Prośba do posiadaczy kont FilePlanet

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dziad'ek
~user

Wysłany: Czw Sie 16, 2007 12:42 Odpowiedz z cytatem

Jestem wielkim fanem gry Company of Heroes. Wczoraj na FilePlanet pojawiły się klucze do bety. Czy ktoś z forum byłby uprzejmy, zapisał się i dał mi klucz? Bardzo o to proszę, ponieważ opłaconego konta nie posiadam a chętnie bym w to zagrał. Z góry dziękuję. Mój kontakt:
email: [email protected]
GG: 2131626
Lub wysłac prywatną wiadomość
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ransly
~user

Wysłany: Czw Sie 16, 2007 15:20 Odpowiedz z cytatem

dziadek niedługo beda za free rozdawać prawdopodobnie, tak pisało na golu
~user

Wysłany: Czw Sie 16, 2007 16:32 Odpowiedz z cytatem

Wiem, tylko te niedługo może troche potrwać. A tak już bym sobie grał.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gry
Strona 1 z 1

Skocz do: