Pytanie

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Infatile
~user

Wysłany: Pon Maj 12, 2008 15:32 Odpowiedz z cytatem

Witam, mam pytanie. Otóż widze czasami jak na servach niektórzy mówią ,,poczekaj, jestem medykiem"albo ,,poczekaj, naprawie ten pojazd" i właśnie nie wiem jak oni to robią mógłby mi ktoś wytłumaczyć ;P z góry dziękuje

PS: a i wiem np. jak zrobić ,,ubić ludzie żarcie" albo ,,Strogg!" tylko chodzi mi o te w tym typie co napisałem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Lambert.exe
~user

Klan: Nikt mnie nie kocha. -.-

Wysłany: Pon Maj 12, 2008 17:37 Odpowiedz z cytatem

Wchodzisz w Context Menu (domyślnie v), jako medyk celujesz w komrada i wybierasz środkową opcję. Tak samo z engiem i pojazdami, a jako Stogg w ten sposób możesz nawet rozkazać stworzyć spawn host na ciele zabitego GDFca. Ot cała filozofia.
~user

Klan: #onis
Ostrzeżenia: 4

Wysłany: Pon Maj 12, 2008 18:27 Odpowiedz z cytatem

kocham wasze kasowanie postów \o/
_KaszpiR_
$Redaktor

Wysłany: Pon Maj 12, 2008 19:46 Odpowiedz z cytatem

a my twoj spam
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Strona 1 z 1

Skocz do: