Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zippi ~user

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 11:21 |
|
|
Co sądzicie o pomyśle zrobienia działu ogłoszenia na serwisie? Bo jak widzę masę tematów gracz szuka klanu, klan szuka graczy to widzę, że robi się z tego jeden wielki śmietnik... Jak by były pogrupowane ogłoszenia to każdy by znalazł to co che...
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krasnal ~user
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 11:25 |
|
|
Znaczy się nowy dział który zamiast "gracz szuka klanu" i "klan szuka gracza" będzie miał nazwę "ogłoszenia" tak? Czy jak to widzisz?
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zippi ~user

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 11:28 |
|
|
Krasnal napisał: |
Znaczy się nowy dział który zamiast "gracz szuka klanu" i "klan szuka gracza" będzie miał nazwę "ogłoszenia" tak? Czy jak to widzisz? |
Nie zupełnie coś nowego tzn tym musieli by się zająć koderzy, żeby nie było to zintegrowane z forum... Coś na wzór enemyterritory.pl, wiem że była tam masa śmiesznych ogłoszeń, ale widzę tutaj zaczyna się dziać podobnie... A forum będzie lepiej uporządkowane...
|
|
Powrót do góry |
|
 |
_KaszpiR_ ~user

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 11:35 |
|
|
niby czemu nie laczyc tego z forum jak tu caly engine jest oparty na phpbb.
ja osobiscie nie widze potrzeby robienia oddzielnego systemu, jesli juz to w dziale offtopic dac kategosie ogloszenia
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zippi ~user

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 11:47 |
|
|
_KaszpiR_ napisał: |
niby czemu nie laczyc tego z forum jak tu caly engine jest oparty na phpbb.
ja osobiscie nie widze potrzeby robienia oddzielnego systemu, jesli juz to w dziale offtopic dac kategosie ogloszenia |
I nikt tego nie będzie przestrzegał przynajmniej większość nowych użytkowników którzy wolą szukać klanu na forum niż na ircu. Przecież już jest taki temat, a nie widzę żeby ktoś tego przestrzegał.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mah @Administrator

|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 13:50 |
|
|
Już są odpowiednia podfora do poszukiwania klanu lub graczy i nie zostanie to aktualne oddzielone od forum.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|