Quake Wars Demo - Opinie
Idź do strony «  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  »

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Demo
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
varfare
~user

Klan: Universal Soldiers

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 15:24 Odpowiedz z cytatem

No_name napisał:
SHejk napisał:
Jeśli ktoś mówi, że trzeba zabić gościa 3 magazynkami to jest po prostu noobem i tyle i powinien przestać grać w gry bo to jest naprawdę żenujące. W qw zabija się góra jednym magazynkiem nawet z daleka.

Jesteś boski Z pewnością grasz na komputerze 8 godzin dziennie i myślisz, że jesteś pro... żal...

A co do mojej wypowiedzi - nie mówiłem serio, chciałem jedynie powiedzieć, że wolę gry, które są bardziej realistyczne, gdzie zabijasz w maksymalnie 5 trafieniach po nogach lub 1-2 w głowę.

Pisałeś to już wcześniej, nie wiem po co się jeszcze udzielasz na tym forum. Ok rozumiem, że nie podoba się się ta gra ale jak ktoś wcześniej wspomniał to w QW zabijasz 1-3 strzałami w głowę/5 w nogi. Pograł byś więcej niż 20min to pewnie byś to odkrył... Po za tym o jakich bardziej realistycznych grach mówisz?
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 16:13 Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem ta gra zabila duch wszystkich czesci quake... niestety.

To co mi sie najbardziej niepodoba to rail/snajpiera. Czemu ja tak trzesie ? Oczywiscie nie ma roznicy czy lezysz czy stoisz -tak samo trzesie... bezsensu..Jest baardzo ciezko trafic w kogos
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
SHejk
~user

Ostrzeżenia: 1

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 16:16 Odpowiedz z cytatem

Mylisz się No_Lame nie gram tyle na kompie bo nie mam czasu na to tyle ile bym chciał. A żal to dzieciaki neo mówią i inne kanalie. A to,że najpierw coś piszesz a potem mówisz, że to nie na serio było noto sorry ale coś z tobą jest nie tak.

A co do wypowiedzi Introdera to masz penisa na czole. Ja problemów nie mam ty zacząłeś to porównanie bezsensowne także z takimi problemami to proponuje idź na sex-czat jakiś lub stronkę tego typu.
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 16:24 Odpowiedz z cytatem

CPS napisał:

To co mi sie najbardziej niepodoba to rail/snajpiera. Czemu ja tak trzesie ? Oczywiscie nie ma roznicy czy lezysz czy stoisz -tak samo trzesie... bezsensu..Jest baardzo ciezko trafic w kogos

Bo ta bron jest tylko dla tych, kotrzy umieja sie nia poslugiwac. Gdyby celownik sie nie trzasl to by ta gra sie zamienila chyba w pojedynki snajperskie, ewentualnie wsparte czolgami.
Powrót do góry
PSYHE
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 16:38 Odpowiedz z cytatem

No nie wiem !? Z tym trzęsieniem snajperki to może wynikać z tego że ktoś ma wszystko full detail i niby jest ok ale jak się użyje snajperki to tak jakby lagowało ! Ja jak strzelam ze snajpy nie odczuwam zadnego trzęsienia się !
Wręcz przemiodnie się strzela (nie to co w BF-ie) Tylko jest odrzut mocny ale na samo celowanie to nie wpływa !
No chyba że coś się zmieniło ! Bo ja grałem tylko w betę
Powrót do góry
Szymex
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 18:52 Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie. Słyszałem, że można wejść do wieżyczek które sie postawiło i je obsługiwać i sie pytam ja w nie wsiąść, naciskam G i nic. ;/

@Down
Aha, dzięki za pomoc .

Ostatnio zmieniony przez Szymex dnia Sro Wrz 12, 2007 19:01, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
varfare
~user

Klan: Universal Soldiers

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 18:55 Odpowiedz z cytatem

Szymex napisał:
Mam pytanie. Słyszałem, że można wejść do wieżyczek które sie postawiło i je obsługiwać i sie pytam ja w nie wsiąść, naciskam G i nic. ;/

W wersji alpha była taka możliwość, teraz nie.
*Moderator

Klan: Betsson Voodoo Gaming

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 19:01 Odpowiedz z cytatem

Szymex napisał:

nie da rady, bylo cos chyba w jakims build closed bety, ale moge sie mylic innymi slowy wisadasz tylko do pojazdow do niczego innego
Sharkovich
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 19:04 Odpowiedz z cytatem

Ojciec69 napisał:
Szymex napisał:

nie da rady, bylo cos chyba w jakims build closed bety, ale moge sie mylic innymi slowy wisadasz tylko do pojazdow do niczego innego

Nie zapominaj o CKMach na defence tower.
Powrót do góry
Krasnal
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 19:07 Odpowiedz z cytatem

Cytat:
I co z tego ze koles nie wie jak ustawic grafike ty za to nie wiesz jak doprowadzic kobiete do orgazmu aon wie bo wiecej czasu spedza ze swoja kobieta niz z gra i to ty wychodzisz zalosnie...

Dobrze, ufam ci, to dobrze, że na podstawie postów wiesz co tam w życiu seksualnym graczy ET:QW. Introder od dziś jesteś moim guru, wiesz jak doprowadzić do orgazmu kobiętę, a pewnie dzięki temu, że tak mało grasz to umiesz doprowadzić do orgazmu każdego faceta który przechodzi koło twojego domu i psa sąsiadów. To już twoja krzywda jeżeli dałeś się omamić stereotypom. Powiedz jeszcze, że te gry nas ogłupiają i niedługo zostaniemy mordercami. Następna osoba spyta "gdzie do ku%4y nędzy ta j#@#@a gra ma opcje. Albo
-Zainstalowałem grę i nie mogę grać
-Daj screena
-Proszę
-No wiesz, żeby grać musisz tutaj utworzyć konto, a potem dopiero będziesz miał możliwość gry
-Acha dzięki, nie wpadłbym na to
Cytat:
Skoro to nie gra dla camperw to po co jest covert ops?

Najpewniej po to żeby wykonać właściwy objective itd, pozatym masz jeszcz sporo sprzętu, i bardzo dobre bronie do walki na długi dystans. Trójkąty pojawiają się tylko gdy przeciewnik jest blisko ciebie, więc możesz się schować gdzieś w górach, ale nie licz, że położysz się gdzieś koło objectiva i będziesz niewidzoczny. Jak lubisz znajdywać otwory kilkucentymetrowe i w ten sposób prowadzić walkę to AA będzie dla ciebie ideałem. Kto gra ten wie, co się dzieje gdy w dwóch drużynach zostaje po 2-3 graczy i każdy jest je%3%3anym kamperem. Siedzisz i przez pięć minut patrzysz, aż się runda skończy, bo ten "skillowy" gracz który cię zabił nigdy nie opuści swojego spota bo on umie tylko na przestrzeni tych kilku metrów grać i pewnie nawet nie zna reszty mapy.
Cytat:
A co do mojej wypowiedzi - nie mówiłem serio, chciałem jedynie powiedzieć, że wolę gry, które są bardziej realistyczne, gdzie zabijasz w maksymalnie 5 trafieniach po nogach lub 1-2 w głowę.

Masz od groma realistycznych gier. Dlaczego chcesz jeszcze jedną?
Cytat:

Kolejny przykład, ten tu pierdzieli, że snajperką się nie da trafić, a na moście engowie padają jak muchy od strzałów snajpera. Pytanie kto kłamie?
Powrót do góry
PSYHE
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 20:14 Odpowiedz z cytatem

No i pograłem trochę !
Jak grasz z jakimiś debilami to nie można liczyć tylko na siebie !
Niestety ale ta gra Battlefielda 2 nie przeskoczy !
A myślałem że ją kupie ale jednak nie !
Jednym słowem nie zbyt udana gra !
Nie zbalansowana rozgrywka powoduje że jest to nudne !
No...jak dla rozgrywek klanowych to bardzo ogranicza planowanie strategi w grze !
Szkoda
Powrót do góry
CPS
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 20:26 Odpowiedz z cytatem

Sharkovich napisał:
CPS napisał:

Bo ta bron jest tylko dla tych, kotrzy umieja sie nia poslugiwac. Gdyby celownik sie nie trzasl to by ta gra sie zamienila chyba w pojedynki snajperskie, ewentualnie wsparte czolgami.

NO OK, powiedz mi dlaczego nie ma znaczenia czy sie lezy czy sie stoi zawsze tą snajperą tak samo trzesie ?
Oczywiscie gralem w WOLFA ET i tam strzelanie ze snajpery wygladalo duzo lepiej..
Powrót do góry
Le Conseil
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 20:29 Odpowiedz z cytatem

PSYHE napisał:
No i pograłem trochę !
Jak grasz z jakimiś debilami to nie można liczyć tylko na siebie !
A myślałem że ją kupie ale jednak nie !
Jednym słowem nie zbyt udana gra !
No...jak dla rozgrywek klanowych to bardzo ogranicza planowanie strategi w grze !
Szkoda

Hmm następny pr0 znawca o_0

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Krasnal
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 20:45 Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Docelowym trybem dla tych którzy liczą na rozgrywki klanowe jest stopwatch, jeżeli łatwiej jest grać strogami to razy ty masz łatwiej a potem twój przeciwnik i koniec. Ważne, żeby nie było tyle fullholdów, bo to jest porażka.
Cytat:

W jaki sposób ogranicza ci to planowanie strategii? Mapa jest otwarta do celu zawsze jest kilka dróg. Rozumiem, że wydaje ci się, że jak w BF możesz wybrać jedną z pięciu flag na chybił trafił (a przed meczem ustalasz, że idziecie na trzecią a potem na drugą itd.) to jest pr0 strategia. Tutaj tak nie ma, nie mówisz gdzie uderzyć, tylko musisz bardzo dokładnie zaplanować jak, wszystko musi być zgrane i wykonane bardzo dokładnie.
A może inaczej, skoro ta gra tak bardzo ogranicza twoje możliwości strategiczne, to już wkrótce załozysz klan i z łatwością przewidzisz wszystkie możliwości, dzięki czemu wymyślisz taktykę nie do odparcia.
Cytat:

Naszczęscie Battlefield 2 nie dorównuje tej grze na żadnej płaszczyźnie.

CPS. Jak widać snajperka na mapie valley to banał, więc nie wiem czemu miałoby być jeszcze łatwiej.
Powrót do góry
durendal
~user

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 21:33 Odpowiedz z cytatem

pogralem troche na serwie quakewars.pl. Ping super (w granicach 30 ms ). Mam pytanko. Co ile "rund" resetuje sie XP i unlocki? Bo czesto zeruje sie wynik
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Demo Idź do strony «  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  »
Strona 6 z 11

Skocz do: