Pytanko newbie ;]
Idź do strony «  1, 2

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
xede
~user

Wysłany: Wto Paź 16, 2007 00:24 Odpowiedz z cytatem

wkoncu to ziemia i reklamy sa wszechobecne
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
-=|[A5]|=-
~user

Wysłany: Wto Paź 16, 2007 09:56 Odpowiedz z cytatem

Dla mnie to znakomity pomysl , popierwsza zalobek na organizacje turniejow i bardziej real klimat Mam jedno pytanie nie chce zakladac nowego tematu bo by sie balagan zrobil , hmmm jak dodac serwer np. z qw.pl ??? czy trzeba go wpisac recznie podczas gry czy jest jakas inna metoda??
Powrót do góry
cuzz
~user

Wysłany: Wto Paź 16, 2007 10:13 Odpowiedz z cytatem

kliknij jako ulubione a potem filtry i pokaż ulubione
Powrót do góry
-=|[A5]|=-
~user

Wysłany: Wto Paź 16, 2007 10:53 Odpowiedz z cytatem

nie dokladnie o to mi chodzilo , adres serwera mam na stornie i nie wiem za bardzo jak go wpisac czy do jakiegos pliku czy dopiero w grze
Powrót do góry
cuzz
~user

Wysłany: Wto Paź 16, 2007 11:39 Odpowiedz z cytatem

jak masz okno z serverami i przyciski: nowa lista, odświerz, połączenie bezpośrednie to właśnie połączenie bezpośrednie służy do podłączenia się poprzez IP ( wklejasz wszystko razem z portem czyli" 193.33.34.29:27733" - serv qw.pl full )
Powrót do góry
k0z4k
~user

Wysłany: Wto Paź 16, 2007 12:41 Odpowiedz z cytatem

albo w konsoli podczas intra:
connect 193.33.34.29:27733
$Redaktor

Klan: na drzewie

Wysłany: Wto Paź 16, 2007 16:15 Odpowiedz z cytatem

ja sobie robie pliki cfg.

np. qw1.cfg
w srodku prosta komenda
connect IP

potem w konsoli exec qw1.cfg i laczy mnie z serwerem - szybko i sprawnie. Niestety dodawania do "ulubionych" serwerow, jest tu dosc kalekie - bo i tak trzeba pobierac pelna liste serwerow (lekki nonsens).
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW Idź do strony «  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: