Nasz portal quakewars.pl

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
K!ll!ng_Joke
$Redaktor

Wysłany: Pon Sty 21, 2008 15:45 Odpowiedz z cytatem

Witam, jako ze brak wam profesjonalizmu w portalu, a ja sie nie uwazam za jakiegokolwiek pisarza, czy też wielkiego znawce sceny, pozostawiam was na tym placu boju. Nie bede jakis czas zasmiecac was tu jakimis newsami.. Nie mam zamiaru rowniez pisac w towarzystwie takich wspanialych ludzi jak $jason.paury, ktory pieknie rozdaje warny i usowa wypowiedzi ludzi z forum
Pozostaję na ten moment w zawieszeniu jako newsman. Przemysle sprawe i za jakiś czas zdecyduje czy warto tu dalej pisac.

CU in game - K!ll!ng-Joke - zwykły gracz

Ostatnio zmieniony przez K!ll!ng_Joke dnia Pon Sty 21, 2008 20:10, w całości zmieniany 5 razy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
J0hny
~banned

Wysłany: Pon Sty 21, 2008 16:04 Odpowiedz z cytatem

Killing, najlepszy eng ? to chyba przesada
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
_Amigo
~user

Klan: kapoks
Ostrzeżenia: 4

Wysłany: Pon Sty 21, 2008 16:11 Odpowiedz z cytatem

trzeba glosowac za kazdym razem na wszystkich, czy mozna dawac glosy pojedynczo?
$Redaktor

Wysłany: Pon Sty 21, 2008 16:19 Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieje, ze w koncu profesjonalisci zajma sie pisaniem newsow i bedziecie w koncu zadowoleni
~user

Klan: [1stCav]

Wysłany: Pon Sty 21, 2008 19:31 Odpowiedz z cytatem

ej no co Wy - bierzecie przykład z lekarzy górników i nauczycieli i tez strajkujecie ?
Można was gdzieś znaleźć z Johnym poza grą ?
$Redaktor

Wysłany: Pon Sty 21, 2008 19:35 Odpowiedz z cytatem

Xavier napisał:
ej no co Wy - bierzecie przykład z lekarzy górników i nauczycieli i tez strajkujecie ?
Można was gdzieś znaleźć z Johnym poza grą ?

jedynie mozna nas znalezc na IRCu #C4.clan lub #Team-Poland
~user

Klan: team enclave

Wysłany: Pon Sty 21, 2008 19:46 Odpowiedz z cytatem

no to zostaje Agent i ja z tym, że ja już nie mam motywacji do pisania newsów, czasami coś naskrobie...
~user

Klan: team enclave

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 00:28 Odpowiedz z cytatem

K!ll!ng_Joke napisał:
Nie mam zamiaru rowniez pisac w towarzystwie takich wspanialych ludzi jak $jason.paury, ktory pieknie rozdaje warny i usowa wypowiedzi ludzi z forum

:foch:

A teraz do rzeczy...

Po pierwsze - usuwa, a nie "usówa".
Po drugie - ile razy można powtarzać, że "$" to nie część nicka tylko symbol redaktora?
Po trzecie - to nie wiem co ten symbol tam jeszcze robi, skoro na początku stycznia zrezygnowałem, a tym samym nie rozumiem w ogóle po co ty to piszesz - nie jestem redaktorem więc powód :focha: był zupełnie nie na miejscu.
Po czwarte - nigdy nie dałem warna na forum (niezłych masz informatorów).
Po piąte - nie ja usuwałem wypowiedzi z forum, bo wiedziałem gdzie jest moje miejsce i że od tego typu spraw są admini.
Po szóste - zamykałem tematy, które powtarzały się po raz n-ty - masz z tym jakiś problem, to napisz do Kasi, bo skoro ja nie jestem rozmówcą na Twoim poziomie, to może ona spełni Twoje wymagania.
I wreszcie po siódme - jeżeli nie potrafisz znieść tego, że ktoś podsumował twoje komentarze jako durne, to pisz z głową - nie z jajami, albo nie pisz w ogóle.

To tyle Panie "z wielkimi osiągnięciami".
^agenT-dono
@Administrator

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 02:23 Odpowiedz z cytatem

dajcie już spokój ;p zamykam temat.
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Strona 1 z 1

Skocz do: