Więcej MCP?

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pycho
~user

Wysłany: Pon Mar 17, 2008 22:59 Odpowiedz z cytatem

Więcej MCP?
Słyszałem, że na mapie Valley jest więcej niż 1 mcp.
Podobno wchodzi się w odpowiednim miejscu na góre i nastepuje zrzut 10 mcp!
Wystarczy, że cała drużyna wsiądzie do nich i ma wygrana w kieszeni!!!!
Tylko pytanie gdzie???
Widziłem filmik na YouTube ale komenty autora zasłaniają obraz.

Stinger
~user

Wysłany: Pon Mar 17, 2008 23:30 Odpowiedz z cytatem

Podobno jak wejdziesz na pewna górę w Bangladeszu, obrocisz sie trzy razy dookola i zaspiewasz piosenkę Ich Troje to na Antarktydzie wyladuje UFO widziałem filmik na YouTube. Pytanie tylko ktora gorę???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Strona 1 z 1

Skocz do: