Infernal Polski Gears of Wars ?
Idź do strony «  1, 2

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lunder
~user

Wysłany: Sob Mar 17, 2007 21:39 Odpowiedz z cytatem

Już zagrałem w demko i muszę powiedzieć że ta gra jest świetna!! nie wiem jakim cudem polacy tak zoptymalizowali grę że na moim staruchu chodzi na maxymalnych detalach. Inni mówią że to taką tu tandete zmieścila tu inną, a tak naprawde to to wszystki co w CoD2 było + troche więcej, ale CoD2 mi nie chodził na maxymalnych a to tak. Jak widać na jednym zdjęciu, bardzo dopracowano w tej grze włosy, co czesto sie nie zdaża. Ogólnie gra mi się bardzo podoba i napewno dalbym jej 10/10
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PiranNinja
~user

Wysłany: Sob Mar 17, 2007 23:30 Odpowiedz z cytatem

zagrałem w demko przez przypadek. 15/10 (musze to miec !!!!!!!!!)
~user

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 04:36 Odpowiedz z cytatem

Eee... tam. Wszyscy się tak zachwycają, a ja przeszedłem demko i jakoś tytuł nie przykuł mnie na tyle, abym miał zamiar go kupić. Nie mówię, że gra jest zła, ale jak dla mnie nie ma tego "czegoś" w sobie, co by przyciągało do monitora. Ale i tak gratz dla Polaków za Infernal.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
donny-z
+VIP

Klan: Frag eXecutors

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 10:23 Odpowiedz z cytatem

w dodatku bez przesady, mnie porównujcie Infernala do Gears of War...
~user

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 12:20 Odpowiedz z cytatem

now wlasnie, gralem (niestety tylko 1) w GoW (ale moze bedzie za tydzien, po wywiadowce ) i nawet ta BARDZO DOBRA polska gra nie jest lepsza od Gow
Pablik
~user

Klan: peXg

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 13:02 Odpowiedz z cytatem

Moze wszystko fajnie zoptymalizowany silnik, dynamiczna rogrywka, ale jak juz wczesniej ktos napisal gra nie ma tego "Czegos" co przykuwa nas do monitora, tej ciekawosci co bedzie dalej. Idziemy ciagle przed siebie zabijamy kilku gosci, zbieramy z nich bron, idziemy dalej zabijamy znowu kilku gosci i tak w kolko. Ogolnie mozna pograc, ale bez wypiekow na twarzy jak to ma miejsce w wielu innych tytulach ;]
~user

Klan: [PRGK]

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 16:26 Odpowiedz z cytatem

Pablik napisał:
Moze wszystko fajnie zoptymalizowany silnik, dynamiczna rogrywka, ale jak juz wczesniej ktos napisal gra nie ma tego "Czegos" co przykuwa nas do monitora, tej ciekawosci co bedzie dalej. Idziemy ciagle przed siebie zabijamy kilku gosci, zbieramy z nich bron, idziemy dalej zabijamy znowu kilku gosci i tak w kolko. Ogolnie mozna pograc, ale bez wypiekow na twarzy jak to ma miejsce w wielu innych tytulach ;]

Zależy kto co lubi Mnie np. nudzą strategie - a dlaczego? Nie dlatego, że trzeba w nich myśleć - otóż chwała im za to, ale przez to, że są liniowe aż do bólu Dlatego ja zostaje przy sieciówkach, a w ta grę grało mi się dobrze i mogę ją polecić
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
donny-z
+VIP

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 16:55 Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Mnie np. nudzą strategie - a dlaczego?

Niektóre naprawdę potrafią zanudzić, ale Age of Empires czy też Bitwa o Śródziemie ani razu mnie nie zanudziły
@Administrator

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 17:27 Odpowiedz z cytatem

Ja uważam że infernal to nawet dobra gierka Patrząc na poprzedni tytuł Polaków Call Of Juarez (osobiście polecam, naprawde świetnie zrobiona i fabuła miodzio ), Infernal nie zostaje w tyle. Polacy przełamali lody i zamiast typowej strzelanki, zrobili świat rzeczywisty połączony z fantastyką. Wysysanie życiodajnej energii z martwego przeciwnika to nie lada bajer
+VIP

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 18:59 Odpowiedz z cytatem

nom Call of Juarez super, ale to Techland robił, zaraz Chrome 2 wyjdzie, to znowu pokażą, co Polacy potrafią
~user

Klan: CSG

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 20:47 Odpowiedz z cytatem

Powiem tylko tyle. Gdyby to nie była polska gra pewnie mało kto z was by ją zuważył . A tak a propos to na zachodzie gra zebrała noty 50 -70 % a w Plosce 90-100 % co jest kompletnym absurdem według mnie(polacy zbyt się grą podniecają) mam nadzieje, że chociaż wiedźmin okaże się grą na światowym poziomie dodam tylko że ta produkcja ta kosztowała 19 milionów złotych, tyle co film !!!!! cóż miejmy nadzieję, że będzie lepsza niż film a do techlandu mam zaufanie zrobili kilka niezłych gierek : chrome, Call of juraez, Xpand rally.
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gry Idź do strony «  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: