Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Khobar ~user
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 15:37 |
|
|
Widzę, że co niektórym za dużo na publiku pada na łepetynkę
|
 |
_Amigo ~user

Dołączył: 29 Paź 2007 Skąd: Gniezno Klan: kapoks Ostrzeżenia: 4
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 15:42 |
|
|
Waclav jestes moim idolem (kolejnym po hipku) : *
Tym bardziej ze jestes w moim wieku a zachowujesz sie jakbys w dziecinstwie mial zabawki przybite do podlogi Jezeli chcesz do czegos dojsc to chwilowo siedz cicho, ale nie na pubach tylko na gatherach i ew. pubie explanation (qwpro) to moze sie czegos nauczysz i oszalamiajaco sie zdziwisz, gdy nagle inni ludzie (a przynajmniej ich czesc) zaczna cie traktowac odpowiednio to twojego wieku i wtedy twojego poziomu, a nie tak jak teraz. Gdybys nie mial wieku wpisanego w profilu to myslalbym nadal ze masz 12lat i bluzgasz... A pozniej ludzie jak widza - 17 lat - to pisz ze dzieciaki itd., ale co sie dziwic. Waclav wez sie za siebie
Łamiesz regulamin. Posty weedytowany.
Ostatnio zmieniony przez _Amigo dnia Sro Maj 07, 2008 18:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
deathname_ ~user

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 16:21 |
|
|
Oj Amigo komentujesz tutaj wiek Waclava ze zachowuje sie ja 12 latek a Ty wcale wiecej nie reprezentujesz mam Ci przypomniec twoje zachowania Twoje mega pro gadki ze jak to Ty nie (cenzura - nie klniemy na forum) po 3 jak baala Ci ich popodbijał Amigo żal kazdy miał Ciebie dosć bo swoim [censored] denerwowales ludzi.Ciesze sie ze teraz masz klan rownolatkow "elo ciasne 16" bo moze chociaż oni Ciebie rozumieja. GL
|
 |
K!ll!ng_Joke $Redaktor

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 19:01 |
|
|
Każdy kolejny beznadziejny offtopicowy post typu moja mama jest lepsza,a dziadek silniejszy, będzie kasowany. Chcecie podyskutować sobie z waszą kulturą kto jest starszy i lepszy, to wymieńcie sie numerami gg. Każde groźby na forum będą kasowane i rozdawane będą ostrzeżenia (Amigo 16 latek straszący,że kogoś pobije w Poznaniu jest dość zabawne, zwłaszcza, jak zdanie wcześniej mówisz o swoim dojrzałym zachowaniu).
|
 |
_Amigo ~user

Dołączył: 29 Paź 2007 Skąd: Gniezno Klan: kapoks Ostrzeżenia: 4
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 20:46 |
|
|
dobra dzieki... rozumiem o co wam chodzi i sorry
PS- Mam 17, a nie 16 lat - mi to robi różnicę
|
 |
navaho ~user
Dołączył: 17 Gru 2007 Skąd: Jastrzebie Klan: #onis Ostrzeżenia: 4
|
|
Powrót do góry |
|
 |
K!ll!ng_Joke $Redaktor

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 23:38 |
|
|
_Amigo napisał: |
dobra dzieki... rozumiem o co wam chodzi i sorry
PS- Mam 17, a nie 16 lat - mi to robi różnicę  |
Ja mam 28 i jakoś różnica między 16, a 17 do mnie nie przemawia.
|
 |
4lfons ~user

|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 00:14 |
|
|
Waclav ETQW napisał: |
haha, 4lfons jezdzisz po mnie i innych a sam nabiles tylko 8000 expa i 11 obj., wiec co ty mozesz miec do moich statow campiac sie? nalezysz do tru3 i co z tego? jak nie grasz w pierwszym skladzie? ja sobie zjechalem staty jak zaczalem grac, ale teraz je poprawiam,a skasowac konto i miec [censored]***ste staty z camperstwa to kazdy noob potrafi. a co do tych waszych pro to wczoraj widzialem jak jeden z nich mianowicie BBBYourifol zniszczyl typowi deployabla zebu postawic swoj radar... kiedy nazwalem go za to noobem [censored]*ął mi team killa.... no i masz swoje pro 4lfonsie!!! |
hahaha no to spadlem z krzesla to jest moje 2 konto i raczej gdzies mam jakie na nim sa staty bo na publiki juz prawie nie wchodze na poprzednim mialem nabite 50k a zreszta kogo to obchodzi bo to tylko classic i wogule gratz dla ciebie ze sugerujesz sie glownie startsami ktore nie mowia o graczu wszystkiego nie jestem kamperem (ci z ktorymi przewaznie gralem na meczach i publicach wiedza) bo zazwyczaj gram medem i walcze w pierwszej lini a co do tego ze nie gram teraz w 1 squadzie w klanie to jest moj wlasny wybor bo nie mialem czasu aby poswiecac teraz na gre ale waclav nie martw sie bo teraz do grania wracam i moge polazac ci jak to "kamperzy" robia najlepiej.... a i zapomnialem co to kogo obchodzi ile mam obj zrobionych na publicu obj liczy sie na meczach gdyz od niego zalezy wygrana meczu a na publicu malo kogo obchodzi czy twoja druzyna wygra/przegra bo liczy sie tylko zabawa.
Powrót do góry |
|
 |
_KaszpiR_ $Redaktor

|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 00:23 |
|
|
zabieram wam grabki, na ircu tez wam nakopie
|
 |
|