Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
LaM ~user
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ojciec69 ~user

Dołączył: 25 Cze 2007 Skąd: Warszawa - Bródno Klan: Betsson Voodoo Gaming
|
|
Powrót do góry |
|
 |
introder ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 12:50 |
|
|
LaM napisał: |
SHejk napisał: |
Jeśli ktoś mówi, że trzeba zabić gościa 3 magazynkami to jest po prostu noobem i tyle i powinien przestać grać w gry bo to jest naprawdę żenujące. W qw zabija się góra jednym magazynkiem nawet z daleka.  |
Jest poczatkujacym graczem i ma prawo grac w ta gre tak jak ty ;] Nie wszyscy graja w gry zeby sie rozwijac i dazyc do perfekcjii 50% graczy a nawet 70% to ludzie ktorzy graja dla przyjemnosci dla funu. |
Dokladnie sie z tym zgadzam. Odnosze wrazenie, ze wiekszosc komentujacych to nooby i dzieci ktorzy potrafia innych wyzywac od noobow.
I co z tego ze koles nie wie jak ustawic grafike ty za to nie wiesz jak doprowadzic kobiete do orgazmu aon wie bo wiecej czasu spedza ze swoja kobieta niz z gra i to ty wychodzisz zalosnie...
Inna sprawa z tymi trujkatami i camperami... Wedlug mnie trujkaty to zly pomysl bo robi sie z tego klasyczny call of duty gdzie wszytscy sie naparzaja ze soba.
Skoro to nie gra dla camperw to po co jest covert ops?
Pojazdy latajace lataja tak wolno ze nie wiem po co one wogole tam sa.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
SHejk ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 13:14 |
|
|
Te introder może byś sie nauczył cytować właściwy tekst ja tam się nie odnosiłem do grafiki tylko do zupełnie innej rzeczy. może ty dziadku(ty pewnie nie nie możesz zadowolić kobiety bo widać po poście, że już ci nie staje ) zdradź coś więcej osobie bo na razie to ty wielki gal anonim jesteś.
A ja w ogóle nie napisałem, że zabraniam grać. Tylko stwierdzamy tu fakty.
|
 |
Ojciec69 ~user

Dołączył: 25 Cze 2007 Skąd: Warszawa - Bródno Klan: Betsson Voodoo Gaming
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 13:51 |
|
|
introder napisał: |
(...)tymi trujkatami Wedlug mnie trujkaty to(...) |
pisze sie trÓjkąty ..... wiesz jak doprowadzic kobiete do orgazmu a nie wiesz jak napiasc trójkąt...... dziwne to bynajmniej dziwne
Powrót do góry |
|
 |
PSYHE ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 13:53 |
|
|
Ale spamicie ! he he he he
Niebawem zagram z ludzmi ! mam nadzieję że będzie fajnie !?
Gdzie gracie ? albo gdzie gra dużo polaków ?
|
|
Powrót do góry |
|
 |
GreeD ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 13:59 |
|
|
wejdź na główną stronę tego forum i będziesz miał serv ...
|
|
Powrót do góry |
|
 |
extrim ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 14:26 |
|
|
chyba spamujecie
|
|
Powrót do góry |
|
 |
introder ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 14:50 |
|
|
Shejk proponuje ci odejsc na chwile od kompa bo widze ze masz jakis rozjebany wzrok. Cytat tyczyl sie odpowiedzi LaM-y anie twojej.
"ty pewnie nie nie możesz zadowolić kobiety bo widać po poście, że już ci nie staje"
Skoro umiesz oceniac po postach czy komus staje to zapewne bardzo musisz sie interesowac penisami. Narazie jest kiepsko o twoja diagnoza jest nie wlasciwa no ale trening czyni mistrza a wiec do dziela haha
|
|
Powrót do góry |
|
 |
No_name ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 14:51 |
|
|
Jeśli ktoś mówi, że trzeba zabić gościa 3 magazynkami to jest po prostu noobem i tyle i powinien przestać grać w gry bo to jest naprawdę żenujące. W qw zabija się góra jednym magazynkiem nawet z daleka.  |
Jesteś boski Z pewnością grasz na komputerze 8 godzin dziennie i myślisz, że jesteś pro... żal...
A co do mojej wypowiedzi - nie mówiłem serio, chciałem jedynie powiedzieć, że wolę gry, które są bardziej realistyczne, gdzie zabijasz w maksymalnie 5 trafieniach po nogach lub 1-2 w głowę.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sw3aR^ ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 14:56 |
|
|
Cytat: |
że wolę gry, które są bardziej realistyczne |
to po co sciagales demo ? zeby "połajnować" ?
|
 |
Sliterin ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 15:02 |
|
|
No_name napisał: |
Jesteś boski Z pewnością grasz na komputerze 8 godzin dziennie i myślisz, że jesteś pro... żal...
A co do mojej wypowiedzi - nie mówiłem serio, chciałem jedynie powiedzieć, że wolę gry, które są bardziej realistyczne, gdzie zabijasz w maksymalnie 5 trafieniach po nogach lub 1-2 w głowę. |
Człowieku w QW 3 w głowe zabijają a po nogach to "debile" strzelają raczej się domyślasz, że tak się nie strzela sobie wyboraź, że grasz w tą grę 2 dni a większośc graczy na serverze QW.pl napewno gra ponad 2 miesiące znając życie ;] Więc nie łajnuj ;]
|
|
Powrót do góry |
|
 |
PSYHE ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 15:03 |
|
|
Wy tu chyba moda nie macie !
Myślałem że poczytam tu jakieś spoko opinie i przeróżne wnioski co do dema.
A tu cała strona syfu !
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sliterin ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 15:06 |
|
|
PSYHE napisał: |
Wy tu chyba moda nie macie !
Myślałem że poczytam tu jakieś spoko opinie i przeróżne wnioski co do dema.
A tu cała strona syfu ! |
Widać, że pomagasz to zapełniać a ogólnie przeczytaj jak się temat nazywa dopiero się odzywaj "opinie" każdy ma swoje sobie wyobraź chodź to może Ci się wydać dziwne
|
|
Powrót do góry |
|
 |
PSYHE ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 15:11 |
|
|
Tak ? he he he to ty może przeczytaj jak jeden z drugim obrzuca się kupą !
Gdzie w tym jakieś opinie o demie !
Akcja typu "doprowadzanie kobiety do orgazmu" albo "komu i dlaczego nie staje" naprawdę odniechciało mi się cokolwiek !
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|