Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sharkovich ~user

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 22:52 |
|
|
Ja ostatnio bronilem sie 3(razem ze mna)vs6, resty mojego teamu nie bylo widac a i tak wygralismy 2 rundy. Przewage expa mialem jedynie o 270
|
|
Powrót do góry |
|
 |
durendal ~user
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 22:52 |
|
|

Umiescilem dwa screeny z menu. Ciekawi mnie jedna rzecz. Nie zauwazylem ze nie mam pelnych ustawien. Mianowicie 3 suwaki na gorze byly w polowie. Pomyslalem, aha wiec wymagania w gore jakosc grafiki w gore wiec QW wcale tak swietnie nie bedzie chodzic. Odpalilem na nowych ustawieniach. Brak roznicy. Oprocz moze tego ze przekraczam 30fps przy suwakach na full. Jakis totalny brak logiki. Stad moje pytanie. Co to sa te suwaki? I co to jest soft particles?
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krasnal ~user
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 23:01 |
|
|
No_name sam się zastanów, piszesz, że nie obchodzi cię kto zrobił tą grę. I, że nie lubisz quake, to dlaczego chcesz grać w kolejnego quakea? To twoje argumenty są bezsensowne, zarzucasz grze, że jest taka jak obiecywali twórcy. Rozumiem, że obejrzałeś gameplaye i widzę, że to jedyne na co cię stać, bo gdybyś był trochę starszy to zapewne umiałbyś przeczytać jakiś wywiad, albo czat z developerami i wiedziałbyś już dawno jak wygląda ta gra. Sam piszesz, że załorzenia tej gry ci nie odpowiadają, więc po co tu w ogóle przychodzisz? Masz nadzieje, że SD zmieni jeden ze swoich flagowych produktów i upodobni go do tego całego shitu w który nawet nie zamierzam grać?
Inna sprawa, to rozbrajające pytania . Ja się już nie dziwię, że tylu ludzi nie zdążyło z kluczami, pewnie większość z nich nie wiedziała gdzie je wpisać. Narzekacie na chaos? Zobaczcie ludzie pytają się o to jak zmienić rozdzielczość i jeszce tysiąc głupich pytań, więc jak oni którzy nie mogą zapanować nad zawartością kilku tabelek w opcjach mają ogarnąć tą doskonałą grę?
[Edit] Durendal. Jak masz przesunięty suwak bardziej w prawo to masz lepszą grafikę. Kilku ludzi prubowało udowodnić, że screeny dane przez twórców różnią się od tych na high detalach. Parę osób nawet porobiło screeny na high detalach w tych samych miejsach i ja nie widziałem różnicy, ale część osób wciąż twierdziła, że to wielkie oszustwo i widać różnice. Może po prostu tak jak ja nie dostrzegasz tego wszystkiego . Poszukajcie na community.enemyterritory.com topicu epic screenshoots czy jakoś tak... IMO spora część z nich jest lepsza niż te które dawali twórcy .
Ostatnio zmieniony przez Krasnal dnia Wto Wrz 11, 2007 23:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sw3aR^ ~user

