu powala na kolana, zwłaszcza w mrocznych kazamatach górskiego klasztoru(...) |
(...)Infernala nie da się ukończyć, biegnąc bezmyślnie do przodu z palcem na spuście(...) |
(...)A swoją drogą, te zagadki to zupełnie osobna historia. Są REWELACYJNE. Ostatnią grą akcji, która w taki sposób zmuszała do wysiłku szare komórki, był genialny Half-Life. Rocznik 1998(...) |
dawno nie czytalem tak wychwalanej produkcji pod niebiosa ale jak pisze o tym recenzant ,,w przypadku tej gry to kłopotliwe stwierdzenie,,
Wersja, którą testowałem – 80% preview release – była praktycznie wolna od charakterystycznych dla beta-wersji błędów i niedomagań, co najlepiej świadczy o staranności przygotowywania tego produktu |
nie wiem jak wy ale ja musze zagrac w ta gre tym bardziej,ze gra pojawi sie juz w LUTYM
i jescze wymagania (nieoficjalne)
Minimum:
Windows 2000/XP/Vista
1.7 GHz processor
512 MB RAM
ATI 9600/Nvidia 5950 class or better graphics card, pixel shader 2.0 compatible
2 GB free hard disk space
Recommended:
Dual core 3 GHz processor
1 GB RAM
Pixel shader 3.0 compatible graphics card
http://gry.wp.pl/core.html?fil(...)9,1#igbody
Ostatnio zmieniony przez maniu dnia Sob Sty 27, 2007 00:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
donny-z +VIP

|
Wysłany: Sob Sty 27, 2007 00:48 |
|
|
w Gears of War sobie zagraj i zobacz co TAM się dzieje
a co do tego tytułu, nawet brzmi ciekawie, choć nie do końca wiem co to jest
|
 |
maniu ~user

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pablik ~user

|
Wysłany: Sob Sty 27, 2007 01:21 |
|
|
Moze bys podal zrodlo tych cytatow? Google raczej nic ciekawego nie wyswietla na temat tej gry, a juz mi sie spac chce i nie chce grzebac ;P
|
 |
maniu ~user

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lone ~user

|
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 16:15 |
|
|
Gears of war to lipna i nuuuudna gierka, miałem okazję ją przejść z kumplem to kill swich z superową grafą. A tak to w gierce chodzisz pudzianem i rozwlasz robale. Nuuuuudaaaa. ale co z tego przecież ma zjebistą grafe i fizyke po co komu grywalnośc i fabuła
|
 |
maniu ~user

|
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 18:05 |
|
|
ale co z tego przecież ma zjebistą grafe i fizyke po co komu grywalnośc i fabuła Mad |
to zagraj sobie w infernal!!!!!! mi szczena opada pierwszy raz gralem w demo,ktore mnie tak wciagnelo
PATRZE I NIE WIERZE!!!!! ta gra jest niesamowita az sie niechce uwierzyc,ze to polacy robili !!! grafika,dzwiek,fizyka,niesamowite AI,kllimat,dynamizm i to ,,cos,, naprawde ta gra ma niesamowitego kopniaka!!!!!!!!!!! sciagajacie demo nie pozalujecie co do wymagan nie wiem jak oni to zrobili ale pierwszy raz widze tak zawansowana gre zeby mi chodzila z srednia iloscia fps 90-120!!!!!!!!!!! na MAXYMALNYCH USTAWIENIACH GRAFICZNYCH bravoo za optymalizacje
to cudo dostaje u mnie 9/10 bravo i jeszcze raz bravo
brak mi slow
|
Powrót do góry |
|
 |
donny-z +VIP

|
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 20:09 |
|
|
z tych screenów to wnioskuję tylko tyle, że to na "polskiego GoW" nie zasługuje - grafika za słaba...
|
 |
maniu ~user

|
|
Powrót do góry |
|
 |
masterceo ~user
|
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 21:12 |
|
|
bueheheheeheheheh, ale grafa...
maniu, ty chyba nie widziales ani crisisa ani GoW, popatrz chociaz na R6:Vegas...
n/c
byc moze pod wzgledem grywalnosci jest lepsza, ale grafika...
tak czy inaczej, bravo dla POLAKOW!
Powrót do góry |
|
 |
Lone ~user

|
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 21:42 |
|
|
Przeszedłem demko i gierka mi się nie podoba, grafa jest słaba tylko blurów dodali i tyle i co najgorsze nuuuuuudy.
|
 |
PiranNinja ~user

|
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 22:53 |
|
|
sory aleprzez tą paplanine nie wiemo co chodzi w tej grze ??
Zassam demko jak miktoś powie o co chodzi
|
 |
^agenT-dono @Administrator

|
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 23:54 |
|
|
Infernal to pierwsza gra, w której (...) oślepia (...) spojrzenie w ostre słońce(...) |
Nie zgodze się. Choćby na przykład Medal Of Honor - patrzysz w słońce to cię oślepia.
(...)lub lampy po wyjściu z ciemnego pomieszczenia.(...) |
Need For Speed Most Wanted, po wyjeżdzie z ciemnego tunelu jest efekt oślepiającego światła
(...)Do tego wszystko jest niesamowicie dynamiczne (...) bardzo, ale to bardzo naturalne.(...) |
I znowu NFS: MW - dynamiczne i nawet tutaj moge powiedzieć naturalne
|
 |
Pablik ~user

|
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 14:53 |
|
|
Te wszystkie efekty ktore napisales o NFS:MW to jest nic innego jak bloom, czyli podroba HDR`u. Widac po screenach, ze dowalono pelno "wodotryskow" przez co grafa jest nieco "cukierkowa" i imo nie pasuje to zbytnio do gry. Moze na weekendzie sciagne demko i sam ocenie jak to wyglada
Ostatnio zmieniony przez Pablik dnia Czw Lut 01, 2007 15:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
^agenT-dono @Administrator

|
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 15:10 |
|
|
Te wszystkie efekty ktore napisales o NFS:MW to jest nic innego jak blure, czyli podroba HDR`u. |
Zmierzałem do obalenia teorii że Infernal to "pierwsza" gra w ktorej są takie i takie rzeczy nfs`a wcale nie wychwalam aczkolwiek efekty byly zrobione bardzo ladnie.
|
 |
|