Niezidentifikowane opcje

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Demo -> Problemy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PSYHE
~user

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 12:10 Odpowiedz z cytatem

Nie chciałem zakładać takiego wątku ,lecz grając w demo nie doszedłem do tego co to są za opcje graficzne !
Jakby ktoś wiedział byłoby fajnie
Specular (suwak) nie widzę różnicy na podniesionym i na pomniejszonym !
Albo smooth foliage/foliage chciałbym to wiedzieć ponieważ chciałbym ewentualnie wpłynąć na płynność rozgrywki gdyby to nie było nic ważnego !
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
^agenT-dono
@Administrator

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 13:09 Odpowiedz z cytatem

Hmmm smooth foliage/foliage to chyba od wygładzania liści, trawy, tym podobnych zieloności ale nie jestem pewien.
~user

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 13:55 Odpowiedz z cytatem

Aaahmmm... OK zwróce na to uwagę !
Został jeszcze ten Specular
Powrót do góry
Lambert.exe
~user

Klan: Nikt mnie nie kocha. -.-

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 13:59 Odpowiedz z cytatem

Wszystkie suwaki (w tym owy Specular) odpowiadają za ogólną jakość tesktur.

Powrót do góry
Krasnal
~user

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 19:12 Odpowiedz z cytatem

PSYHE sprawa z tymi opcjami jest jak dosia, nie widać różnicy to po co przepłacać. Specular odpowiada za umiejętność odbijania materiału, chodzi o to, że na przykład na wodzie będzie widać odbite elementy terenu będące w pobliżu. Albo na gładkich metalowych obiektach które będą lekko odbijać otoczenie.
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Demo -> Problemy
Strona 1 z 1

Skocz do: