Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
_KaszpiR_ $Redaktor

|
Wysłany: Wczoraj o 01:44 |
|
|
nie wie ktos cz da sie wskoczyc na salvage przez mur miedzy lewym bunkrem do wysadzenia a tamik bunkrem gdzie sie kitraja (dalej sa na prawo wrota), chodzi mi o miejsce gdzie jest logo gdf a pod nim taka gorka, dzisiaj udamo mi sie bardzow yskoko wyskoczyc ale nie dolecialem do krawedzi i ie testowalem
|
 |
Valkover ~user

|
Wysłany: Wczoraj o 03:27 |
|
|
Mam takie pytanie - czy jakby stroggowie naprawdę napadli na ziemię to czy oprócz walki skakaliby po dachach, pudłach, barierkach itp.? Tak tylko pytam
|
 |
preso ~user
|
Wysłany: Wczoraj o 08:44 |
|
|
zapytaj taty ; d
|
|
Powrót do góry |
|
 |
_Amigo ~user

Dołączył: 29 Paź 2007 Skąd: Gniezno Klan: kapoks Ostrzeżenia: 4
|
Wysłany: Wczoraj o 09:35 |
|
|
_KaszpiR_ napisał: |
nie wie ktos cz da sie wskoczyc na salvage przez mur miedzy lewym bunkrem do wysadzenia a tamik bunkrem gdzie sie kitraja (dalej sa na prawo wrota), chodzi mi o miejsce gdzie jest logo gdf a pod nim taka gorka, dzisiaj udamo mi sie bardzow yskoko wyskoczyc ale nie dolecialem do krawedzi i ie testowalem |
sa 2 trickjumpy na lewo od bunkra, mozna wskoczyc przez 2 od lewej okno, mozna wskoczyc przez 2 od prawej okno, potem sa 2 trickjumpy po prawej wiec opcji jest full jak czegos nie wiesz to prv na ircu i ci pokaze
|
 |
Vitez ~user

|
Wysłany: Wczoraj o 14:35 |
|
|
Zauważcie że niektóre trickjumpy wyjdą tylko na promode... dlaczego? Bo w ruleset odblokowany jest fastsprint. Więc szybciej biegamy = lepszy rozbieg do skoków. Ewentualnie na publicach musicie mieć to też odblokowane (szybsze bieganie z paczki upgrejdów Battlesense).
|
 |
_KaszpiR_ $Redaktor

|
Wysłany: Wczoraj o 14:40 |
|
|
a probowwal ktos quakeworld physics - mod do etqw gdzie mozna wykonywac bunnyjumpy dokladnie jak w qw - w pewnym momencie lecisz z predkoscia rakiety
|
 |
Satos ~user
|
Wysłany: Wczoraj o 23:59 |
|
|
Co sie stanie jak założysz tarcze opcesorem na SOPA?
Powinno go zablokować. Nie?
|
|
Powrót do góry |
|
 |
_Amigo ~user

Dołączył: 29 Paź 2007 Skąd: Gniezno Klan: kapoks Ostrzeżenia: 4
|
Wysłany: Dzisiaj o 00:02 |
|
|
co to jest SOP?
|
 |
Ogoor ~user
|
Wysłany: Dzisiaj o 00:26 |
|
|
System Obrony Przed Artylerią czy jakoś tak. Nic innego mi do głowy nie przychodzi. Ach te piękne polskie tłumaczenie.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|