Sporo ciekawych meczy w tym tygodniu.
Idź do strony 1, 2  »

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
K!ll!ng_Joke
$Redaktor

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 16:17 Odpowiedz z cytatem

Chciałem zauważyć, że sporo relacji meczy będzie w tym tygodniu, rozgrywki NC itd.. Nie ma ich dodanych, nie ma newsa
~banned

Klan: #onis.et
Ostrzeżenia: 5

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 16:26 Odpowiedz z cytatem

ciekawy mecz to byl wczoraj o 21:30
Matthew
~user

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 16:46 Odpowiedz z cytatem

K!ll!ng_Joke napisał:
Chciałem zauważyć, że sporo relacji meczy będzie w tym tygodniu, rozgrywki NC itd.. Nie ma ich dodanych, nie ma newsa

Chciałbym zauważyć, że przemawia przez Ciebie czysta złośliwość i chęć wywyższenia się. Ogólnie Twoje słowa można przetłumaczyć jako: Nie chcieliście mnie to teraz macie za swoje a ja będę się z was nabijał że nic w serwisie się nie dzieje. Joke, odpuść sobie. Zachowuj się jak na dorosłego człowieka przystało.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
K!ll!ng_Joke
$Redaktor

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 16:54 Odpowiedz z cytatem

Właśnie sie zachowałem jak dorosły. Daje informacje, ze sporo meczy NC jest w tym tygodniu. Mimo, ze juz newsow nie pisze i nie dodaje meczy, to stwierdzilem, ze szkoda by przepadly ludziom dobre mecze, ktore moga obejrzec.
~user

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 17:10 Odpowiedz z cytatem

K!ll!ng_Joke napisał:
Właśnie sie zachowałem jak dorosły. Daje informacje, ze sporo meczy NC jest w tym tygodniu. Mimo, ze juz newsow nie pisze i nie dodaje meczy, to stwierdzilem, ze szkoda by przepadly ludziom dobre mecze, ktore moga obejrzec.

Ale sam sposób jaki to wyraziłeś, ostatnie zdanie + mordka wskazują na to że tak nie do końca było to zachowanie dorosłego. Bo albo trzeba było siedziec cicho, albo dać lisk do informacji gdzie jest spis meczy i takżby by dalej sam sobie poszukał, albo napisać priva do osoby odpowiedzialnej za newsy.
Powrót do góry
K!ll!ng_Joke
$Redaktor

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 17:12 Odpowiedz z cytatem

Matthew napisał:
K!ll!ng_Joke napisał:

Ale sam sposób jaki to wyraziłeś, ostatnie zdanie + mordka wskazują na to że tak nie do końca było to zachowanie dorosłego. Bo albo trzeba było siedziec cicho, albo dać lisk do informacji gdzie jest spis meczy i takżby by dalej sam sobie poszukał, albo napisać priva do osoby odpowiedzialnej za newsy.

1. Nie ma juz osob piszacych newsy.
2. Napisalem gdzie sa mecze - wiec google i do dziela.

Wszystko bys chcial miec podane na tacy.. i jeszcze potem pomarudzic, ze taca w zlym kolorze
~user

Klan: Nie mam zamiaru ( naraźie )

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 18:09 Odpowiedz z cytatem

Pisanie newsów za zielone znaczy za siano, btw za kase to napewno ktoś by się zgłośił . No ale tak za free to słabo , nikomu nie będzie sie chciało pisać w nieskończonośc, bo jakie zyski z tego będzie miał? może jedynie respect u graczy . No ale jeżeli ktoś lubi takie roboty, jest w tym dobry i będzie to pisał za nic , no to cool, Ale zanim taki ktoś śie trafi to muśimy szukać igły w stogu śiana tzw, google i szukać meczy ;/

Powrót do góry
K!ll!ng_Joke
$Redaktor

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 18:24 Odpowiedz z cytatem

Fatal4st napisał:
Pisanie newsów za zielone znaczy za siano, btw za kase to napewno ktoś by się zgłośił . No ale tak za free to słabo , nikomu nie będzie sie chciało pisać w nieskończonośc, bo jakie zyski z tego będzie miał? może jedynie respect u graczy . No ale jeżeli ktoś lubi takie roboty, jest w tym dobry i będzie to pisał za nic , no to cool, Ale zanim taki ktoś śie trafi to muśimy szukać igły w stogu śiana tzw, google i szukać meczy ;/

Respekt nie rozsmieszaj mnie, jedynie co bedzie mial to whine ze wszad 24h na dobe, a najbardziej irytujacy od wszechwiedzacych graczy, ktorzy graja od tygodnia w qw i nie skonczyli 15 lat.. Palcem nie kiwna, a krytykuja jak wielcy znawcy wszechswiata..
~user

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 18:27 Odpowiedz z cytatem

dzisiaj mam dobry dzien wiec dla leniwych:

link do meczu dzisiejszego
http://www.gamestv.org/event/3(...)s-austria/

a tutaj do nastepnych jutro:
http://www.gamestv.org/event/3(...)s-finland/
http://www.gamestv.org/event/3(...)kompaniet/

i jeszcze czwartkowy http://www.gamestv.org/event/3(...)vs-poland/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Fatal4st
~user

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 20:20 Odpowiedz z cytatem

K!ll!ng_Joke napisał:
Fatal4st napisał:

Respekt nie rozśmieszaj mnie, jedynie co bedzie mial to whine ze wszad 24h na dobe, a najbardziej irytujacy od wszechwiedzacych graczy, ktorzy graja od tygodnia w qw i nie skonczyli 15 lat.. Palcem nie kiwna, a krytykuja jak wielcy znawcy wszechswiata..

A mnie jedynie co rozśmiesza to ty... bierzesz sie za rzeczy które nie powinieneś, wziąłeś na własną odpowiedzialność pisanie newsów a teraz takie rzeczy piszesz Jeżeli przewidywałeś już takie coś nie trzeba w ogóle było brać sie za to.
Powrót do góry
K!ll!ng_Joke
$Redaktor

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 20:27 Odpowiedz z cytatem

Fatal4st napisał:

A mnie jedynie co rozśmiesza to ty... bierzesz sie za rzeczy które nie powinieneś, wziąłeś na własną odpowiedzialność pisanie newsów a teraz takie rzeczy piszesz Jeżeli przewidywałeś już takie coś nie trzeba w ogóle było brać sie za to.

Zamiast pisac bzdury wez i postaraj sie zrobic cos konstruktywnego.
~user

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 21:48 Odpowiedz z cytatem

Ech Fatal4st... nie napiszę bo mi warnem grożą a twoje posty... Jest mi bardzo przykro, że Joke pisał newsy i zrezygnował z tego, on jest taki zły taki potworny, och jak ja go nie lubię on pisał newsy i zrezygnował jak można pisać newsy i zrezygnować powinien brać przykład z Ciebie i nic ni pisać, wchodzić tylko i pisać bzdury. Dostajesz punkty za pisanie takich topiców jakie albo były, albo nikt nie wpadłby, że można tego nie wiedzieć? Sam przed chwilą zaliczyłem rofla kosmicznego jak napisałeś o pisaniu newsów za kasę, a czepiasz się tych którzy robią/robili to za darmo.

Joke dzieńki za info
Powrót do góry
Fatal4st
~user

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 23:01 Odpowiedz z cytatem

Dobra sry.. może nie myślałem co pisze... sam zauwazyłem ze to totalna bzdeta to co napisałem.. po co za takie zeczy sie biore.. nie bede juz na takie tematy wogule sie odzywał.. ok sorka..
Powrót do góry
cypiate
~user

Wysłany: Czw Sty 24, 2008 16:41 Odpowiedz z cytatem

Dzis wielki mecz etqw tv http://www.gamestv.org/event/3(...)our-kings/

I troche mniej ciekawszy choc z udzialem polakow. Mniej ciekawszy bo czesi to slabiaki

http://www.gamestv.org/event/3(...)vs-poland/
Powrót do góry
Sejaku
~user

Wysłany: Pią Sty 25, 2008 19:06 Odpowiedz z cytatem

Ludzie zobaczcie do czego możecie doprowadzić innych...np. fatalasta. Od razu przypomniała mi się psorka od logiki jak tylko przeczytałem jaką walnął skruchę za to, że go tak zjechaliście w tym temacie... "czemu służy ten akt samokrytyki"?!
Mam nadzieje ze nie bedziecie go miec na sumieniu

..."nie myślałem co pisze" - to jest dobre, nadaje sie na wytlumaczenie wiekszosci egzaminow pisanych przez studentów
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW Idź do strony 1, 2  »
Strona 1 z 2

Skocz do: