Ciekawe tricky na mapach
Idź do strony «  1, 2, 3, 4, 5, 6

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
_KaszpiR_
$Redaktor

Wysłany: Wczoraj o 01:44 Odpowiedz z cytatem

nie wie ktos cz da sie wskoczyc na salvage przez mur miedzy lewym bunkrem do wysadzenia a tamik bunkrem gdzie sie kitraja (dalej sa na prawo wrota), chodzi mi o miejsce gdzie jest logo gdf a pod nim taka gorka, dzisiaj udamo mi sie bardzow yskoko wyskoczyc ale nie dolecialem do krawedzi i ie testowalem
~user

Klan: Ni mam

Wysłany: Wczoraj o 03:27 Odpowiedz z cytatem

Mam takie pytanie - czy jakby stroggowie naprawdę napadli na ziemię to czy oprócz walki skakaliby po dachach, pudłach, barierkach itp.? Tak tylko pytam
~user

Wysłany: Wczoraj o 08:44 Odpowiedz z cytatem

zapytaj taty ; d
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
_Amigo
~user

Klan: kapoks
Ostrzeżenia: 4

Wysłany: Wczoraj o 09:35 Odpowiedz z cytatem

_KaszpiR_ napisał:
nie wie ktos cz da sie wskoczyc na salvage przez mur miedzy lewym bunkrem do wysadzenia a tamik bunkrem gdzie sie kitraja (dalej sa na prawo wrota), chodzi mi o miejsce gdzie jest logo gdf a pod nim taka gorka, dzisiaj udamo mi sie bardzow yskoko wyskoczyc ale nie dolecialem do krawedzi i ie testowalem

sa 2 trickjumpy na lewo od bunkra, mozna wskoczyc przez 2 od lewej okno, mozna wskoczyc przez 2 od prawej okno, potem sa 2 trickjumpy po prawej wiec opcji jest full jak czegos nie wiesz to prv na ircu i ci pokaze
~user

Klan: 1stCav

Wysłany: Wczoraj o 14:35 Odpowiedz z cytatem

Zauważcie że niektóre trickjumpy wyjdą tylko na promode... dlaczego? Bo w ruleset odblokowany jest fastsprint. Więc szybciej biegamy = lepszy rozbieg do skoków. Ewentualnie na publicach musicie mieć to też odblokowane (szybsze bieganie z paczki upgrejdów Battlesense).
$Redaktor

Wysłany: Wczoraj o 14:40 Odpowiedz z cytatem

a probowwal ktos quakeworld physics - mod do etqw gdzie mozna wykonywac bunnyjumpy dokladnie jak w qw - w pewnym momencie lecisz z predkoscia rakiety
~user

Klan: talktalk

Wysłany: Wczoraj o 23:59 Odpowiedz z cytatem

Co sie stanie jak założysz tarcze opcesorem na SOPA?
Powinno go zablokować. Nie?
Powrót do góry
_Amigo
~user

Klan: kapoks
Ostrzeżenia: 4

Wysłany: Dzisiaj o 00:02 Odpowiedz z cytatem

co to jest SOP?
~user

Wysłany: Dzisiaj o 00:26 Odpowiedz z cytatem

System Obrony Przed Artylerią czy jakoś tak. Nic innego mi do głowy nie przychodzi. Ach te piękne polskie tłumaczenie.
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay Idź do strony «  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

Skocz do: