Czyżby ban ? lol

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
CoxY_PL
~user

Klan: Aktualnie brak

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 14:23 Odpowiedz z cytatem

Tak wiec moj problem jest prosty
Odpalam sobie dzis quake wars normalnie chcialem sobie pyknac 2 rundki i co widze nie moge wbic na serw

"Serwer nie jest uwierzytelniony , proszę sprobowac poźniej"

Fajnie inni sobie graja a ja nie moge , moj kumpel wbil tez normalnie i tylko ja mam ten problem , i jak ja mam to rozumiec ? koniec qw ? gong za nic tak ?

kraza pogloski ze jak sie ma wlaczonego xfire irc gg czy co tam jeszcze to panowie moga jakis kod na pamiec wysłac i pb uzna to za czit ?

Jak tak to dzieki wielkie za chwile spedzone w qw

EDIT: teraz to dopiero cyrk , nie moge sie zalogowac , a gdy wpisuje hasło i login to normalnie wyskakuje mi "nieznany blad " i "polaczenie zostalo utracone" , nie no w tak głupi sposob zakonczyc z qw ,

ps. jakby ktos cos myslal to NIGDY nie modyfikowałem qw nie dodawalem dodatkow , tym bardziej czitow , pozdro ,

wie ktos co to moze byc ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
_Amigo
~user

Klan: eGaming

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 14:59 Odpowiedz z cytatem

zamiast panikowac to moze skopiuj sobie cfg i przeinstaluj qw
$Redaktor

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 15:10 Odpowiedz z cytatem

navaho napisał:
nie widze innego wyjścia jak wyskoczyć przez okno. Przykro mi

Czemu chcesz skakac
~user

Klan: BLESSED

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 15:13 Odpowiedz z cytatem

Cholera-jeszcze z rana grałem,a teraz to samo przechodzę tyle tylko,ze czasem uda mi się zagrać na pustym serwie lub z bootami,a na serwy rankingowe nawet nie mogę wejść bo wyświetla,że serwer nieuwierzytelniony czy jakoś tak.

...o co tu kamann

Ostatnio zmieniony przez Codec dnia Sro Kwi 02, 2008 15:14, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Beliares
~user

Klan: nVision

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 15:17 Odpowiedz z cytatem

Tak całkiem serio o problemie ,

Coś ogólnie jest dziś nie tak, u mnie znajomi nie mogą się wogóle zalogować na konto, poza tym u mnie na liście jest straszliwie mało rankingowych serwerów. Moze ze 4... Może dzisiaj chcą nas zaskoczyć super [censored] patchem 1.5 którego beta testują od 4 miesięcy? Heh
~user

Klan: BLESSED

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 15:18 Odpowiedz z cytatem

w końcu ktoś "normalny" odpisał
~user

Klan: nVision

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 15:23 Odpowiedz z cytatem

Co do Patcha 1.5 ...

http://community.enemyterritor(...)hp?t=25077

Chyba na następny tydzień będzie.
~user

Klan: Aktualnie brak

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 19:18 Odpowiedz z cytatem

Amigo oj Amigo nie kozacz
sluchajcie ja nie panikuje jak dziecko , ale doszły mnie sluchy ze jakies tam kody na pamiec wskakuja przez xfire , gg ,tleny ICQ i kto tam wie co jeszcze i powodują fake czity czyli wyskakuje tobie ze masz haxa a tak naprawde jestes czysty , myslalem ze mi sie to przytrafilo bo ja z tym gram , teraz wywalilem x fire a gg bede wylaczal dobrze ze to nie jest to , tez tak myslalem ze cos robia , ale moj kumpel wbijal normalnie i to mnie dziwilo , co do odpowiedzi kolegi wyzej dzieki za pomoc 3majcie sie
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Strona 1 z 1

Skocz do: