Którą klasą planujesz grać najczęściej w ET:QW?
Idź do strony «  1, 2, 3

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Którą klasą planujesz grać najczęściej w ET:QW?
Soldier-Aggressor
15%
 15%  [ 12 ]
Medic-Technician
34%
 34%  [ 26 ]
Engineer-Constructor
21%
 21%  [ 16 ]
Field Ops-Oppressor
17%
 17%  [ 13 ]
Covert Ops-Infiltrator
11%
 11%  [ 9 ]
Wszystkich Głosów : 76

Autor Wiadomość
n4bik
#Grafik

Klan: Frag eXecutors

Wysłany: Sob Lip 14, 2007 20:33 Odpowiedz z cytatem

A ja lubię tę postać co ma takie skrzydełka na pleckach śmieszne, bo ona może rzucać takie fajowe puszki, które przyzywają pomarańczowy glut co niszczy wszystko. A i z kosmitów to lubię też tego co ma na prawym ramieniu takiego małego robocika, który potrafi naprawić tego dużego kroczącego. o!
~user

Klan: Wilda D-Link

Wysłany: Pon Sie 06, 2007 16:46 Odpowiedz z cytatem

mi najbardziej przypadł do gustu Constructor!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Barthez-PL
~user

Klan: [1stCav]

Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 19:50 Odpowiedz z cytatem

Field Ops (PL: Radiooperator )
Według mnie najlepszy ekwipunek i możliwość rozwoju
Tylko jak mu sie bliżej przypatrzeć to ma on czarną skórę, a przeze mnie czasem rasista przemawia hehehe

Pewien generał kiedyś powiedział:
"To jest wasza flaga! Powiesicie ją wysoko! By zewsząd była widoczna!"
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora MSN Messenger
Neq
*Moderator

Klan: Looking...

Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 15:33 Odpowiedz z cytatem

Medic... Czemu?

Z sentymentu / przyzwyczajenia... Po prostu w starym ET byłem mówiąc skromnie b. dobrym medem i grał będę raczej tą postacią z przyzwyczajenia... No i... Bosko kosi się cały spawn wroga dzięki małemu spawn pointowi za ich plecami

Irytuje mnie tylko od dynamizowanie Technicana i trudności przy leczeniu defibrylatorem (konieczność ukazania się łapki, żeby podniosło GDF-a... Ehhh

No i mimo, że bardzo podoba mnie się zabawa spawn pointem to uważam go za przesadę... Bo Strogg z brakiem reloadu co jakiś czas i atakiem zza pleców = sieczka

A i tak ammo dla Medica GDF-u przylatuje bardzo wolno... Owszem jak już przyleci to swobodnie wykorzystywałem skrzyneczkę w taktycznym kapieniu spawna... Ale to raz na ruski rok się zdarza więc...

Pzzdr.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
StroggReaper
~user

Wysłany: Sob Paź 06, 2007 21:49 Odpowiedz z cytatem

wedlug mnie najbardziej denerwujace jest to ze gdy jestesmy w trudnej sytuacji (np ja sam vs. 5 przeciwnikow) i prosimy o wsparcie,prawie zawsze slyszyny ''command declined''.czy to nie slodkie? dlatego constructor jest jedna z lepszych klas w grze.ktos potwierdzi?

Dodano: Sob Paź 06, 2007 21:49
wedlug mnie najbardziej denerwujace jest to ze gdy jestesmy w trudnej sytuacji (np ja sam vs. 5 przeciwnikow) i prosimy o wsparcie,prawie zawsze slyszyny ''command declined''.czy to nie slodkie? dlatego constructor jest jedna z lepszych klas w grze bo zawsze mozna sie zastawic minami czy cos...ktos potwierdzi?
Powrót do góry
Krasnal
~user

Wysłany: Sob Paź 06, 2007 22:16 Odpowiedz z cytatem

Cytat:
(np ja sam vs. 5 przeciwnikow) i prosimy o wsparcie,prawie zawsze slyszyny ''command declined''.

Gdzie masz tak wspaniały serwer, że ktokolwiek poświęca ci tyle czasu żeby odrzucić twoją prośbę? Czasem wydaje mi się, że oni nie są w stanie ogarnąć tego co jest kilka centymetrów od środka ekranu, nie mówiąc o reszcie polokowanej po bokach. Można pisać do skutku, że 7 covert opsów nie jest najlepszym pomysłem gdy w teamie mamy 1 żołnierza i trzeba coś wysadzić, ale oni i tak będą leżeć na skałach ze snajperkami.
Powrót do góry
$towarzysz$
~user

Klan: =GROM=
Ostrzeżenia: 1

Wysłany: Sob Paź 06, 2007 22:44 Odpowiedz z cytatem

[quote="StroggReaper"] dlatego constructor jest jedna z lepszych klas w grze.ktos potwierdzi?

ja Medic/Technican również
~user

Wysłany: Wto Paź 09, 2007 23:03 Odpowiedz z cytatem

sorry ale za technikami nie przepadam.jak potrzebujesz to stoja w 3 nad toba i strzelaja a jak masz sie zaraz pojawic od nowa w spawnpoincie to w ostatnim momencie cie reanimuja i wstajesz w srodku strzelaniny...i od nowa.dlatego constructor jest najlepszy.szkoda tylko ze mozna sciagnac tylko jednego turreta.chociaz z dwojga zlego zdecydowanie lepiej gra mi sie stroggami.bronie,pojazdy i glosy GDF'u sa dosc kiepskie.myslalem ze w 2065 bedzie stac ich na cos wiecej niz zwykle czolgi albo hummery.a glosy?wkurzajacy akcent rodem z texasu...no ale co zrobic,zawsze latwiej ich zabijac niz ich znosic.
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay Idź do strony «  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: