Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
LaM ~user
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 23:01 |
|
|
A ja ssam demo od 4 h \o/
Powrót do góry |
|
 |
inHaste ~user

|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 23:04 |
|
|
SHejk napisał: |
inHaste napisał: |
A ja pieprze te QW, wspaniale demo mapa laduje mi sie jakies
15 minut ++ nawet nie udalo mi sie doczekac zaladowania mapy
Wiec zycze GL i ide na CS |
Czas zmienić kompa?
Beta mi sie ladowala 2 razy dluzej a tu niespelna minuta i juz gram. :D |
Czas sprawdzic moj profil?
A z problemem juz sie uporalem, fire wall mulil QW Demo, w becie
nie mialem takiego problemu, fakt faktem FPSy mi sie nie zmienily
wiec odpuszczam sobie ta gre...
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sw3aR^ ~user

|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 23:14 |
|
|
IMO największym plusem dema jest to że Lacerator = Assault Rifle
|
 |
Zippi ~user

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 08:09 |
|
|
inHaste napisał: |
fakt faktem FPSy mi sie nie zmienily
wiec odpuszczam sobie ta gre... |
LOL to ile ty masz FPSow na tym sprzęcie, zakładam że grasz an tym lepszym podanym w profilu ja na swoim mam minimum 50FPS stałe nie ważne czy public czy clanwar...
|
|
Powrót do góry |
|
 |
fuss ~user
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 14:29 |
|
|
tak tylko z jakim quality i rozdz.... bo granie na low przy 800x600 to namiastka gry... Ja nie narzekam na fps ale sama gra jest do du.y, istny chaos, nie ten klimat... ide grać dalej w zajebistego starego Wolfika.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Victor-777 ~user
Dołączył: 11 Wrz 2007 Skąd: Taka duża wieś po wschodniej stronie wisły
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 14:43 |
|
|
Zacząłem ściągać tym razem normalnie Firefox-em. Mam 19 %
Powrót do góry |
|
 |
Zippi ~user

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 15:06 |
|
|
fuss napisał: |
tak tylko z jakim quality i rozdz.... bo granie na low przy 800x600 to namiastka gry... Ja nie narzekam na fps ale sama gra jest do du.y, istny chaos, nie ten klimat... ide grać dalej w zajebistego starego Wolfika. |
all low 800x600 i po co mi więcej? nawet jak bym miał możliwość na 100% bym grał na 800x600 na 1024x768 mało widać na 17' może na medium kilka rzeczy bym zamienił...
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Urc ~user
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 21:22 |
|
|
Sry gdzie sie ustawia opcje graficzne w demo ?? albo slepy jestem i nie moge znalezc :S
|
|
Powrót do góry |
|
 |
raz3r ~user

Dołączył: 30 Cze 2007 Skąd: Małogoszcz Klan: authentic-gaming
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 22:55 |
|
|
na samej gorze masz od razu po zalogowaniu: play online, play computer, play lan i OPTIONS jak weźmiesz options to górne meni sie zmienia i masz tam settings
|
 |
Krasnal ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 09:15 |
|
|
tak tylko z jakim quality i rozdz.... bo granie na low przy 800x600 to namiastka gry... Ja nie narzekam na fps ale sama gra jest do du.y, istny chaos, nie ten klimat... ide grać dalej w zajebistego starego Wolfika. |
Wiesz co mnie wkurzało w Wolfie jeszcze dwa lata temu i wcześniej? (bo teraz zostali już tylko wymiatacze i cziterzy ) Wkuruzało dokładnie to samo. Istny chaos tysiąc noobów i nikt nie wiedział co zrobić, to nie wina gry tylko graczy. Wielu ludzi z innych scen niż ET nie może zrozumieć dlaczego ktoś grający medykiem nie wypełnia swoich zadań, przeskakuje nad rannym itp., a wystarczyłoby zagrać trochę kiedyś w W:ET żeby się przyzwyczaić, że wszyscy mają wszystkich w dupie. Zapraszam do QW za pięć lat jeżeli chcesz mieć od początku ustatkowaną scenę z dobrymi graczami, tylko obawiam się, że wtedy za dużo nie zdzialasz i będziesz sam generował ten chaos, najpewniej już teraz to robisz.
Chaos będzie do czasu gdy SD nie uprości tej gry do poziomu w którym każdemu graczowi będzie pokazywane takimi strzałkami jak w samochodówkach gdzie ma dojść i do kogo ma strzelać (a zwłaszcza dokogo ma nie strzelać, bo mimo iż są strzałki to liczba team killi wzrosła dramatycznie - ale to nie dziwne gdy przyszli ludzie którzy przez 6 dni nie umieli wziąść dla siebie 1 klucza, podczas gdy znam osoby które zdążyły po 15 i wzięłyby więcej ale im się nie chciało) lub co ma teraz zrobić. Pozatym wszyscy wzorujecie się na FFA lub na grze klanowej na bardzo niskim poziomie, a każdy nie licząc totalnych ignorantów typu no_name powinien wiedzieć, że gra mimo iż stara się zapewnić fun wszystkim, to jest nastawiona na rozgrywki klanowe.
Spójrzcie też co ma zmniejszać poziom chaosu w grze, czego nie ma w innych.
- W pytę strzałek znaczników itd.
- System misji - przypuszczam, że większość z was nawet nie zastanowiła się czemu pojawia się wam od czasu na górze po prawej "Destroy AVT" i tym podobne.
- 1 mapa, jedna ku^#%a mapa wszyscy narzekają, że mało, a nie umieją nawet tej jednej opanować. (To w przypadku DEMA:))
|
|
Powrót do góry |
|
 |
extrim ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:07 |
|
|
Cytat: |
Wiesz co mnie wkurzało w Wolfie jeszcze dwa lata temu i wcześniej? (bo teraz zostali już tylko wymiatacze i cziterzy ) Wkuruzało dokładnie to samo. Istny chaos tysiąc noobów i nikt nie wiedział co zrobić, to nie wina gry tylko graczy. Wielu ludzi z innych scen niż ET nie może zrozumieć dlaczego ktoś grający medykiem nie wypełnia swoich zadań, przeskakuje nad rannym itp., a wystarczyłoby zagrać trochę kiedyś w W:ET żeby się przyzwyczaić, że wszyscy mają wszystkich w dupie. Zapraszam do QW za pięć lat jeżeli chcesz mieć od początku ustatkowaną scenę z dobrymi graczami, tylko obawiam się, że wtedy za dużo nie zdzialasz i będziesz sam generował ten chaos, najpewniej już teraz to robisz.
Chaos będzie do czasu gdy SD nie uprości tej gry do poziomu w którym każdemu graczowi będzie pokazywane takimi strzałkami jak w samochodówkach gdzie ma dojść i do kogo ma strzelać (a zwłaszcza dokogo ma nie strzelać, bo mimo iż są strzałki to liczba team killi wzrosła dramatycznie - ale to nie dziwne gdy przyszli ludzie którzy przez 6 dni nie umieli wziąść dla siebie 1 klucza, podczas gdy znam osoby które zdążyły po 15 i wzięłyby więcej ale im się nie chciało) lub co ma teraz zrobić. Pozatym wszyscy wzorujecie się na FFA lub na grze klanowej na bardzo niskim poziomie, a każdy nie licząc totalnych ignorantów typu no_name powinien wiedzieć, że gra mimo iż stara się zapewnić fun wszystkim, to jest nastawiona na rozgrywki klanowe.
- System misji - przypuszczam, że większość z was nawet nie zastanowiła się czemu pojawia się wam od czasu na górze po prawej "Destroy AVT" i tym podobne.
- 1 mapa, jedna ku^#%a mapa wszyscy narzekają, że mało, a nie umieją nawet tej jednej opanować. (To w przypadku DEMA:)) |
nie przezywaj tak to kolejny twój post w którym sikasz sam świata nie zwojujesz ale prawda jest taka że scenę trzymać będą nooby
|
|
Powrót do góry |
|
 |
LaM ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 12:20 |
|
|
Krasnal napisał: |
- 1 mapa, jedna ku^#%a mapa wszyscy narzekają, że mało, a nie umieją nawet tej jednej opanować. (To w przypadku DEMA:)) |
Na scenie ET bytla gra na staty. W QW na szczescie niema super rozbudowanych statystyk . Na ffa i cw bedzie wiecej teamplaya. Nie oczekujcie od FFa jakiejs super gry zespolowej :O FFa sluzy do pogrania , rozerwania sie pocwiczenia pozycjii i do rozwijania [do pewnego poziomu] umiejetnosci indywidualnych.
Powrót do góry |
|
 |
|