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 23:05 |
|
|
Cytat: |
Zobaczcie ludzie pytają się o to jak zmienić rozdzielczość i jeszce tysiąc głupich pytań, więc jak oni którzy nie mogą zapanować nad zawartością kilku tabelek w opcjach mają ogarnąć tą doskonałą grę? |
Amen.
|
 |
GreeD ~user
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 23:19 |
|
|
a ja z innej bajki zadam pytanie na jakich serv gracie ?? bo z Anglikami to nudna gra bo latają jak kaczki a chętnie z rodakami popykam
|
|
Powrót do góry |
|
 |
LaM ~user
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 23:45 |
|
|
GreeD masz na glownej stronie serwisu info o pl srv ;]
Powrót do góry |
|
 |
durendal ~user
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 23:47 |
|
|
Krasnal napisał: |
[Edit] Durendal. Jak masz przesunięty suwak bardziej w prawo to masz lepszą grafikę. Kilku ludzi prubowało udowodnić, że screeny dane przez twórców różnią się od tych na high detalach. Parę osób nawet porobiło screeny na high detalach w tych samych miejsach i ja nie widziałem różnicy, ale część osób wciąż twierdziła, że to wielkie oszustwo i widać różnice. Może po prostu tak jak ja nie dostrzegasz tego wszystkiego . Poszukajcie na community.enemyterritory.com topicu epic screenshoots czy jakoś tak... IMO spora część z nich jest lepsza niż te które dawali twórcy . |
No w wydajnosci w zasadzie chyba roznicy nie ma. Leci > 30 fps caly czas w zasadzie wiec spoko. Roznicy w jakosci nie widze . Wiec niech bedzie jak jest. Zobaczymy inne mapy jak beda sie zahcowywac w sensie fps.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mniam! ~user
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 23:49 |
|
|
Sa jakies polskie serki ?
|
|
Powrót do góry |
|
 |
durendal ~user
|
|
Powrót do góry |
|
 |
$towarzysz$ ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 00:23 |
|
|
Mniam! napisał: |
Sa jakies polskie serki ? |
a czy link masz bezpośrednio do tego forum czy może jednak odwiedzasz stronę główną
a tak w ogóle to jeden serwer pl to trochę za mało
|
 |
GreeD ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 00:55 |
|
|
LaM napisał: |
GreeD masz na glownej stronie serwisu info o pl srv ;] |
dzięki lam gdy pisałem mojego posta to jeszcze news'a nie było
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Le Conseil ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 08:10 |
|
|
Nie wiem dlaczego są osoby, które tak jadą po Quake Wars.
No_name mówisz że na gościa trzeba wywalić 3 magazynki, jeśli będziesz celował po głowie i klacie gwarantuję Ci, że jeden wystarczy..
Na początku trudno się gra, wiadomo. Nowa grafa - trzeba się przyzwyczaić.
Ja w stare ET na początku nie odróżniałem niemca od amerykańca a co dopiero trafić hsa..
|
 |
Krasnal ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 09:22 |
|
|
Le Conseil większość z nich to poprostu nooby które w życiu miały jedną lub dwie ważniejsze gry. I nie mogą zrozumieć tego, że każda kolejna nie będzie totalnym remakiem poprzedniej tylko będzie wymagała rozwijania się i przystosowania. Przecież łatwiej narzekać, że to, że ktoś jest totalną lamą i kretynem to wina gry i
- Za małego odrzutu
- Za dużego odrzutu
- Za szybkiego tempa gry
- Za małego tempa gry
- Za silne pojazdy
- Za słabe pojazdy które można zniszczyć nożem (acha siuju buju na resorach, może i uszkodzisz czołg nożem, ale z chęcią spróbuje się z tobą 1v1 ja w czołgu a ty z nożem).
Oni by chcieli żeby to był identyczny BF lub ET dlatego, że wtedy mieliby od razu grę w którą są nieźli a doszłoby jeszcze sporo nowych graczy których mogliby łatwo jechać (bo przecież tych lepszych już nie pojadą).
|
|
Powrót do góry |
|
 |
SHejk ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:51 |
|
|
Jeśli ktoś mówi, że trzeba zabić gościa 3 magazynkami to jest po prostu noobem i tyle i powinien przestać grać w gry bo to jest naprawdę żenujące. W qw zabija się góra jednym magazynkiem nawet z daleka.
|
 |
PSYHE ~user

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 11:14 |
|
|
varfare napisał: |
PSYHE napisał: |
Sorry za spam ! ale da się z ludzmi grać wkoncu czy nie ?
Napisano mi wcześniej ze sciągam i gram !
A jak mam grać jak chcę zrobić swoje konto to pisze mi w ramce "License Code? Moge tylko z botami ! A pograł bym z człowiekami bo wtedy można co nieco więcej powiedziedz o tej grze !
Bo z durnym botami którzy nonstop mnie rozjeżdzają to nerwicy można dostać ! |
Omg, nie wiem, czy cała polska scena qw to idioci (bez urazy)? Jak można ściągnąć bete zamiast dema!? |
Wiesz trochę przesadziłeś ! czynników może być 1000 które mogłyby spowodować moją pomyłkę ! Nie jestem dzieckiem co wraca ze szkoły i siada przed kompem i jest omnibusem w kwestii ET.QW
Grą się interesowałem od dawna ale to że nie mam czasu dużo powoduje moje braki w wiedzy !
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|