2 kursory :/

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Demo -> Problemy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
No_name
~user

Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 21:49 Odpowiedz z cytatem

Ściągałem demo chyba z 3 godziny (po około 10 min ściągania z 180 kb/s spadło na 50 kb/s), zainstalowałem i tu problem

Nie mogę poruszać kursorem z gry (mam jakby 2 kursory - z gry i z windowsa). Jedynie udało mi się założyć konto poprzez używanie Taba, ale potem już nie mogę szukać serwerów itp.

Próbowałem przełączać Alt+Tab, ale też nie pomogło.

Potem spróbuję zamieścić screena zrobionego aparatem, bo podczas używania prt scr jak wiadomo, kursor windowsowy nie pokazuje się.

Jakieś pomysły co mogę zrobić?

Albo wie ktoś czy da się zmienić sterowanie z myszki na strzałki (w cfgu)?
Lepsze to niż nic...

Problem rozwiązany:
gdyby ktoś miał problem - uruchomcie grę jako Administrator

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Demo -> Problemy
Strona 1 z 1

Skocz do: