MoH: Airborne & BiA: Hell's Highway ;)
Idź do strony «  1, 2, 3, 4, 5

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
donny-z
+VIP

Klan: Frag eXecutors

Wysłany: Pią Sie 24, 2007 23:22 Odpowiedz z cytatem

Rogacz napisał:
Czyli nie obejdzie się bez nowej karty graficznej?

ja na GF7600 GS miałem problemy...
~user

Klan: Underground Polish Soldiers
Ostrzeżenia: 1

Wysłany: Sob Sie 25, 2007 20:02 Odpowiedz z cytatem

Gierka naprawę masakrycznie MIODNA! Dotychczas byłem wielkim fanem Coda 2 no ale postanowiłem, że się przesiądę na nowiutkiego Moha. Nie mogę się doczekać gry na necie.

Tylko jedna lipa, że premiera jest za 19 dni dopiero patrząc na stronę polska EA.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
donny-z
+VIP

Wysłany: Nie Sie 26, 2007 14:59 Odpowiedz z cytatem

ściągam właśnie demko na Xboksa 360, zobaczymy jak tutaj się gra :)
~user

Klan: n/a , szlifuje się

Wysłany: Nie Sie 26, 2007 15:30 Odpowiedz z cytatem

A u mnie się dzieje coś dziwnego. Ściągnęło 100 % , a wyskakuje błąd , że nie rozpownanaje formatu. Ikicha.
~user

Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 15:48 Odpowiedz z cytatem

Ja mam nowego MEdala Airborne, jest zawalisty, najtrudniejsza była misja "Operacja market Garden" - zrzucją ci do miasta gdzie jest pełno niemców nie ma gdzie uciekać

Najfajniesza była misja pierwsza "Husky"
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
P4W3L
~user

Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 18:11 Odpowiedz z cytatem

Strogg2207 napisał:
Ja mam nowego MEdala Airborne, jest zawalisty, najtrudniejsza była misja "Operacja market Garden" - zrzucją ci do miasta gdzie jest pełno niemców nie ma gdzie uciekać

Najfajniesza była misja pierwsza "Husky"

rozumiem że jak masz gre to możesz grać multi... powiedz mi jak ci się multi tryb podoba bo ostatnio miałem chęć gry w to
donny-z
+VIP

Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 18:44 Odpowiedz z cytatem

Ostatnio miałem przyjemność zagrać w MoH: Airborne i stwierdzam tylko tyle, że jednak Pacific Assault było lepsze =)
Może to dlatego, że na Dalekim Wschodzie, a może dlatego, że fabułę miało (a nawet na pewno dlatego powodu), wolę PA, aczkolwiek do "Spadochroniarzy" nic nie mam, przechodziło mi się fajnie =)
*Moderator

Klan: Looking...

Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 23:19 Odpowiedz z cytatem

Hmmm MoH... Seria, która po wyjściu pierwszego CoD-a przestała się dla mnie liczyć - nie wiem czemu.

Aczkolwiek po publikacji demka ściągnąłem je nazajutrz (nie dla samego tytułu, ale choćby po to by zobaczyć jak na mojej nowej konfiguracji będzie silnik Unreal II chodził, o dziwo było wszystko ok), ale byłem troszkę zaskoczony... Czemu?

No właśnie - możliwe, że po prostu się czepiam na siłę lub obcięto kilka aspektów z dema bo zaskakuje mnie brak tak głupiego szczegółu jak odbicie w szybie... Irytują mnie też wazony z tytanu przykręcone wkrętami do podłoża na którym stoją, niezniszczalne szyby w oknach...

Wiem, że to szczegóły, ale to mnie irytowało w grafice (fizyce).
Co do rozgrywki - spadłem na dach willi, na której znajdowała się spora ilość pochowanych przeciwników (jak i w samym budynku). O dziwo samemu (z drobna pomocą współtowarzyszy) wyczyściłem "na Rambo" całą willę... Mimo kosmicznego (udającego realny) odrzutu No cóż - ja chciałbym troszkę użyć mózgu do gry, a nie pogrywać w Painkillera II Wojny Światowej... Ehhhh Owszem - ponoć zdarzają się trudne momenty wymagające pomyślunku, ale ja jestem wybredny i chcę katować klawiaturę i wychodzi z opresji nawet o włos (masochista )

Brakowało mi jeszcze klimatu... Grając w CoD czułem, że powietrze "przesycone" jest potem, krwią, adrenaliną strachem... Tutaj po prostu rozgrzewałem lufę do czerwoności pokładając w ogromnych zastępach moich wrogów... Może to jakieś uprzedzenie ;]

Kolejną wadą jest ponoć jej długość - według opinii wielu osób (niestety nie mam aż tylu pieniędzy by zakupić E:QW i MoH w jednym miesiącu ) grę można "łyknąć" lekką ręką bez zbędnego stresu w 1 dzień... Ale to jest normalne wśród obecnej generacji gier Single (i tamtej chyba też ;]).

Ale to opinia tylko o DEMIE ;] Więc nie besztać!

No ale to tyle mojego psioczenia. Nie chce się głębiej wypowiadać. Nie miałem przyjemności zagrać w pełną wersję - może kiedyś - jak już przejdę oddam się tutaj pełnej refleksji ;]

Pzdr. wszystkich graczy, nawet tych trollowatych
Powrót do góry
xede
~user

Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 19:57 Odpowiedz z cytatem

gralem w demo, mam pelna(niestety mniej legalna wersje ) ale chce sobie przejsc singla i nagrac na plytke, po necie nie ciekawia mnie takie gry
Powrót do góry
K3nZi
~user

Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 22:29 Odpowiedz z cytatem

Z tego co widzialem to gra calkiem calkiem, niestety ale klimaty na rambo to nie te czasy Imo gry zaczynaja isc razem z ubraniami.. kiedys kratka- modna , 5lat temu - smiech, dzisiaj - znowu zachwyca . . .
Uwazam ze tak samo jest z realizmem tylko w mniejszym odstepie czasowym.
BTW.Troche w tym Quake Wars za duzo nawalone jest na ekranie , jak myslicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kosma
*Moderator

Klan: Szukam!

Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 00:32 Odpowiedz z cytatem

Zawsze możesz sobie pousuwać trochę HUD'a
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gry Idź do strony «  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5

Skocz do: