Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deathname_ ~user

Dołączył: 24 Paź 2007 Skąd: Chełm Klan: LP5|KmH zuooooo Ostrzeżenia: 1
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 10:03 |
|
|
na tym serwerze to oprocz czita to sie dziwje wiele wiecej np zabijesz tego kolesia mar... 3 razy pod rzad to Cie kicknie powiesz cicho to zmutuje jego team nie moze zrobic obj to kikuje ludzi co maja z przeciwnej druzyny najwiecej PD
|
 |
navaho ~user
Dołączył: 17 Gru 2007 Skąd: Jastrzebie Klan: #onis Ostrzeżenia: 4
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 10:38 |
|
|
kto takie jebniety ? ; o
Powrót do góry |
|
 |
Robertos ~user

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 11:01 |
|
|
Który serw? Ja wiem, że zostałem permanentnie zbanowany na CPL za ... no właśnie nie wiem za co, chyba za wrzucenie JEDNEJ puchy do bazy GDF :O
Byle tak dalej chłopcy!
|
 |
Irvin ~user

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 11:05 |
|
|
deathname_ napisał: |
na tym serwerze to oprocz czita to sie dziwje wiele wiecej np zabijesz tego kolesia mar... 3 razy pod rzad to Cie kicknie powiesz cicho to zmutuje jego team nie moze zrobic obj to kikuje ludzi co maja z przeciwnej druzyny najwiecej PD  |
Czas gry na serwerze CPL jest tym dłuższy im twój skill jest mniejszy niż adminów
Powrót do góry |
|
 |
deathname_ ~user

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 11:44 |
|
|
ta CPL
|
 |
Beliares ~user

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 11:50 |
|
|
U mnie również ban na CPL
@Robertos - Pewnie tą puszką zabileś admina ;(
Ja ściągałem jednego non stop snajpą przy spawnie jak wychodził i zobaczyłem tylko poźniej perm bana
Yeyee. CPL są sławni. Nie znam drugiego takiego serwera
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Codec ~user

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 12:10 |
|
|
Ale przestańcie pieprzyć z tymi banami-po prostu trzeba się dostosować do zasad widocznych przed wejściem na serw,więc widać,że się nie stosujecie do w/w zasad i campicie przy punktach odrodzeń nie dając "żadnych" szans lądującym graczom na rozpoczęcie dalszej gry,o przesyłaniu danych 3 okiem nie wspomnę.Gram na tym serwie stosując się do jego zasad już od dłuższego czasu i jakoś nie dostałem bana-bo ni by za co?
Acha-czy to nie dziwne,że opresor szybciej/celniej i z po za zasiegu zdejmuje 1 strzałem snajpera który trafił go w łepetynę 3x póki sam nie zginął od 1 strzału-od pewnego czasu zdarzyło się to mi i paru osobom. -Hmmm...dziwne -zapewne korzystają z patha 9.99
ps. A co do tych Cheters'ów czy jak im tam to: CH.I.w.D. , i tak mam wiekszą od nich satysfakcję jeżeli uda mi się ubić takiego"niby profesjonalistę z zmienionymi plikami" niż oni co mnie ubiją jako zwykłego szaraka/lamę
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Robertos ~user

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 12:59 |
|
|
Jak jesteś ogarnięty to ulepszonym na publicach możesz bić 100x lepiej niż snajperką, polecam.
Ale jak jesteś zbyt ogarnięty to kończy się to właśnie tym, co widać powyżej: że jest to DZIWNE, że można kogoś tak zajefajnie z daleka ściągnąć ...
Aha, co do trafiania ze snajperki 3x w banie - polecam włączyć hitsounds, nie będzie wtedy wątpliwości natury, czy była bania, czy nie.
|
 |
shishka ~user

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 13:14 |
|
|
Zasady CPL:
-Zabicie admina kick
-Lepsze staty od admina kick (bo hax pewnie)
BTW: kocham wyolbrzymianie w stylu Codec'a "zabił mnie jednym shotem z akuriza" LOL, ale z drugiej strony sie nie dziwie skoro ma acc rzędu 7% ze snajperki. pooglądaj czasem fragmovie zobaczysz ze niemozliwe staje sie mozliwe.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
deathname_ ~user

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 14:35 |
|
|
hahahahaha zasady serwera lol jakie to maja byc zasady nie rob obj bo musi to zrobic admin??po prostu żal.Pamietam kiedys przed wejsciem bylo napisane lmusy dostana kicka bez ostrzeżenia imo powinni zacząć od siebie...
|
 |
Go7hMoG ~user

Dołączył: 27 Sie 2007 Skąd: Poznań Klan: [1stCav] Multigaming
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 15:01 |
|
|
No cóż, kupili sobie serwer, więc się bawią.
Nic nie zrobicie. Ja nie grałem w Vanille od kilku miesięcy.
|
 |
shifty ~user

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 15:31 |
|
|
Tez dostalem u nich bana za to ze Admin mowil ze gram slabo technikiem i nawet nie podnosze nikogo bo czasu na to nie ma a on sam tylko siedzial na jakies gorce na salvage i marudzil zebysmy mu radar naprawiali milooo bylo ehhhhh powiedzial ze mi da bana jak bede marudzil i dostalem teraz mi smutno
|
 |
_KaszpiR_ $Redaktor

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 15:47 |
|
|
a co ma cheater do adminows serwera, offtopujecie.
pamietajcie ze admin na swoim serwerze moze wszystko, kupil - jego i moze robic wszystko co mu sie zywnie podoba.
|
 |
Codec ~user

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 15:58 |
|
|
Nie chce mi się już cytować paru waszych wypowiedzi,ale "DZIWNE" jest to,że przychodzi klient na pierwszą mapę kampanii -czyli żadnych ulepszeń itp.. i od razu nawala raz po razie idealnie celnie - bez żadnego wysiłku nawet ni zatrzymując się do złożenia i oddania strzału.
A co do ciebie "shishka" to spójrz na swój % cosacu czy jak tam wolisz cosaczco
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Beliares ~user

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 17:23 |
|
|
/ziew
Jak sie nie bawiłem snajpą to dostałem wcześniej kick za aimbota którego ponoć miałem.
Cytat: |
Gram na tym serwie stosując się do jego zasad już od dłuższego czasu i jakoś nie dostałem bana-bo ni by za co? |
Ojojojoj też mi serwer CPL poziom reprezentuje. Nie dostałeś bana bo albo nie zabijasz adminów albo nie trafiasz wogóle albo ratujesz im tyłki.
Btw dla wszystkich mądrych vel Codec :
MIRC >
/j qwl.gather
Pokaż co potrafisz, obyś wyszedł chodziaż ze spawna.
Zobaczysz ile to ludzi na haxxach biega
Cytat: |
Nie chce mi się już cytować paru waszych wypowiedzi,ale "DZIWNE" jest to,że przychodzi klient na pierwszą mapę kampanii -czyli żadnych ulepszeń itp. |
Kpisz? Bo co ktoś robi lvl 4 bronie i jest uber?
lol.... A co ma cheater czy dobry gracz do ulepszeń broni? Bo co on ma 1 magazynek więcej albo mniejszy spread? Jak ktoś jest dobry to jest dobry, a z czasem jeszcze lepszy.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|