ET:QW - problem z grafiką

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Klim3k
~user

Wysłany: Pią Lut 01, 2008 23:28 Odpowiedz z cytatem

Dlaczego czasami jest tak, że przy rozdzielczości 600x840(czy jakoś tak) i wszystko na low gra się tnie niemiłosiernie, a gdy zainstalowałem grę od nowa przy ustawieniach 800x600 i część na low a część na medium gra chodzi pięknie i płynnej, bez żadnych zawiech? Dlaczego tak jest? W ogóle nie rozumiem o co chodzi z tą grafiką w ET:QW. Jakby mógł mi ktoś to troszeczkę przybliżyć byłbym bardzo wdzięczny

Mój sprzęt: AMD Athlon 2500+, 512 MB RAM, RADEON 9600 SERIES
Wiem, że lipa ale np. teraz na 800x600 i low/medium gra chodzi przepięknie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
cuzz
~user

Wysłany: Sob Lut 02, 2008 00:09 Odpowiedz z cytatem

Bo w sumie tej grze wisi czy masz ultra low czy medium chodzi tak samo.
Powrót do góry
4lfons
~user

Wysłany: Sob Lut 02, 2008 00:12 Odpowiedz z cytatem

ja mialem podobnie w css na starym sprzecie obojetnie jakie opcje wlaczylem (oprocz maxymalnych) gra chodzila slabo a najlepsze rozwiazanie to poprostu nowy sprzet albo pokombinowac z cfg czasem to pomaga
Powrót do góry
cuzz
~user

Wysłany: Sob Lut 02, 2008 13:54 Odpowiedz z cytatem

poszukaj na forum ( na tym zapewne pojadą Cię po całości ) o ustawieniach cfg. Jest masa opcji do zmian.
Powrót do góry
*Gibon*
~user

Wysłany: Sob Lut 02, 2008 15:32 Odpowiedz z cytatem

Klim3k odblokuj FPS'y i zobacz ile masz zwiększ do 60 lub 90 i zobacz jakie skoki masz - poradniki na forum masz także zobacz co i jak
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Strona 1 z 1

Skocz do: