Map Ekipa...
Idź do strony «  1, 2

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Mapy i mody
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
K4T
~user

Wysłany: Wczoraj o 11:01 Odpowiedz z cytatem

Mnie to zawsze korcilo stworzenie do jakiejs gry mapy mojego osiedla, hehe. A wam zycze powodzenia
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
eljarko
~user

Klan: Nie mam

Wysłany: Wczoraj o 16:32 Odpowiedz z cytatem

Miałem super mape już z 60% skończone ale ... partycja na której miałem mape padła mi ... OMG ŻAL.pl i dupka... nie chce mi sie jej robić od początku a była ciekawa i Oryginalna a nie zerżnięcie z kogoś. ..
~user

Klan: Nie mam

Wysłany: Wczoraj o 16:33 Odpowiedz z cytatem

Jak ktoś był by ciekawy moge mniej wiecej opisać ja wyglądała...
~user

Klan: team enclave

Wysłany: Wczoraj o 18:12 Odpowiedz z cytatem

padła tzn? zainstaluj sobie może jakiś program do odzyskiwania danych.
~user

Klan: #onis
Ostrzeżenia: 4

Wysłany: Wczoraj o 18:32 Odpowiedz z cytatem

opowiedz nam o tym jak wyglądała
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Mapy i mody Idź do strony «  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: