pomoc

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Software & Hardware
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
xadhoom
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 22:16 Odpowiedz z cytatem

musialem zalozyc nowy temat bo tam juz mi nikt nie odpowiadal

bo u mnie jest taka sprawa. jestem jeszcze uczniakiem wiec do mnie w nie najwiekszym stopniu zalezy jakiego mam kompa. dostane nowego gdzies w przyszle wakacje o ile sie dostane do jednego z wybranych przez rodzicow liceów, mam to gdzies na 90%. wiec licze ze tego nowego kompa bede mial. i teraz mam taki dylemat nie chce wydawac kupy kasy by ulepszyc starego ale chce przez ten rok grac na low det i 800x600 w qw. Mam troche kasy i niedlugo zblizaja sie moje urodziny. wiec chcialbym cos kupic aby moc grac i zeby nie cial mi sie komp jak wpadne jakas jatke. co radzilibyscie wymienic?? komp taki jak u gory tylko zaznaczam ze mam AGP i socketa 478 wiec to troche ogranicza pole manewru. POMOZCIE!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sharkovich
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 22:27 Odpowiedz z cytatem

xadhoom napisał:
musialem zalozyc nowy temat bo tam juz mi nikt nie odpowiadal

bo u mnie jest taka sprawa. jestem jeszcze uczniakiem wiec do mnie w nie najwiekszym stopniu zalezy jakiego mam kompa. dostane nowego gdzies w przyszle wakacje o ile sie dostane do jednego z wybranych przez rodzicow liceów, mam to gdzies na 90%. wiec licze ze tego nowego kompa bede mial. i teraz mam taki dylemat nie chce wydawac kupy kasy by ulepszyc starego ale chce przez ten rok grac na low det i 800x600 w qw. Mam troche kasy i niedlugo zblizaja sie moje urodziny. wiec chcialbym cos kupic aby moc grac i zeby nie cial mi sie komp jak wpadne jakas jatke. co radzilibyscie wymienic?? komp taki jak u gory tylko zaznaczam ze mam AGP i socketa 478 wiec to troche ogranicza pole manewru. POMOZCIE!

Socked A(aaarrrrgggghhh!)? Ciezko bedzie chlopie. O ile mi wiadomo to na ten socket nie dorwiesz nic dobrego... Max jakiegos Athlona 2000+ ale on ci za duzo nie pomoze. Wymiana plyty glownej i reszty czesci byla by najrozsadniejszym rozwiazaniem, ale widze ze budzet masz ograniczony. Powiedz dokladnie co (sprzet) i ile kasy masz.

EDIT: Exuso ale pomylilem z s. 462. To troche zmienia sytuacje, ale i tak zbyt duzo bym nie inwestowal w tego kompa.

Ostatnio zmieniony przez Sharkovich dnia Sro Wrz 12, 2007 22:29, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Hunt3r
$Redaktor

Klan: ~Equalize

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 22:27 Odpowiedz z cytatem

komp taki jak u góry ? s478 to.. P4 3.0 GHz z HT.. ramu do 1 GB i 7600GS na agp.. jak nie bedziesz mial na 7600 to kup cos tanszego.. wszystko zalezy ile bedziesz mial pieniedzy.
~user

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 19:38 Odpowiedz z cytatem

zakladam ze gdzies tak 700-800 zl. co radzicie??
Powrót do góry
Hunt3r
$Redaktor

Klan: ~Equalize

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 20:45 Odpowiedz z cytatem

no to to co mówiłem wyżej
~user

Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 15:52 Odpowiedz z cytatem

a nie oplacalo bysie bardziej wzisc 7600GT?? Czy na tej konfiguracji ktora mi przedstawiles nie bedzie mi sie gra ciela nawet w czasie duzych jatek??
moglbys mi polecic jakiej firmy ma byc ta katra graf?? Palita czy czego??

Dodano: Pią Wrz 14, 2007 22:34
a co powiesz o tym http://www.allegro.pl/item2448(...)_agp.html.
czy jezeli doloze do tego p4 ht 3,00 i 1gb ramu jak radziles to bedzie gra na lowach bez zwiech chodzila w waznych momentach????
Powrót do góry
Steven
~user

Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 03:56 Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Dodano: Pią Wrz 14, 2007 22:34
a co powiesz o tym http://www.allegro.pl/item2448(...)_agp.html.
czy jezeli doloze do tego p4 ht 3,00 i 1gb ramu jak radziles to bedzie gra na lowach bez zwiech chodzila w waznych momentach????

spojrz na moj konfig - na tym spzrecie na high wyciagam niecale 30 fps ale zdarza sie i to coraz czesciej, ze sa male zwisy. na low i normal w rozdzialce 1024x768 spokojnie mozna grac
jedna sprawa mnei zastanawia - czy warto inwestowac pieniadze w P4 pos socket 478 ? fakt, sam go uzywam, ale to juz dluuugi czas i zarowno procka jak i inne czesci kupilem jak byl na topie. wiec sluzy juz mi troche i dobzre sie sprawuje. ale ja na twoim miejscu chyba bym sie nie pchal w ten sprzet. pomiedzy nim a c2d najtanszym jest przepasc a cenowo to jakies 200-300 zl. w ogole architektura netburst P4 i agp to juz przezytek. wiec jesli mozesz zcekac to odkladaj kase na bok i czekaj na nowego kompa. zobacz, quad'y kosztuja juz 900 zl, to pomysl jaka cena bedzie za kika meisiecy i kompik jak marzenie
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Software & Hardware
Strona 1 z 1

Skocz do: