Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Empik ~user
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 21:15 |
|
|
Zaczne od tego ze napisałem w temacie od nooba.No cóz moze takim jestem...
Ale do rzeczy.
Poczytałem przez ostatnie dni prawie wszystkie posty na forum (w pracy mi sie nudziło) i musze powiedziec jedna rzecz.Wiekszosc kolesi co sie uwaza za PRO to dla mnie sa ludzie ponizej krytyki(z wyjatkami oczywiscie) a dlaczego ktos spyta??
A dlatego ze nie maja zadnej litosco dla graczy CO ZACZYNAJA GRAC!!!! zamiast ich wspomagac ,uczyc ito to najlepiej oni robia to zeby zjebac i zabic i niech wyp...
Ja mam to szczescie ze mam 31 lat (tak,tak tyle mam) i gram całe zycie ale w SINGLE w zyciu nie grałem w ET .Zakochałem sie po demie QW i kupiłem i 7 gier odłogiem lezy od wigilii nie ruszonych aczkolwiek zainstalowanych....Obecnie mam porucznika mam sporo XP wiele zadan zrobionych i wszystkiego sam sie uczyłem!!!! Na szczescie wiele osob albo nie chciało (Sic) albo przymykała oko na to jak sie moje poczatki były.
Nick Empik_PL
Nie mam klanu nie jestem w klanie sam sobie walcze i zyje! A wy z takich np jak ja potraficie drwic ,wyszydzac ,i komus przykrosc sprawiac ze jest taki a nie inny...bo nie umie grac...
2 sprawa taka.Nie zgadzam sie z ludzmi co mowia i pisza ze gra jest do bani.Gra jest super i kocham ta gre (a nigdy w sieci nie grałem nawet w BT2 ) NIGDY!!!!! po demie kupiłem QW i nie załuje kasy.Ludzie narzekaja na ta gre bo byc moze jest trudna i trzeba współpracowac a wielu tego niesytety nie potrafi!!!! Wola isc na całosc i gówno miec (prócz XP)
Moj apel jest taki.Ja mam obecnie porucznika to co osiągnąłem to moja zasługa a nie klanu bo nigdy w takowym nie byłem.(Terror Clan) to moja zarezerwowana na przyszłosc nazwa - nic poza tym .moze jestem sredniakiem na scenie QW ale zaczynałem od ZERA I NIE GRAJAC NIGDY W ZYCIU W SIECI!!!!!
Moja rada.Nigdy sie nie smiejscie z tego ze ktos nie potrafi sie odnalezc w QW - nalezy mu pomoc i bedzie OK.
Sorry za moj chaos w wypowiedzi ale jestem po kilku browcach moja intencja jest taka aby kazdy sie wspierał a nie lał po pysku
Dziekuje i pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
 |
cuzz ~user
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 21:40 |
|
|
Niektórzy dowartościowują się poprzez gry online w różny sposób. Online można mówić wiele dziwnych rzeczy i mało kto je potwierdzi/zaprzeczy.
Tak to jest na tym świecie, że jeden drugiego w dupe gniecie...
|
|
Powrót do góry |
|
 |
2neo2 +VIP

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 21:52 |
|
|
Empik, w pełni się z Tobą zgadzam, choć w porównaniu z Twoim starczym wiekiem jestem gówniarzem liczącym sobie zaledwie 30 wiosen. Nie mniej jednak Twoja wypowiedź jest jak najbardziej trafna i już teraz deklaruję chęć dołączenia do "Terror Clan"
|
 |
pawkonis ~banned

Dołączył: 09 Gru 2007 Skąd: Kielce Klan: #onis.et Ostrzeżenia: 5
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 21:53 |
|
|
no to teraz drogi kolego zakładaj klan i powiekszaj razem z nami POLSKA SCENE ET: QW)
Powrót do góry |
|
 |
varfare ~user

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 22:00 |
|
|
"2 sprawa taka.Nie zgadzam sie z ludzmi co mowia i pisza ze gra jest do bani.Gra jest super i kocham ta gre (a nigdy w sieci nie grałem nawet w BT2 ) NIGDY!!!!!"
wiec malo grales i nie masz wyrobionej opinii/gust i pogladow o grach online. to ze qw to twoj pierwszy online i ci sie podoba malo znaczy, w wiekszosci przypadkow pierwsza gra online w jaka ktos zaczal grac mu sie podoba bo z innymi nie mial stycznosci wiec nie wie co traci.
"Nie mam klanu nie jestem w klanie sam sobie walcze i zyje! A wy z takich np jak ja potraficie drwic ,wyszydzac ,i komus przykrosc sprawiac ze jest taki a nie inny...bo nie umie grac... "
wiesz kazdy moze powiedziec ze jest pro wiec nie pisz ze pro to dzieci ponizej krytyki jesli nie wiesz jak graja. ja moge to samo powiedziec o ludziach z ffa ze wiekszasc to ludzie ponizej kytyki ja nie mam nic do niedzielnych graczy, natomiast nie lubie niedzielnych graczy zadajacych idiotycznie proste pytania np. jak postawic laser mine. jesli to jest skaplikowane to co taki zrobi gdy odpali gre rpg i trzeba bedzie zrobic postac, tosz to czarna magia! wystarczy trochu kabinatoryki i abstrakcyjnego myslenia.
|
 |
Stinger ~user

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 22:04 |
|
|
Empik ze wzgledu na to, że nie grałeś nigdy w zadne gry mp, to Ci powiem ze kazda scena musi zarówno ludzi ktorzy sobie pomagaja jak i takich ktorzy sobie jada, jakby wszyscy byli dla siebie mili, glaskali sie i klepali po pupciach to mozna by bylo sie porzygac. A co do poczatkujacych graczy, jezeli ktos chce to sie nauczy, zreszta jest troche tutoriali i poradników dla poczatkujacych wiec nie demonizowalbym tego tak.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pawkonis ~banned

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 22:09 |
|
|
varfare a ja nie lubie ludzi wypowiadajacych sie w temacie wogole nie zwiazancyh ze scena, nie grajacych w ta gre i nic nie wnoszacych do tematu...
ale przyzwyczailem sie ze jestes wiecznym malkontentem
Powrót do góry |
|
 |
*Gibon* ~user
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 22:11 |
|
|
varfare temu Panu chodziło oto że "dzieci" pograły troche w QW sami od kogoś dostawali porady a jak ktoś inny zapyta się jak coś ma zrobić to oni się z niego nabijają i piszą bzdurne posty. Według mnie moderatorzy i administratorzy tego forum powinni karać takie osoby. Jeśli ktoś nie chce pomóc to niech poprostu nie pisze a nie wtedy z całego teamtu gdzie jest 20 odpowiedzi 1 jest na temat a reszta sobie robi offtopa i nabija sie z kolesia jaki on jest madry bo takiej prostej komendy czy tam klawisza nie zna żal.pl Polacy wspaniały naród
tutaj jest przykład: https://quakewars.pl/forum/view(...)4491#14491
Varfare niektórzy nie wiedzą jak co mają zrobić bardzo dużo możliwośći jest w tej grze i nie odnajdziesz od razu wszystkiego lepiej sie zapytać aby inni którzy nie wiedzą wchodząc na te forum wyszukali sobie tą informację
|
 |
Krasnal ~user
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 22:23 |
|
|
Gibon, to jest przykład czego? Że jakiś człowiek nie umie wcisnąć prawego klawisza myszy?
Tysiące graczy na całej planecie umieją to zrobić i to nie było tak, że SD powiedziało wybranym jak to zrobić. On nie jest początkujący, początkujący gracz stara się nauczyć grać w tą grę zrozumieć ją i po pięciu mniutach engowania stawia podkładki potykające, a nie spamuje forum.
To żal, że ceni się tutaj ludzi którzy nic nie wiedzą i zadają kretyńskie pytania, a pogania się tych złych którzy nawet nie chcą na nie odpowiadać. Mi nie zależy na takich ludziach na scenie i tyle.
Cytat: |
Polacy wspaniały naród |
Powiem Ci tyle Bułgarze, czy skąd tam jesteś. Cieszę się, że większość z tych dzieci nie zna angielskiego, bo jakby weszli na oficjalne community z takimi pytaniami. To oprócz złodzieja i kombinatora polak stałby się synonimem krańcowego debila bez umiejętności radzenia sobie w najprostszych sytuacjach. A Ty widzę właśnie roższerzasz stereotyp. Z chęcią odpowiedziałbym na pytanie ale rozsądne pytanie na poziomie. Jak stawiać miny potykacze jest napisane w grze, koniec kropka tematu OMG. Rozumiesz? Jest takie coś i pisze Ci jak wciśniesz prawy przycisk, że trzeba ustawić w odpowiednim miejscu. A to logiczne, że skoro to inny rodzaj miny to stawia się go innym klawiszem.
Ostatnio zmieniony przez Krasnal dnia Pią Lut 01, 2008 22:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
pawkonis ~banned

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 22:26 |
|
|
takie czasy sa ze kazdy chodzi na skroty i korzysta ze wszystkich udogodnien i Ty jako redaktor wogole nie zwiazany z ta scena nie powinienes potepiac ludzi ktorzy pytaja sie nawet o oczywiste rzeczy... po to jest forum !!!
P.S Nie wiem po co jeszcze Twoj nick sie wyroznia sposrod innych wtf?!
Krasnal napisał: |
Mi nie zależy na takich ludziach na scenie i tyle.
|
to bardzo zle bo byc moze kiedys i on bedzie tworzyc scene a whinujac na takich ludzi odpychasz ich tylko od tej gry
Powrót do góry |
|
 |
Krasnal ~user
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 22:30 |
|
|
Właśnie po to forum nie jest. Nie chcę tu wchodzić żeby odpowiadać na pytania jak postawić radar, jak zmienić rodzaj wieżyczki, jak wybrać rakietnice bo widze niektórzy z nią biegają muszę mieć dużo XP? A taką broń można odblokować co tym żółtym promieniem strzela? A mogę używać myszki? A jak zmienić rozdzielczość? Ta gra jest strasznie głośna nie da się tego k%2$ przyciszyć? Wiszą mi ludzie którzy zadają takie pytania. Zaraz założe 20 topiców z 20 pytaniami każde na poziomie jakiegoś idioty, Ci którzy będą znali odpowiedzi pomyślą idiota nie umie niech nie gra. A cała reszta jest nie lepsza i sama nie wie więc nie pomoże więc będzie tylko bluzgać innych którzy wiedzą, że nie chcą pomagać.
Cytat: |
to bardzo zle bo byc moze kiedys i on bedzie tworzyc scene a whinujac na takich ludzi odpychasz ich tylko od tej gry |
Nie, pokaż mi choć jednego człowieka na tej scenie który jest teraz uważany za naprawde poważnego gracza który miał tak idiotyczne problemy na początku. Jasne pamiętam moje początki, klanmate na severze na konsoli do hackowania postawił bąbe i cieszył się, że wygramy... A już wtedy to było noobowskie moim zdaniem... ale on już nie tworzy tej sceny. Zależy mi na ludziach rozsądnych... tak jak pisałem odpowiedź na jego pytanie jest w niejednym miejscu i nie ma potrzeby jej kopiować.
Ludzie mieli problemy jeszcze przed powstaniem tej gry. Choćby faq było wyraźnie tam napisane, że nie będzie abonamentu miesięcznego od tej gry, a na obu polskich forach ET:QW takie pytanie było z pięć razy zadane .
Ostatnio zmieniony przez Krasnal dnia Pią Lut 01, 2008 22:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
pawkonis ~banned

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krasnal ~user
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 22:37 |
|
|
pawkonis napisał: |
to moze poprostu niech stworza taki dzial dla poczatkujacych i bedzie po problemie ani Ty ani nikt inny nie bedzie musial sie uzerac z nimi
tam ludzie beda sie pytac o te banalne rzeczy  |
Ale po co skoro to można przeczytać w grze, albo w jakimkolwiek poradniku. Choćby na tym fornewbies coś tam.
Ludzi trzeba zmusić do szukania odpowiedzi na własne pytania bo inaczej ta scena upadnie bo nikt nie będzie umiał nic zrobić jeżeli reszta mu nie powie.
Ostatnio zmieniony przez Krasnal dnia Pią Lut 01, 2008 22:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
pawkonis ~banned

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krasnal ~user
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 22:57 |
|
|
No to dowód, że można. Widzę, że wy wszyscy znacie się na tej grze... Nie jestem pr0 i wiem, że Gibon tak gada, żeby mnie ośmieszyć. Ale widzę, po prostu widzę, że nigdy nie zadaliście sobie trudu żeby cokolwiek przeczytać. A Ty pawkonis nie kłam, nie kłam, że nie można bo się znasz. Przykro mi, że jestem okrutny i nie pomagam, ale to jest informacja która wyświetliła mi się po 6 sekundach od wyciągnięcia miny:
Więc wszystko można, tylko się nie chce i tyle OMG. Jeżeli człowiek który nie potrafi zrozumieć takiej informacji stanie się naprawdę ważnym filarem tej sceny to zacznę grać pod takim nickiem jakiego mi wybierzecie.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|