Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
varfare ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 15:24 |
|
|
No_name napisał: |
SHejk napisał: |
Jeśli ktoś mówi, że trzeba zabić gościa 3 magazynkami to jest po prostu noobem i tyle i powinien przestać grać w gry bo to jest naprawdę żenujące. W qw zabija się góra jednym magazynkiem nawet z daleka.  |
Jesteś boski Z pewnością grasz na komputerze 8 godzin dziennie i myślisz, że jesteś pro... żal...
A co do mojej wypowiedzi - nie mówiłem serio, chciałem jedynie powiedzieć, że wolę gry, które są bardziej realistyczne, gdzie zabijasz w maksymalnie 5 trafieniach po nogach lub 1-2 w głowę. |
Pisałeś to już wcześniej, nie wiem po co się jeszcze udzielasz na tym forum. Ok rozumiem, że nie podoba się się ta gra ale jak ktoś wcześniej wspomniał to w QW zabijasz 1-3 strzałami w głowę/5 w nogi. Pograł byś więcej niż 20min to pewnie byś to odkrył... Po za tym o jakich bardziej realistycznych grach mówisz?
|
 |
CPS ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 16:13 |
|
|
Moim zdaniem ta gra zabila duch wszystkich czesci quake... niestety.
To co mi sie najbardziej niepodoba to rail/snajpiera. Czemu ja tak trzesie ? Oczywiscie nie ma roznicy czy lezysz czy stoisz -tak samo trzesie... bezsensu..Jest baardzo ciezko trafic w kogos
|
|
Powrót do góry |
|
 |
SHejk ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 16:16 |
|
|
Mylisz się No_Lame nie gram tyle na kompie bo nie mam czasu na to tyle ile bym chciał. A żal to dzieciaki neo mówią i inne kanalie. A to,że najpierw coś piszesz a potem mówisz, że to nie na serio było noto sorry ale coś z tobą jest nie tak.
A co do wypowiedzi Introdera to masz penisa na czole. Ja problemów nie mam ty zacząłeś to porównanie bezsensowne także z takimi problemami to proponuje idź na sex-czat jakiś lub stronkę tego typu.
|
 |
Sharkovich ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 16:24 |
|
|
CPS napisał: |
To co mi sie najbardziej niepodoba to rail/snajpiera. Czemu ja tak trzesie ? Oczywiscie nie ma roznicy czy lezysz czy stoisz -tak samo trzesie... bezsensu..Jest baardzo ciezko trafic w kogos |
Bo ta bron jest tylko dla tych, kotrzy umieja sie nia poslugiwac. Gdyby celownik sie nie trzasl to by ta gra sie zamienila chyba w pojedynki snajperskie, ewentualnie wsparte czolgami.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
PSYHE ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 16:38 |
|
|
No nie wiem !? Z tym trzęsieniem snajperki to może wynikać z tego że ktoś ma wszystko full detail i niby jest ok ale jak się użyje snajperki to tak jakby lagowało ! Ja jak strzelam ze snajpy nie odczuwam zadnego trzęsienia się !
Wręcz przemiodnie się strzela (nie to co w BF-ie) Tylko jest odrzut mocny ale na samo celowanie to nie wpływa !
No chyba że coś się zmieniło ! Bo ja grałem tylko w betę
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szymex ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 18:52 |
|
|
Mam pytanie. Słyszałem, że można wejść do wieżyczek które sie postawiło i je obsługiwać i sie pytam ja w nie wsiąść, naciskam G i nic. ;/
@Down
Aha, dzięki za pomoc .
Ostatnio zmieniony przez Szymex dnia Sro Wrz 12, 2007 19:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
varfare ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 18:55 |
|
|
Szymex napisał: |
Mam pytanie. Słyszałem, że można wejść do wieżyczek które sie postawiło i je obsługiwać i sie pytam ja w nie wsiąść, naciskam G i nic. ;/ |
W wersji alpha była taka możliwość, teraz nie.
|
 |
Ojciec69 *Moderator

Dołączył: 25 Cze 2007 Skąd: Warszawa - Bródno Klan: Betsson Voodoo Gaming
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 19:01 |
|
|
Mam pytanie. Słyszałem, że można wejść do wieżyczek które sie postawiło i je obsługiwać i sie pytam ja w nie wsiąść, naciskam G i nic. ;/ |
nie da rady, bylo cos chyba w jakims build closed bety, ale moge sie mylic innymi slowy wisadasz tylko do pojazdow do niczego innego
Powrót do góry |
|
 |
Sharkovich ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 19:04 |
|
|
Ojciec69 napisał: |
nie da rady, bylo cos chyba w jakims build closed bety, ale moge sie mylic innymi slowy wisadasz tylko do pojazdow do niczego innego |
Nie zapominaj o CKMach na defence tower.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krasnal ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 19:07 |
|
|
Cytat: |
I co z tego ze koles nie wie jak ustawic grafike ty za to nie wiesz jak doprowadzic kobiete do orgazmu aon wie bo wiecej czasu spedza ze swoja kobieta niz z gra i to ty wychodzisz zalosnie... |
Dobrze, ufam ci, to dobrze, że na podstawie postów wiesz co tam w życiu seksualnym graczy ET:QW. Introder od dziś jesteś moim guru, wiesz jak doprowadzić do orgazmu kobiętę, a pewnie dzięki temu, że tak mało grasz to umiesz doprowadzić do orgazmu każdego faceta który przechodzi koło twojego domu i psa sąsiadów. To już twoja krzywda jeżeli dałeś się omamić stereotypom. Powiedz jeszcze, że te gry nas ogłupiają i niedługo zostaniemy mordercami. Następna osoba spyta "gdzie do ku%4y nędzy ta j#@#@a gra ma opcje. Albo
-Zainstalowałem grę i nie mogę grać
-Daj screena
-Proszę
-No wiesz, żeby grać musisz tutaj utworzyć konto, a potem dopiero będziesz miał możliwość gry
-Acha dzięki, nie wpadłbym na to
Skoro to nie gra dla camperw to po co jest covert ops? |
Najpewniej po to żeby wykonać właściwy objective itd, pozatym masz jeszcz sporo sprzętu, i bardzo dobre bronie do walki na długi dystans. Trójkąty pojawiają się tylko gdy przeciewnik jest blisko ciebie, więc możesz się schować gdzieś w górach, ale nie licz, że położysz się gdzieś koło objectiva i będziesz niewidzoczny. Jak lubisz znajdywać otwory kilkucentymetrowe i w ten sposób prowadzić walkę to AA będzie dla ciebie ideałem. Kto gra ten wie, co się dzieje gdy w dwóch drużynach zostaje po 2-3 graczy i każdy jest je%3%3anym kamperem. Siedzisz i przez pięć minut patrzysz, aż się runda skończy, bo ten "skillowy" gracz który cię zabił nigdy nie opuści swojego spota bo on umie tylko na przestrzeni tych kilku metrów grać i pewnie nawet nie zna reszty mapy.
A co do mojej wypowiedzi - nie mówiłem serio, chciałem jedynie powiedzieć, że wolę gry, które są bardziej realistyczne, gdzie zabijasz w maksymalnie 5 trafieniach po nogach lub 1-2 w głowę. |
Masz od groma realistycznych gier. Dlaczego chcesz jeszcze jedną?
To co mi sie najbardziej niepodoba to rail/snajpiera. Czemu ja tak trzesie ? Oczywiscie nie ma roznicy czy lezysz czy stoisz -tak samo trzesie... bezsensu..Jest baardzo ciezko trafic w kogos |
Kolejny przykład, ten tu pierdzieli, że snajperką się nie da trafić, a na moście engowie padają jak muchy od strzałów snajpera. Pytanie kto kłamie?
|
|
Powrót do góry |
|
 |
PSYHE ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 20:14 |
|
|
No i pograłem trochę !
Jak grasz z jakimiś debilami to nie można liczyć tylko na siebie !
Niestety ale ta gra Battlefielda 2 nie przeskoczy !
A myślałem że ją kupie ale jednak nie !
Jednym słowem nie zbyt udana gra !
Nie zbalansowana rozgrywka powoduje że jest to nudne !
No...jak dla rozgrywek klanowych to bardzo ogranicza planowanie strategi w grze !
Szkoda
|
|
Powrót do góry |
|
 |
CPS ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 20:26 |
|
|
Sharkovich napisał: |
CPS napisał: |
Bo ta bron jest tylko dla tych, kotrzy umieja sie nia poslugiwac. Gdyby celownik sie nie trzasl to by ta gra sie zamienila chyba w pojedynki snajperskie, ewentualnie wsparte czolgami. |
NO OK, powiedz mi dlaczego nie ma znaczenia czy sie lezy czy sie stoi zawsze tą snajperą tak samo trzesie ?
Oczywiscie gralem w WOLFA ET i tam strzelanie ze snajpery wygladalo duzo lepiej..
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Le Conseil ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 20:29 |
|
|
PSYHE napisał: |
No i pograłem trochę !
Jak grasz z jakimiś debilami to nie można liczyć tylko na siebie !
Niestety ale ta gra Battlefielda 2 nie przeskoczy !
A myślałem że ją kupie ale jednak nie !
Jednym słowem nie zbyt udana gra !
Nie zbalansowana rozgrywka powoduje że jest to nudne !
No...jak dla rozgrywek klanowych to bardzo ogranicza planowanie strategi w grze !
Szkoda  |
Hmm następny pr0 znawca o_0
|
 |
Krasnal ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 20:45 |
|
|
Nie zbalansowana rozgrywka powoduje że jest to nudne ! |
Docelowym trybem dla tych którzy liczą na rozgrywki klanowe jest stopwatch, jeżeli łatwiej jest grać strogami to razy ty masz łatwiej a potem twój przeciwnik i koniec. Ważne, żeby nie było tyle fullholdów, bo to jest porażka.
No...jak dla rozgrywek klanowych to bardzo ogranicza planowanie strategi w grze ! |
W jaki sposób ogranicza ci to planowanie strategii? Mapa jest otwarta do celu zawsze jest kilka dróg. Rozumiem, że wydaje ci się, że jak w BF możesz wybrać jedną z pięciu flag na chybił trafił (a przed meczem ustalasz, że idziecie na trzecią a potem na drugą itd.) to jest pr0 strategia. Tutaj tak nie ma, nie mówisz gdzie uderzyć, tylko musisz bardzo dokładnie zaplanować jak, wszystko musi być zgrane i wykonane bardzo dokładnie.
A może inaczej, skoro ta gra tak bardzo ogranicza twoje możliwości strategiczne, to już wkrótce załozysz klan i z łatwością przewidzisz wszystkie możliwości, dzięki czemu wymyślisz taktykę nie do odparcia.
Niestety ale ta gra Battlefielda 2 nie przeskoczy ! |
Naszczęscie Battlefield 2 nie dorównuje tej grze na żadnej płaszczyźnie.
CPS. Jak widać snajperka na mapie valley to banał, więc nie wiem czemu miałoby być jeszcze łatwiej.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
durendal ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 21:33 |
|
|
pogralem troche na serwie quakewars.pl. Ping super (w granicach 30 ms ). Mam pytanko. Co ile "rund" resetuje sie XP i unlocki? Bo czesto zeruje sie wynik
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|