nie ma pliku o nazwie pak000.pk4

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Demo -> Problemy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Victor-777
~user

Dołączył: 11 Wrz 2007 Skąd: Taka duża wieś po wschodniej stronie wisły

Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 14:10 Odpowiedz z cytatem

Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć skąd się biorą moje problemy?? Otóż ściągnąłem demo z Yahoo FlashGet-em i przy rozpakowywaniu wyskakuje błąd z plikiem "valley_lit.mega" Spróbowałem otworzyć inaczej, i tak samo wyskakuje. Na szczęście pomimo błędu rozpakowało resztę. Próbuję zainstalować i pokazuje, że w katalogu z grą, a konkretnie w Setup/Data/Base nie ma pliku o nazwie pak000.pk4. Sprawdziłem, i faktycznie nie ma. LUDZIE RATUJCIE!!!
raz3r
~user

Klan: authentic-gaming

Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 14:13 Odpowiedz z cytatem

Źle się ściągnęło jak udało Ci sie wypakować jakoś błąd niby ominęło a plik pak000pk4 jak mowisz nie znajduje sie w folderze dlatego go omineło bo był z nim jakis error

ściagnij jeszcze raz napewno to pomoże

PS: z tego samego linka sciagnąłem i jest ok

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sw3aR^
~user

Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 14:13 Odpowiedz z cytatem

RAD mam dać ci linka do demo czy sam znajdziesZ??
~user

Dołączył: 11 Wrz 2007 Skąd: Taka duża wieś po wschodniej stronie wisły

Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 16:31 Odpowiedz z cytatem

Ściągnąłem jeszcze raz i to samo. Teraz ściągam z Cengi.
raz3r
~user

Klan: authentic-gaming

Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 21:30 Odpowiedz z cytatem

moze cos masz z windą? moze cos Ci blokuje? mi raz all gry EA GAMES blokowalo cos w windzie jak dawalem setup to błąd i to debilstwo NIE WYSYLAJ

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Demo -> Problemy
Strona 1 z 1

Skocz do: